nytt

linnen från stockholm
helfärgat linne från monki 180:-
blommigt linne från monki 129:-

hemma från s t o c h o l m
Två bilder från dagen, inköpen kommer imorgon

superfin sommaroutfit

Nu blir det inget mer bloggning fören imorgon kväll, för imorgon bär det sig av till stockholm vid 8. Då blir det shopping!!

Tycker den här sommaroutfiten är hur fin som helst, kanske köps hem imorgon ?


regnet öser ner

ligger i sängen med en ordentlig yrsel eller vad man säger. Jag är och VAR väldigt yr så jag måste tyvär ligga lite ner så jag kan stå haha, inte så ovanligt men snart blir det bra så då ska jag upp göra mig i ordning, städa rummet och ha en mysa dag framför tv. Måste måla naglarna för imorgon bär det sig iväg till stockholm


min nionde skolavslutning

Nu är sista plugget slut, jag överlevde! Nu väntas två lungna veckor i skolan sen är det sommarlov, både kul och tråkigt tycker jag. När det näms skolavslutning så får man inte glömma den i tvåan när jag läste min sommardikt

malin(jag): Äntligen är sommaren här.....(läser)Man åker till grekland och solar och badar och har jättekul. Men de som inte har råd så går lögarengen lika bra.

Skratt från publiken

Jag fattade inte alls varför det var roligt men nu i efterhand så förstår jag ganska bra. Ni som inte har råd, lite bortskämd jag var då.skolavslutning i fyran


plugg i högsta grad

Befinner mig på statsbiblioteket med musik i öronen och ardita bredvid mig. Två redovisningar att se fram imot imorgon, toppen!!


live as if you'd be an angel


bild från fashiontoast

om alla skulle leva för andra skulle världen inte varit som den är idag. Live as if you'd be an angelär jag ovanlig eller konstig?

Ligger och tänker om jag är ovanlig eller konstig. Jag giller inte donken (undantag från chokladglass med toppning och chokladmilkshake) och så gillar jag inte coca cola längre. Är inte det kontigt, men det konstigaste är att jag moffar i mig det ändå. Så är jag konsig eller ovanlig. Det borde bli ovanlig eftersom att jag sägar att det är konstigt. Jag är konstig, så typiskt..


Dagens outfit

min underbara mjukisoutfit denna regniga tisdag

På min dress har jag ketchuofläckar, jättefint men så blir det när malin varit på mc donalds( jag vet att det är jättebra uppladdning inför träningen som kommer nu, så oroa er inet för de)
BENJAMIN!!

Jag måste lägga upp det här videoklippet så alla vet vad benjamin är. Jag har ett nytt uttryck när något är bra, benjamin! Så nu vet alla varför


det sista i skolan

(x) spanskaprov
(x) so-inlämning
( ) no-prov
( ) engelska-redovisning
( ) matteprov
( )svenskaredovisning
( ) inlämning av bokrecensioner

Matteprov idag , no på torsdag, engelskaredovisning på fredag+ svenskaredovisning+inlämning av bokrecensionerna. På måndag setts betygen..

rekommenderar kebabchips
Om ni någongång skulle ha en tur förbi Polen (hur stor chans det nu är på en skala ett till tio) så måste ni smaka de här jättegoda chipsen. Det kanske finns i något annat land också men synd att de inte finns här i sverige, vad jag fattar. Kebabchips, har ni hört talas om det förut? Supergott

Sometimes I wish someone out there will find memer presenter

Och så ha rjag fått en hylla och påslakan.


min att göra lista

Sitter och äter vattenmelon till frukost. Det tar typ hundra år för alla jäkla tjänor, så jag har och går ganska mycket efter i min tidsplanering.

(x) vaknat (även om jag gjorde det 2 timmar försent)
( ) Göra klart min förbaskade so-hemprov
( ) Gå och titta om jag får sommarjobb (kommer inte hinna)
( ) Städa mitt otroligt stökiga rum
( ) PLugga till Fysikprov
( ) Göra mina vadövningar

fågelkvitter i alla väder

Jag ska gosa in mig itäcken och sova nu efter en kväll hos johanna. Utanför mitt fönster hörs fåglarna kvittra(normalt?) sammtidigt som jag ska falla in i sömn. När jag hör fåglar kvittra så är det en lördagsmorgon och jag stiger upp med solen skinande mot mitt ansikte och jag går ut för att den ska värma mig. Nu kan jag inte sova för de jäkla kvittrandet och utanför fönstret är det ingen sol som värmer utan det är en kolsvart natt.

Får väl ta på mig hörlurar eller något för imorgon ska jag upp för då ska jag firas hos mamma med grillning. Värd att lyssna på:


nytt i garderoben

mamma köpte denna jacka åt mig förra veckan, och så kom jennie hem med minerlpuder från make up store och hårspray från Schwarzkopf

500:- JC


Debatt och underbart väderDagen började med att det var en debatt på vår skola mellen olika partier som vi fick lyssna på. Själv tycker jag att det är viktigast att alla ska få en chans i livet, alltså att gå i skolan, då kan nästan alla lyckas med sina drömmar, alla kan i alle fall få ett jobb så det klarar sig. Det finns vissa som inte tar den chansen och då får man skylla sig själv helt enkelt. Istället för att vi ska betala så att de som inte tog chansen ska klara sig och få en tredje och fjärde chans och de som valde att skaffa barn och bli hemmafru som visste konsekvenserna så kan de som inte fått en ända chans få en. Alltså de i Afrika och de som får betala för att gå i skolan och de är bara de som hade turen att födas rik som får chansen där. Därför tycker  jag att alla i världen ska hjälpas åt, speciellt de rika länderna så alla kan få en chans i livet och slita arslet av sig för att bli stenrik, om det nu är vad man vill


Nu sitter jag ute i det härliga vädret och gör en resebroshyr som ska in imorgon. Har MJ-tema såklart


dagens outfitMorgonen började med en mattetävling för alla mvgbarn och självklart var jag där.  Nej men man fick gå om man ville men de är svåra frågor riktigt till de som hasr bättre betyg, klarade 6/8 men jag försöökte i alle fall.

Det vackraste jag hört på väldigt, väldigt längeJag driver inte när jag säger att det är det vackraste jag hört och sett på väldigt länge kanske i hela mitt liv. Jag har gråtit mer men tårar kom och orden berörde mig väldigt mycket och jag har aldrig tagit till mig så mycket i hela mitt liv. Michael Jacksons ord har alltid haft en otrolig mening, allt han gjort men de här sammanfattar allt på ett otroligt, underbart älskvärt sett.

Värt att se, om ni inte fattar nu varför jag älskar han så mycket mina vänner så är det något fel haha..

vi måste hjälpas åt, något måste göras, beginn with the man in the mirror.

sommarDagen

Gå till skolan ~ spanskaprov ~ åka till mormor och gratta henne ~ stan ~ plugga
Så ser min dag ut idag, ganska fullt upp men nån stans får jag klämma in att blogga, ha det bäst!


Have the courage to do the unexpectedbild från fashiontoast.com


mitt i naturen


en dag mitt i naturen haha

living with michael jackson, sista delenNu är det den sista delan av mina älsklingar, hatar den jävla repporter eller vad det det heter men
älskar MJ. Nu får ni ta och titta, som alltid finns de tidigare avsnitten i kategorin MJ king of pop

Min födelsedag lider mot sitt slut

Här är bild på en del av sakerna jag fått. + 2000:-, ringar och smink
Det är våra val som gör oss till den vi är
Vad som än händer oss vilka strider vi än utkämpar inom oss har vi alltid ett val. Man ska lära sig att välja att ta fram sina bästsa egenskaper. Det är våra val som som gör oss till dem vi är och vi kan alltid välja det som är rätt.

idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag

jag vaknade idag av lite sång för idag är det min alldeles speciella födelsedag. Den här lilla tjejen har nu funnits i 15 hela år på denna lilla jord.


Kan det vara härligare väder??

Har världens härligaste outfit på mig nu, en riktigt sommaraoutif första gången i år. Har solat i bekini och ska ut och ska ut och tröstäta min vanliga marabou och läsa bästa boken ever för att marabou passion inte var god. Men jag kommer nog sätta på mig jeans eller leggins till grillningen ikväll.mitt ansikte ser snett ut på den här bilden men det är outfiten som är så härlig som ska visas

bilder från tjejmiddagen

det  blev inte så många bilder tagna av mig så jag har lånat några av ellen och några av mig själv hehe
marabou passion har provatsNU har jag provat marabou passion som jag fick igår på min tjejmiddag. Den får 2/5 tror jag, den var inte alls så god jag hade hoppats så jag försöker få Linus att äta men han vill inte, ganska konstigt för att vara han men då återstår väl bara pappa och jag som får ställa upp, snälla som vi är.


Kusinerna här från torsdag till söndag

Pappa: Vad heter dina bästa kompisar på dagis då ?
Linus: Jag kommer inte ihåg.. jo eller bara två
Pappa: Vad heter dom då?
Linus: Anna och Oscar
Pappa: Petar Oscar i näsan?
Linus: Nej, men det gör Anna!
Pappa: Heeheee!! Brukar ni kalla henne snorkråksAnna då?
Linus: Ja hela tiden.Linus spelar piano (inte särsklit vänligt för öronen)
Pappa: Vad fint du spelar Linus, skulle inte du vilja spela lite musik på malins fest?
Linus: Aah får jag det?
Pappa: ja de tär klart. Vad skönt, malin då har ju du lite underhållning också
Malin: Tack pappa vad jag älskar dig

Jesus har uppstått

När man har en turdag, vad är det då??
Det har alltid jag undrat om det är en dag som massa småsaker går bra, som att lektionen är inställd, gjorde rekord på biptestet och vann en hundring på en trisslott. Eller om det är när saker som brukar gå dåligt går bra som matteprov eller gå till tandläkaren. Eller så kan det vara en stor bra sak som händer som om man fått reda på typ största drömmen gått i uppfyllelse som att man s ka få hund eller man ska åka till drömresemålet, då ingenting annat kan förstöra dagen även om andra saker går dåligt. En sån dag hade jag idag, jag fick lov att springa till bussen i morse så jag skulle hinna, jag hittar inet mina nycklar och jag ska ha jättejobbig och tråkig träning idag men allt det här "tyngde" inte ner mig som det brukara göra för idag hittade jag min kamera som vart borta snart i ett år. Min älskade bästa lilla kamera hittade jag i min låda som jag har öppnat säkert mer än hundra gånger sen den försvann. MIN KAMERA HAR UPPSTÅTT FRÅN DET DÖDA

några bilder från min förra födelsedag tagna med min kamera
älsklingtisdagar

Efter skolan gick elin och jag en sväng på bibblan och på stan. Jag lade undan en jacka som mamma köper imorgon så det kommer bild på den någon gång i veckan sålänge slänger upp en bild på dagens outfit innan jag går och tittar på ugly betty och desperate housewives, älskaaaaarr!!
Uppehåll med träningen är slut

första träningen blir i ösregn och hagel som det ser ut nu i alle fall..


Dom tas en efter en..

Nu är dagens filmning slut av vår lilla film. Den kommer självklart hamna på bio så bra som den är med alla profissionella skådespelare och de fina kläderna..

handling:

Anna gör en stor miss i idolfinal och ingen vet vad som har hänt. Hur kan hon plötsligt blivit så usel efter att varit så underbar. Annas dröm krossas och en efter en mördas i jurrysällskapet och stora tankar riktias mot Anna. Men vart finns bevisen och varför är dom så svåra att hitta, hon är ju ändå ingen profisionell mördare?


it is my king's birthdayKan inte säga annat än att jag hoppas du får bästa födelsedagen ever och att jag älskar dig otroligt mycket, men det vet du redan.

GRATTIS MY KING OF MALIN


hur långt kan det gå..?


mentos vattenmelon + apelsin och mango

Jennie kom hem idag från att vart i Riga från torsdags och med sig hade hon en halft uppäten mentospack till mig. Hoppas det smakade bra lilla du..
med hem från stockholm2 st t-shits från monki, 150:- st
gladiatorskor från wedins, 349:-
Smycken till mobilen, 78:- tillsammans
present till min älskade jojjo

+ så har jag två shorts och två nagellack som jag fick igår men det är hos pappa (bild på det får ni imorgon)

uttrarna demostrerar, uttrarna har fått nog, hääär på vår egen jord!

Polarn och pyret har en plan..

ida: uttern i våra hjärtan
malin(jag): Uttern är för oss som kor för indier. Vi måste starta en kampanj, sluta döda uttrar.
ida: heliga små djur, hahaha
malin: dom är stora ting
ida: ååååååh uttrar uttrar, våra uttrar, tack guuuud!!
malin: Uttrarna demostrerar, uttrarna har fått nog här på vår egen jord!
Vi måste smida en plan, de som dödar uttrar dödar vi!


tyst

malin: Drar du dig ur nu när det börjar handla om grovare saker eller? Gud har ju skänkt oss uttrarana.
Ida: HAHHAHAHHAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHA
malin: inga kommentarer..


living with michael jackson del 8näst sista delan av mina hatade Mj avsnitt :'(
de tidigare finns att se på kategorin king of pop MJ

njuuut...

stockholm nästa

Vaknade upp bredvid nina idag och började dagen med en dusch. Sen bär det sig iväg mot stockholm, har inte så mycket pengar men något kommer jag väl få med mig hem. Nu ska jag nog väcka nina så vi ska gå upp och äta baguettfrukost.


fredagsmyshar ätit en sunderbränd hamburgare, mjukglass gått till banken, handlat och nu jag här nina här och vi tittar på allra första avsnittet av förhäxad. Det blir väl ut sen och träffa nuri tror jag.

loveunina


gamla goingar

Sitter och tittar igenom en spotifylista och jag hittar massa med härliga låter från "förr". Jag låter jättegammal när jag säger förr men kom inte på något bättre ord och det var ju förr eller?
När jag var liten lyssnade jag mest på jackson 5, Lene Marlin och bubbles haha älskade bubbels men nu får det inte exsistera någon bubbleslåt i min lista heller även om jag lyssnade på en låt och kunde texten fortfarande, verkligen katastrof hahahaa.

Några gamla goingar med Lene Marlin får ni istället:
nytt och fräscht ~ gammalt och underbart gott


                                                                   

Nu har det kommit så många nya marabou smakar som jag ska testa.
Även om jag typ bara tycker om(älskar) marabou mjölkchoklad, speciellt den på rulle så ska jag smaka i alle fall marabou passion som ser hur god ut som helst.


fin kombination


ätit god mat ~ ställt in alla kanaler på tvn som hade försvunnit ~ riktigt jäkla ont i huvudet

tips om inte bilder funkar att ladda uppJag själv har det problemet att det inte går att ladda upp alla bilder hör på bloggen. Jag har ingen aning varför och ingen aning om det är bara jag som råkar ut för det ?

I alle fall när det är så så laddar jag upp bilden på bilddagboken och sparar bilden där ifrån, då laddar man upp den bilden på bloggen istället.
Så det är anledningen till varöfr jag har kvar min bilddagbok.

1. ladda upp bilden


2. spara denså lätt är det
före ~ efter

Kungen är död länge leve kungen! Den tragiska förlusten av Michael Jackson, den största popstjärna genom tiderna, orskakade sorg och sorg över hela världen. Men inne i hjärtat av hans otaliga fans hans musik kommer leva för evigt och täck mänskligheten med kärlek, lycka och insperation. ...

från MQ


Jackan som jag igentligen skulle lagt upp för flera veckor sen..


dagensvitt linne ginatrcot
ljusa jeans vero moda
fred perry tröja mq


Hola amigos

Hola amigos, nu ska jag faktist börja blogga igen efter nästan en månads uppehåll. Men jag vill typ börja om från början men jag vet inte hur man tar bort allt och så, så jag får typ låtsas att jag inte skrivit förut. Varför vet jag inte för det kommer väl inte bli någon skillnad och så men michael jackson avsnitten kommer börja om från början i alle fall. Nej jag skoja, alla hatar säkert mina älskade MJ klipp som bara jag tittar på tror jag men jag ska i alle fall visa dom sista även om ni inte tittar. Pussar malinRSS 2.0