I kissed you good bye at the airport. I held you so close to me. I said " so here we are now and I can´t stop from crying ".

10:40 landade planet, här i Västerås. Hemkommen från två helt obeskrivliga veckor i Puerto banus med min homie Felicia och hennes famillj.
Det gjorde så ont inom mig när flygplanet lyfte från spansk mark och jag verkligen insåg att jag bara levt en dröm dessa två veckor, att det var nu tillbaka till verkligheten. Kommer sakna"saknar" allt som vi gjort, sagt, upplevt, allt som går att sakna saknar jag. Allt känns så fel nu när man är i Sverige, som om det är menat att man ska ta flyget tillbaka och börja leva påriktigt, resan var som pusselbitar som äntligen fallit på plats.

Om en månad..che boulodo.


Make them wonder why youre still smiling

Vad dålig jag är på att blogga, har kommit igång lite nu de senaste dagarna men får känslan av att jag inte har orken att fortsätta på samma spår. Tar en pause en månad.


David Guetta feat Flo Rida & Nicki Minaj - Where Them Girls At

Walking back from your house, we could live together. Walking on the moon.

Tar mig ut för att springa tillsammans med musik.


Dream it, wish it, do it..

Sen i torsdags har det var Cityfestivalenen här i stan. Har haft det tre grymma dagar med vänner och härliga uppträdanden. Neden är bilder från dagarna.


Boy I think about it every night and day..I just can't get enough.

The Black eyed peas- Just Can't Get Enough


Den lilla staden fick knappast ett farväl. ~ Daniel Adams-Ray.

Jag var nere på cityfestivalen(som är i stan) igår kväll, och samma var det idag. Skillnaden från igår var att idag var det dags att arbeta, jag och laget delade ut posters för Viking line. Nu: ner till festivalen igen, ska nog ta och möta upp Felicia och Philong.


RSS 2.0