I'm going down to the paradise city.

Det mesta är nu packat och klart och nu: off to go to Barcelona. Med bästa folket kan det inte bli annat än sex underbara dagar och oförglömmliga helvrickade minnen.


Is written on your feet, you're gonna be a star.Precis gjort klart min "megasnygga" mössa och nu blir det att skriva en utvärdering på den och sedan ängna lite tid åt so och svenska FN - insatser.

If I had the money I would leave this hellhole. I´d take the first flight to anywhere. Anywhere but here.

Snabbshoot här på morgonen. Dagen har bestått av spexfoto, som jag har längtat efter i två år och nu är det över, ledsen. Sedan var det vidare till träning och nu plugg.


What a wonderful day, full of surprises.Har gjort min tvättläxa nu tidigt på morgonen, känner mig riktigt duktig eftersom jag ärligt talat tror att jag inte är gjord för att tvätta. Har fortsatt dagen med att göra packningslista till Barcelona som jag drar till om en vecka och nu blir det att sätta sig med böckerna och plugga fram till kvällen.

Vilken underbar lördag va? Underbart blir det i alle fall när allt är klart och jag bara kan slappa och inte göra ingenting alls, som jag vanligtvis gör haha.

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp.

Förlåt för uppehållet. Igår var jag på stan med mina tjejer Nina och Momo, vi letade efter balklänningar och hitta några underbart fina. Mamma blev nerkallad och jag fick med mig hem en balklänning, bikibi, ett somrigt linne, springbyxor och en vattenflaske som var väldigt nödvändigt för mig. Imorgon ska vi nämligen ha heldagsträningen.


Veronica Maggio - Snälla bli min

If I were God it would be Christmas today.


I kissed you cause I like you, I kissed you cause you like me.


I count down like - 4 - 3 ~ 2 - 1 - my day.

Två dagar kvar till min födelsedag nu. Men just nu är det andras födelsedagar som är i fokus, min goa Momo fyller år idag och ska jag iväg till och fira mormors hela åttio år.

Grattis min goa Momo+ mormor !!


Du har varit ute i världen i flera år när jag stannade på mitt rum och såg dagarna gå, så uppsnärjd i det blå.
Tiden har jagat oss in i en vrå, är himlen så oskyldigt blå.

Har så mycket att göra så det är bäst att sätta igång redan nu, nästan innan jag vaknat till och med. Den roliga listan över underbart plugg jag behöver göra är lång. Ikväll blir det även att fira mormor som fyller åttio och på dagen blir det att kolla wolves - sunderland, där kommer det gå åt mycket energi.


I'm making a film.

Håller på med en film, tror ingen ens kan komma på tanken vad den handlar om. Nedan är en fin stillbild från filmen men nu ska jag iväg med laget och äta på Pizza Hut.


Sometimes we just need to take it easy.Min bloggning har inte alls varit på topp den senaste veckan och det kommer fortsätta så i tre veckor till. Jag åker nämligen till Barcelona 29/5 så då kommer jag inte kunna blogga och innan det har jag masssor att göra. Jag fyller år, det är slutrushen i skolan och så är det en hel del andra saker som behöver göras innan Spanien.

Tiden jag får över spenderar jag hellre i solen och med mina underbara vänner och njuter av sommaren har kommit än att sitta vid datorn. Men några inlägg kommer jag såklart fixa till.

It's always been about me myself and I.12 maj 2011 ~ Magiskt väder.

Helt otroligt läskigt, konstigt och magiskt. Jag vaknade av ett plötsligt ljus, det var en blixt. Utanför mitt fönster totalöste regnet ner och åskan hördes högre för varje gång. Till slut kom den så nära att jag tror den var precis ovanför, den brakade ner och lät så jäkla högt och var så kraftig att hela huset började vibrera. Snacka om att jag höll på skita i brallan.

Nu tre timmar senare är det nästan klarblå himmel. Får hoppas det håller i sig så jag kan njuta av solen idag, har nämligen studiedag. Ha en underbar dag.

Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut.


Johanna & IG
Bilden ovan är tagen från IG, vi var i Vasaparken och njöt av sommaren som är påväg. Min underbara, obeskrivliga bästa vän fyllde även år igår, ett stort grattis till min skönhet.

Home is wherever I'm with you.
I need a slap in the face to get the right balance.

Fuck you albion! Just nu sitter jag placerad i soffan at pappas place. Laddad till hundra och räknar ner tiden, panpizza och försnack till det blit nog bra.


Söndag ~ 8:e maj.


Everybody's lookin' forward to the weekend.Got you.. haha. En bild lånad av jennie från gårdagen. Även om jag var ofixad, oförberedd hade jag det jättebra ändå. Grattis i förskott åt min underbara Johanna!

Don't put a period where God put a comma.

Igår var det fredag och massor att göra.Var iväg och hjälpte att förbereda inför mammas vernisagge och sedan skulle mamma och jag ha gått ut och ätit men det hann vi inte. Jojjo ringde och frågade var jag var och jag fattade ingenting. Det visade sig att det var hennes tjejmiddag just då och det hade glömt bort det helt, superbra. Fick fort dra mig dit istället, så där spenderades hela min kväll.
Just nu sitter jag och spelar playstation med låtsaskusinerna som är i stan, de sover här för Svante har uppträdande semt ikväll, ska återgå till att vara lite social nu.

Just because someone tells you that you can't do something doesn't mean you have to listen.Startar dagen med en rejäl frukost för att ladda ordentligt till mattenationella som är nu på förmiddagen. Efter skolan rullar jag ner till stan och fixar en massa ärenden och sen blir det att sjunka in i den djupaste världen och få fart på min självbiografi.

How come dumb stuff seems so smart while you're doing it.Just angående inlägget nedan har jag ingenting att blogga om heller, så det blir repriser hela tiden och även denna. Härligt att sluta vid ett idag, ska iväg till rudbeck vid fyra på något samlingsmöte eller något liknande.


All you need is trust and a little bit of pixie dust!Det är å mycket att göra nu, inte bara i skolan utan det är massor som behöver fixas innan balen, en del att tänka på innan Barcelona resan om tre veckor och så har jag samlat på mig en massa småärenden jag måste göra.
Det som drabbas utav det här forutom lilla oroliga jag är bloggen men om några dagar hoppas jag på att vara tillbaka med 75% bättre uppdatering, I need a little bit of pixie dust.

Assert your right to make a few mistakes. If people can't accept your imperfections, thats their fault.


Ska skriva hela dagen för att lyckas få klart min självbiografi på en vecka. Med musik i bakgrunden hoppas jag det går och att inspiratoinen flödar på.


Every new day is another chance to change your life.

Kom hem från en springrunda alldeless nyss, blir att man springer lite fortare för att man är så rädd nu när det är mörkt ute, men det är soft. Annars sitter jag och lyssnar fram och tillbaka vilka låtar jag skulle kunna sjunga upp på musiken, riktas mest mot någon av de nedan. Ska duscha och sedan vänta in morgondagen


Ulrik Munther - Born This Way
Bruno Mars - The Lazy Song

As long as you hate, there will be people to hate.

Jag älskar söndagskvällar, man tar det alltid bara så lungt och bara njuter av det sista av helgen. Just nu sitter jag och kollar på mästarnas mästere och beundras av alla deltagarna.


I still remember how it was before, I'm holding back the tears.

 

Ligger och funderar på allt möjligt, från om jag ska klippa min skjorta till livet, döden och sorg. Nedanför har ni en av världens vackraste låtar, börjar gråta 2/3 gånger när jag lyssnar på den. Skriven av Paul tillängnad till John när han dog.


RSS 2.0