bamse och lille skutt



Jag kommer ihåg den här mer än väl. Jennie och Carro gick jämt och sjöng den. Alla vi tre kunde den utantill för några år sen. Nu när jag tittade på den med Hannes närkte jag att jag drogs med i takten och kunde fortfarande en del av låten.

mitt i leklandet



Min säng är bombarderad med leksaker efter att Hannes varit här och lekt. Nu blir det att plocka undan det, träna och sedan att plugga. Mot mina andra dagar de här veckan har den här faktist vart helt okej.

fanta vilda bär



Nu kommer jag med världens bästa nyhet. Fanta vildabär har kommit tillbaka. Det är världens godaste läsk som man aldrig tröttnar på. Den försvann helt plötsligt i flera år men har nu kommit tillbaka. Och det är jag överlycklig för, nu slipper vi den äckliga vanliga fantan. om ni inte smakat den måste ni göra det!!


back in the days



Det var de här tiderna man inte behövde skippa annat för att göra skolarbete. Nu är de tiderna bara bilder och minnen inget mer.

det är så kul

allt är så himla "kul"

Kul att det var ett no-prov idag som jag inte visste om, kul att jag älskar kylan som är nu, kul att jag hittade massor på stan idag, kul att det är kolsvart utomhus och kul att jag är så trött så jag skulle kunna sova nu men det går inte för jag behöver plugga inför prov imorgon. Och kul att den här filmen helt plötsligt la av med nedladdningen, kul att min vänsta vad håller på domna bort av smärta. Juste, kul att jag tycker allt är så kul just nu. KUL KUL KUL


en ovanlig tisdagsmorgon

Jag var uppe redan vid fem. Duschade klädde på mig, åt frukost, borstade tänderna, allt sådant man gör på morgonen. Men nu ska jag inte till skolan utan jag ska till läkeren/sjukgymnasten. Halv åtta ska jag vara där så pappa och jag måste traska på nu. Efter det blir det skola och stan med mamma. ha en bra dag alla

det är bara att bryta ihop och komma igen


bild från jennielinneas.blogg.se
Efter idrottslektionen vart det att sluta för dagen för mig. Hade en rejäl huvudvärk. Ingen skolsköterska fanns på plats så jag kunde inte få någon tablett heller. Då tyckte jag att jag lika bra kunde gå hem. Och det gjorde jag, känns så skönt att ligga här i sängen och ta det lungt nu.

Men lata mig blir det inte hela dagen jag får lov att plugga på så gott det går med det jag har hemma, läsa bok, självklart ska jag vila också, titta på tv, äta alvedon och ignorera de skrikande barnen från dagiset utanför (som jag älskar).

malin lycka till med den sista punkten



mina topfem bloggar



1. kissies ingen kan neka att den inte är underhållande
2. fannys sötare tjej finns inte med bättre klädstil
3. joels helt klart den bästa killbloggen
4. isabellas den roligaste vardagsbloggen
5. jennies den bästa kompisbloggen, älskar hennes fotoblogg


jag älskar födelsedagar av alla olika sorter



Är det bara jag som älskar födelsedagar. Är inte det typ hur kul som helst, alla träffas och man ger eller får saker. Och så massa god mat också. älskart!


I just hope you miss me a little when I'm gone

Det känns som att det var jättelängesen jag kade upp låtar så här får ni några. Igentligen var det inte länge sen alls men jag älskar musik mest så då måste jag lägga upp massa också. musik in my heart


årets första riktiga seriematchmatch


ellens place


nätfönstershoppat

Idag har jag rensat min garderob. Nu står det tre ica maxi pappkassar som ska kastas. Så en del av min garderob har försvunnit och då blir det att inskaffa lite nytt. Så på tisdag blir det shopping med mamma. Jag har laddat upp genom att titta runt på lite sidor vad som kanske kommer komma med mig hem.


nu är det nog



här får ni en bild från ellen igår. Kommer mer ikväll. (towe, jag rörde dig sist!)


äntligen har jag fått det jag längtat efter så länge

Snacka om att det var skönt att sova. Har inte sovit så här bra sen någon gång i somras. Ingen tid att gå upp, ingen sol som väcker en, inga barn som skriker och ingen hund som kommit in och hoppat på en. riktigt riktigt riktigt underbart


min helg


en ledig och hetsig dag



långpromenad med django ~ plugga en hel del ~ gå på stan med jojjo ~ till ellen

min studiedag


underbart medley med michael jackson


den ända bilden ni får



Jag ångra mig, ni får inga bilder från teknikdagen. Visar endast en bild, på nina och Momo. En del av dagen byggde vi en stol av kartong och jag kan säga en sak så fort man rörde vår stol ramlade den ihop.  undrar vems ide det var . . ?

antingen så finner vi en väg eller så gör vi en

Har haft teknikdag idag, om ni har tur får ni se nån bild. Sovmomrgonen var det bra med dagen annars var den rent ut kass. Men livet gick vidare och jag har varit på träning och nu väntar duschen. Och sen blir det mys hela kvällen lång.





buenos noches



Från och med nu hälsar jag er godnatt där hemma. Jag har haft träningsmatch och efter det tog jag en promenad  med Django. Jag anmälde mig frivillig att ta kvällspromenaden. Man kunde ju inte missa chansen att få gå en sväng runt kvarteret när det är fullmåne.  Det kanske jag som är lite konsig men jag totalälskar när det är fullmåne. Jag blir som ett barn när de ser typ tomten. Kankse att jag är en varulv..

Nu är jag hemma nyduschad och ligger och dricker mjölk. Inte ur ett glas utan jag dricker ur vattenflaska. Jag älskar att göra det på kvällarna! buenas noches


mitt svar till er



svar: Klart jag kan skriva ett inlägg om det. Orkar där imot inte skriva en bok om det så jag skriver ner det jag tycker ganska sammanfattat i två stora frågor. Det här är vad jag tycker och det jag hört och läst stämmer folkpartiet mest in på det jag tycker.

Skatt: Jag tycker att skatten ska sänkas. Jag vill inte att det ska vara för stora klyfter, att folk ska bo på gatan och dör på grund av att de inte har mat men jag tycker det inte gör någonting att det är större klyfter än vad det är idag och att det absolut inte ska vara så sossarna tycker. Jag tycker man ska få "belöning" för att jobbat hårt i hela sitt liv för att uppfylla sina drömmar. Och de som slappat för skylla sig själva. Alla hade chansen att lyckas. Systemet som vi har nu med alla bidrag utnyttjas sjukt mycket också.
Invandring: Jag tycker det är kul med invandrig, jag är helt med det. Men jag tycker burka ska förbjudas och att man ska kunna svenska för att vara svensk medborgare. Det är ju ändå Sverige vi bor och om man inte är intresserad av Sverige över huvud taget så borde man inte vara här. Men invandring behövs för massor, bla för mer jobb, hjälpa dom och att det är kul.

Där i mot så är det något som jag tycker är väldigt viktigt och det är bistånd till andra länder. Jag har hört de olika partierna pratat opm det men allt har handlat om krig och ge pengar till de. Men det jag tycker är otroligt viktigt är att skänka pengar till de länder där man inte  får gå i skolan. Jag tycker att alla barn ska få chansen att gå i skolan och få en chans i livet. Valet att lyckas eller inte. vad man gör av chansen sen är var upp till en, var man än bor på världen.


upp och iväg



Nu ska jag packa ihop det sista i väskan och bege mig till skolan. Kul med ännu en dag iframför skolbänken. Se you after hell.

du har inget att förlora



Hart haft en superdålig dag idag. Allt har varit dåligt. då menar jag allt, allt jag kommer på. Då räknas fantasin med och det har konsekvenser, kommer inte på vad jag ska skriva på bloggen.  Så jag återkommer imorgon, förhoppningsvis lite gladare, lite roligare och lite mer bloggning. 
Bjuder på en bild på mamma och pappa som unga tills vidare.godnatt :*

du är bara för härlig


går inte att inte älska



skinn från hm



brun och svart väska 149:-/st  ~  brun väska 999:-/st  ~  svart jacka 299:-/st

vill inte att ni ska begå samma misstag som mig

Gå inte under ekollonträd den närmaste tiden framöver. Risk för fallande ekollon.


fyra år frammåt



Förstår inte hur jag orkat hålla ögonen öppna, men jag klarade det. Nästan.  Snart alla röster räknade. och då går jag och lägger mig. Det kommer förmodligen inte att ändras särsklit mycket så en kommentar får ni av mig, uuussh  sverigedemokraterna. titta in här för att följa valet live


this is my life my friend



Här får ni två till bilder ifrån igårkväll. Det var nämligen så att IG (ida) fyllde år igår och vi firade henne. Efter det rullade vi ner med bussen på stan och tittade vad kulturnatten hade att erbjuda och sen åkte jag med jennie och ida hem till ida, där jag sov över.

Nu tittar jag på svt1 och håller mig uppgraterad hur valet går.


THE BLIND SIDE



Finns ingen bättre film än denna att se på en söndag. Då man är jättetrött, orkar inte skratta,. orkar inte gråta och orkar inte anstränga sig för att hänga med i filmen. the blind side är perfekt, man behöver inte göra något av de och ändå kommer man få se en jättebra film!


kulturnatten



bilderna är från jennie. hoppas jag fick låna dom men det tror jag

en super kväll



Hade en jättekul kväll igår. Ida och jag hade i alle fall jättekul,som kanske syns

Nu ska jag rulla iväg till hälla så återkommer efter det. Ska titta efter en jacka jag jättegärna vill ha. Var och tittade på stan idag men slut i min storlek där.


nu har jag "förtidsröstat"

I torsdags förtidsröstade jag. Lite oväntat att det skulle bli då men jag kände mig säker på mitt val och valde att rösta då. Jag är ju bara 15 så inget "riktigt" val för mig så jag fick nöja mig med skolval som igentligem ska göras igår. Men jag var hos tandläkaren igår så det blev att förtidsrösta.

Jag tar skolvalet ganska allvarligt inte därför att jag tycker det viktigt utan att jag tycker det är riktigt kul! Jag tittar på debatter, läser artiklar och tar in all information jag kan få. Har så länge jag kommer ihåg då jag vetat någonting om politik hållt med alliansen. Men riktigt vem vet jag inte riktigt. Men nu är det bestämt och min röst hamnade på folkpartiet.




en hemsk kvart i mitt liv

Idag var jag och lagade ett hål hos tandläkaren. Det var mitt första gång så snacka om att jag var riktigt rädd.

Tandläkaren: Vill du ha bedövning?
malin: eeh nej, eller jo eller nej det behövs nog inte.
tandläkaren: Okej.
malin: Eller det är ju du som är tandläkare, du borde väl kunna det här!?

malin: Aja det är väl klart att jag ska ha bedövning.
Då ser jag en stor spruta som kommer emot mig och jag hindrar tårarna från att rinna. Andvänder dom inte bara salva som bedövning? :o

you are my dream




otroligt dåligt av mig



Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen. Har ingen förklarning. Jo förresten, jag har varit hos tandläkaren så har varit arg hela dagen. Men det är ingen bra ursäkt för jag var där idag o inte igår. Dumma tandläkare. Tycker inte om dig

Får ta och rulla på som vanligt från ocf med nu istället!


mitt mitt bara mitt

Shopping. Här är ett par kängor/boots jag köpte igår och en tröja jag köpte förra veckan som jag glömt lagt upp. Har inte glömt men har inte haft något att fota med så det kanske kommer upp smånigom och då som ett kort taget av mig.

skorna dinsko 499:-  tröjan lindex 349:-

livet är de dagar man kommer ihåg




kom ihåg att jag hörde den här låten när vi var inne på åhlens i gotland och jag blev kär i den och skrev upp vad låten hette på anteckningar.
Nu två månader senare hittar jag låten (som jag helt glömt bort) på anteckningar. Självklart delar jag med mig den av till er.

nu har även jag smakat chailatte



Smakade chailatte igår för första gången och jag kan verkligen säga att det inte var min grej. Har precis kommit hem från en skoldag som avslutades med skoljoggen

sjuka värld..




underbart med sovmorgon

Snacka om att jag redan njuter av morgondagens sovmorgon. Börjar nio, kommer inte ihåg senast jag gick utt efter kvart över sex. Underbart, sov gott alla


topplistan


hemma från stan med denna tjej


dagens mest misslyckande tillfälle

"pladask på rumpan"
Jag går rätt in i en glasvägg. En ganska hög smäll hörs och jag ligger på golvet. Gjorde lite ont i kinden och sen lite ont i magen av allt skratt. Annars gick det ganska bra. Misslyckat

nu full fart mot duschen



Nu ska jag bege mig mot duschen (därför blev det såna här bilder). Svettig som bara den så ska det bli skönt att ta en härlig dusch. När svetten är borta ska jag tillbringa resten av kvällen med plugg, matteprov imorgon, kul att man glömde papprerna i skolan!

om västerås kunde vara lite "mer"



weekday ~ hm ~ weekday ~ weekday

får se om det är någon som kan/vill följa med ner på stan imorgon så kanske det blir lite shopping. Sitter och tittar in på olika sidor efter höstnyheter.

i miss you daddy

Jag vet inte om jag skulle rekommendera filmen eller inte. Under hela filmen hade jag en klump i magen. Filmen var bra men det var så ofattbart att något sådant här har hänt på riktigt. Ni som gillar sanna och tragiska historier, se den.




kommer ihåg att jag och min syster lyssnade på den här och grät samtidigt som jennie tittade på förhäxat. Jag minns det så tydligt och än idag vattnas tårarna av att höra den lilla flickan prata. Jag själv skulle aldrig klara av att mista min pappa, tanken om hur det skulle vara finns inte ens.

snart är det natti natti


hemma från en hård helg



Kom hem för någon timma sen från Kungsör. En tuff men kul helg blev det. Känner mig helt slut och skulle vilja ligga och sova en vecka men icke san icke, imorgon är det skola. Upp sex på morgonen och man får göra det man älskar mest (ironisk).

packa upp ~ promenad ~ plugga ~ titta på world trade center

en dag som aldrig kommer glömmas



Igår var det nio år sedan terroratacken mot USA. Två at planen kraschade mot world trade center med 15 minuters mellanrum, den första 0846, den abdra 0903. 2749 oskyldiga människor miste livet av attacken mot tornen.

Det är förmodligen omöjligt att föreställa sig hur fruktansvärt det var där uppe den dagen
. Att ena sekunden sitta och jobba, oroa sig om man inte kommer hinna hämta sonen från dagis i tid. Andra sekunden ser man sina kollegor brinna, skrika av panik och oroar sig om hur man kommer dö, vilket sett som är bäst att dö på. Över 200 personer valde att hoppa ut genom fönster flera hundra meter ner till marken.
Hur fruktansvärt kan någonting vara om man väljar att göra någonting sådant?



det går inte att tänka sig att vara kvinnan 6:40 eller någon av dom 7:15 eller 7:25

11 september är en dag vi alla borde minnas. För alla offer och offrens anhöriga.


ses imorgon bloggen


fårskinnsjackan


Här har ni några snygga fårskinnsjackor i lite olika priser. Min favorit är den från topshop.

då åker vi nu då

Glömde helt bort att jag behöver packa så det är väl dax att börja nu då. Åker nåmligen imorgon 0800 till, fan vart var det nu vi skulle . . eh kommer inte ihåg men vi ska i alle fall på träningsläger. Så kommer hem på söndag efter lunch någon gång.

HEJA MALIN, HEJA MALIN






back in the days



Här har vi min mamma, för en del år sedan. På den första bilden mammas bästis och mamma, andra bilden mormor och mamma. love you mammi


skoldagarna tar aldrig slut

jag: Vad fan är det för dålig musik du spelar, kan du stänga av?
nina: Det är du som spelar musik..?
jag: Ooj... hahaha

Nu kilar jag iväg till skolan, hörs när jag kommer hem. Vid halvtre.


Ingenting är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt



Sitter och pluggar och dricker te. Attans förkylning, jag hatar dig! Du är riktigt dum och borde inte få finnas. Om jag kunde så hade jag dödat dig.

Ni får inte missa lier, lier på 6an 2100 med min favoritskådespelare Jim Carrey
själv ska jag se karate kid

ännu en till film kväll


Nu när jag pluggat och har fint på mitt rum så ska jag göra det jag älskar mest. Titta på film. Undrar bara vilken, har funderat på yes man, i rymden finns inge känslor och karate kid.

1 + 1 = 2



Jag känner på mig att det kommer bli en dålig, tråkkig fruktansvärd skoldag idag.

Jag vet det.


en bild från första året i högstadiet ~ 2008



Sitter och tittar igenom massa bilder på datan. Hitta den här bilden som var tagen hösten 2008 på en träslöjdslektion. Kommer faktist ihåg när vi tod den. tänk vad man har förändrats.

Något mer jag gör är att fundera över om jag ska ut eller om jag ska titta på en film. Svårt val för jag känner för båda just nu, skrämma barn sitter ju aldrig fel. Nerå, så dum  är inte jag men en del av mina vänner kan nog vara det haha.


if you never try, you never know


på min önskelista just nu


just nu



vart med elin på håltimmen . Så här kommer alla mina onsdagar se ut framöver.

mitt val, min framtid

Valet, gymnasieval, vilket tjat. Dag in och dag ut hör man om gymnasiet, folk berättar om det, undrar, frågor om vad jag ska välja, vad jag ska bli.  Jag vill bli personlig tränare, advokat, psykolog, jobba på hotell, bli egen företagare, politiker,  i princip allt mellan himmel och jord vill jag bli. Så mitt svar har varit allt. Jag ser roliga saker i alla yrken och har haft problem och veta vad som passar mig mest. Det är ju mitt val, ett val som jag tycker är väldigt viktigt. Jag vill göra rätt val. Ett bra val. Ett val som jag kommer bli nöjd av, känna mig säker om och inte kommer ångra.

Ja, allt. Allt är väldigt mycket. Väldigt, väldigt mycket. Välja ut en av dom sakerna är näst intill omöjligt. Därför bytte jag kurs, körde på en annan metod, och följde en annan riktning. En riktning bort från allt och hitta annat. Jag tror att det skulle bli så här. Jag tror jag att det är menat att jag ska bli arkitekt.



Jag är en sån person som tror på tecken.
Ingen aning om det är bra eller dåligt, jag har inga bevis på att teckerna jag har fått/får hjälpt men jag har alltid trott på dem, anpassat mig efter dem och kommer förmodligen alltid göra det.

"Jag hade ingen aning vad arkitekt var och ingen annan jag frågade heller. Jag satt och försöker hitta något i mitt huvud som matchade ihop med de yrken som var nedskrivna på pappret. Men inget, inget matchade. Jag börjar helt plötsligt berätta hur kul det skulle vara att rita hus och områden. Såg igentligen inte det roliga i det men det bara dök ihop i mitt huvud och jag fick lov att berätta det.
Då hoppar Nina till och ropar att det är det som arkitekt är. Då förstod jag helt plötsligt varför yrket dök upp i mitt huvud. Jag tänkte allt som verkade så himla kul och jag blev glad av tanken att jobba med det varje dag i hela mitt liv. Då slog det mig.. det är det jag ska bli, det yrket är ju jag!"


fantasi är det vi vill ha men verklighet är det vi får



Här får ni en liten bild på mig.
Har vart i skolan och efter det mellanlandade jag hemma och tog sedan bussen vidare ner på stan. Mötte kebabens herre felicia och grisen Sözdar. Nu har jag fullt upp, ska hinna städa mitt rum och plugga. Och så måste jag ju se idol också.

säsongspremiär



Ikväll är det säsongspremiär av idol. så 2000 kom

en ny liten sak

Har suttit och försökt att stänga av systerns mp3 ett tag men ganska misslyckat. Så nu är det bara att vänta på att batteriet tar slut och den stängs av av sig själv. Jag både älskar elektronik men hatar det ändå så mycket.

Btw, har fått en ny data. En minilaptop. Det får bli min nya bloggdata som blir perfekt att ta med sig om man ska någonstans. älskar den


gråa jeansleggins


minna absoluta favoriter



Älskar dom här bh:arna från hm. Jag köpte hem en marinblå igår och har tre styckna sen tidigare. Dom är supersköna, fina och billiga, det kan inte bli bättre. Så om ni inte har en redan köp en. 129:-


thank you for the music



sittar och tackar gud att musik finns. Skulle aldrig klara av allt plugg annars.

en lördagskväll



Bilderna är ifrån igår kväll från jennie. Det var hos henne vi var jag, jojjo, alex och bodin och titta på film, åt och gjorde lite annat kul. mysig lördagskväll

en snabbis till hälla



Det blev en snabbis till Hälla, skulle igentligen köpt skor men naturligtvis blev det inte så. Visar imorgon vad som kom med mig hem .


från och med nu lovar jag malin ella linnea eneroth..

.. att bättre på mig riktigt ordentligt

Fick nyss veta från jojjo att jag var riktigt dålig på att uppdatera och det visste jag verkligen inte. Måste bli mycket bättre på att uppdatera och sprida ut inläggen under dagen. Ni får lite låtar så inlägget inte blir så tråkigt nu.

Det är det att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om och så är min kamera sönder så jag tar inte så mycket kort. Då blir det inga inlägg men jag får inspirera mig  själv lite och bättre mig ordentligt. lycka till malin


ja ingen har väl missat denna lilla gosse

en kväll som gymnaster


gamla tider, underbara tider




Tiden bara rinner iväg det känns inte länge sen man såg fram imot att göra läxan, dockan behandlades som en riktig bebis och man kom aldrig undan sin syster.

Min syster fyller hela 19 år idag, grattis min kära.


helgalna och lyckliga





Den här helsköna låten har jag inte sett på en ända blogg så då får väl jag lägga upp den. Har lyssnat på den i nån månad och jag tröttnar aldrig på den. Blir alltid lika glad när jag hör den. Så jag bjuder på en/två glada bilder innan jag ska sova.


HÄLGE läs den här



Kvällens underhållning, kvällens roligaste.

Blir bara att ta det lungt nu efter träningen. Ingen läxa, megaskönt. Kommer förmodligen dröja ett tag innan man får en ledig dag igen så det är bara att njuta


här har vi det nya


               börjar       slutar
måndag:         0800         1530
tisdag:         0805         1515
onsdag:         0850         1510
torsdag:        0800         1525
fredag:         0800         1400

min alldeles egna



Skolan är verkligen igång. Haft tre läxor, tre prov inplanerade och haft nationella. I och för sig inte riktiga nationella men man förstår verkligen att det kommer bli ett tufft år.

Btw har jag pimpat min loggbok som var helorange förut. Den kommer att användas flitigt i år så man inte glömmer något prov eller läxa så roligt blir det när den är min alldeles egna personliga.


RSS 2.0