här har du ditt svar, bättre sent än aldrig!





sv; Hello my lovely bff! Ja jag tejpade den så fort jag kom hem men .. vi kan prata senare mer om boken, tex om vi ska fixa en minnesstund för den eller ringa in till efterlyst och se om någon sett den?

btw, har läst ut denna bok och ska börja läsa boken Albert Speer och sanningen. En bok på 800 sidor om en mäktig man under andra världskriget. Pappa tipsade om den.


att man aldrig kan fastna på bild


---


en riktig härlig dag, underbar

dagens roligaste: pappa använder Thessies pärlflipp flopp.

dagens bästa: Wolves tog hem sin andra seger, inte mot vilka som helst utan mot Manchester city, sju år sén vi fick en seger mot dem, snacka om underbart härligt!

dagens roligaste 2: Chanette fick panik för att hon trodde jag hade tagit ett par brillor in i godisaffären.

kom på att man kan göra tidsinställt inlägg

ni
ni för nöja er med den här bilden. Hade /har nämligen väldigt brottom när jag kom på att jag kunde göra ett tidsinställt inlägg, smartis!

Just nu sitter jag förmodligen och äter med momo på donken och väntar på filmen, kanske att jevgenij och nuri är med. en sak som är säker är att jag har en klump i magen av rädsla/nervositet. ooooooh :'( scary!

min dag kommer inta ha för mycket tid till att blogga

skriva bokrecension ~ träna(buss dit o hem) ~ duscha ~ äta på stan ~ bio

en bild från gårdagen


bilden är från ida.
Igår efter skolan åkte jag ner på stan och va med massa av olika tills jag skulle köpa biobiljetterna till filmen idag, orkar inte räkna upp alla namn. 
Har suttit och tittat hela dagen på klockcan och räknat ner till bion, jag känner i magen hur nervös jag är. Tänk om jag verkligen inte klarar av filmen, ska se Saw 3D. Vi får väl se. Nu är det höstlov också, wiihoo!

ett till härligt Grynet avsnitt BIG LOVE



grynet: " man får vara lite snabb .. det är jag!"

med en halvsne bild önskar jag godnatt!


megamysig tröja från monki 300:- I <3 DEN MARINBLÅ


om någon ens orkar läsa så har jag min förklarning

Jag har haft lite mer än en vecka nu som har varit fruktansvärd. Det har varit så mycket plugg nu inför höstlovet och massa annat som inte velat de jag velat, så jag har verkligen inte orkat blogga de här sista dagarna. Behövde vila ut mig, ta det lungt, läsa böcker, göra det jag inte skulle ha haft tid för om jag suttit framför datan. Ha lite tid för mig själv.
Något som är väldigt possetivt är att det känns som att allt det här sura har vänt och att det är påväg till bättre tider. I am back om track!!


jag läser boken Utan ett ord skriven av Linwood Barclay


älskar den understa bilden ytterst mycket !

Dagen började med en hemmamatch på morgonen. Duschade ochstädade rummet. Har även läst lite, nu ska jag göra klart mitt förbannade arbete om aldrig vill bli klart. Känns som att jag inte kommer någonstans även om jag jobbar på det flera timmar på en dag. irriterande. Sen slutar dagen med sängen, som alla dagar.

http://www.tjuvlyssnat.se/ TRÅKIGA SÖNDAGAR


kul att behöva plugga en lördagskväll VI HÖRS IMORGON

Nu kopplar jag bort mig från allt jag igentligen skulle vilja göra,nästan för kul


två linnen i ett

Köpte det här linnet, för en månad sen? Det var igentligen två linnen i ett, den här svarta och ett ljusgrått. Så jag klippte isär de så jag fick två, supersmart.

två linnen i ett H&M 129:-

grynet ~ ta ingen skit



Är inte grynet en av världens skönaste tjejer och bästa förbilder. Det är hon helt klart. Satt och tittade på en massa klipp på youtube igår från hennes show som är bäst. Kommer ihåg vilken förebild hon var för mig, otrolig skön människa. Allt rosa och kreativitet var nog de jag fastnade för som liten


I am just like you are



tidsinställda inlägg, super!


nu när det börjar bli kallt



vit stickad mössa från bikbok 79:-


hoppas jag inte är sjuk i helgen



Har varit hemma idag med. Sov ut, tittat på tv och pluggat. Det är väl det jag gjort idag och det kommer väl fortsätta så också.

Om någon är intresserad så har jag världens snyggaste väckarklocka. Den kommer från ikea och kostar 69:-, tror jag. Ett ganska bra tips är att aldrig setta den på ringning. Det var ett väldigt stort misstag som jag gjorde, obeskrivligt dumt.


dagens "skadegörelse"

Hemtelefonen. Jag tappar den rätt ner i mitt glas som är fyllt med mjölk. blött

kan den nästan utantill efter lyssnat på den hela dagen


vad blir det för vinterjacka i år?



Jag har tittat runt och hittat de här två jackorna. Behöver verkligen en vinterjacka, en riktig varm sådan också. Det ska ju bli rekord kallt i år. Båda jackorna ovan kan jag nog garantera hålla värmen i alle fall.

bekymrad tjej, nej inte alls SJUK TJEJ, HELT KLART


en byxdress från sommaren



marinblå/vit randig byxdress från SOLO 300:-

Här är en superfin byxdress jag köpte i somras. MEn det sorgliga är att jag inte använde den en ända gång. Hittade inget bra tillfälle så jag hoppas att det kommer komma massa tillfällen sommar 2011, som vi längtar till!


nu ska jag bege mig till sängs, trött som bara den


brist på bilder!? nej inte alls

Hittar inte en ändå bild som jag ville lägga upp, så det blev denna. Får väl duga.

Idag ska jag göra klart no-arbetet. Det finns inget jobbigare och tråkigare än det här. Men jag ska ha som måtto att få uppleva den härliga känslan när man är klar med ett arbete. Det är det bästa som finns med skolan, den känslan. peace

det kan inte vara sant, är det du

Det är en tjej på facebook som har försökt att adda mig, men jag har ignorerat varje gång. Idag när jag var i skolan skriver hon och undrade om jag hade gått på pomperipossa(mitt gamla dagis). Och då kommer minnerna upp. Rebecca, jag kom precis ihåg vem det var. Alla minnen man haft tillsammans, oförglömliga. Men jag kom ju ihåg henne om hon såg ut då och kände knappt igen henne. Men tänk att hon kände igen mig, efter alla dessa år. Jag själv känner igen massa andra från dagis, tio år senare.

Tiden går nästan allt för fort, man förändras på alla olika sett.

jag har mina nagellacks perioder



Jag har mina perioder då jag alltid har negellack eller inget alls. Beroende eller inte alls beroende. I somras var det de här jagf använde. Kanske dags att börja köpa in lite nytt, i typ beige, svart och röd. Massa höstiga färger.


den allra viktigaste ingridiensen





..självklart är det musiken, i alle fall när man pluggar.och har tråkigt, ska ha som roligast, okej jag kommer inte på någon gång det inte passar att lyssna musik.
¨
Jo när man tittar på bio, eller i och för sig om det inte är musik i fílmen är det ju inte bra.. musik is the shit

it just the way it is



Pluggar, pluggar hela dagen, pluggar hela kvällen. Kul, kul hela dagen, kul hela kvällen.
Måste bara säga att de senaste kvällarna och morgonarna har det varit superfina solnedgångar/soluppgångar. Bilden är från i lördags. Älskar den på något sett.


dagens mest intressanta

Idag släpps marabou vinter vit till försäljning.
Det var så intressant för att just jag älskar vintern och vit choklad så mycket.

NYINHANDLAT(dom är igentligen svarta, riktigt svarta!)


(dom är igentligen svarta, riktigt svarta!)
Perfekt för min ekonomi nu, eller jag har ingen ekonomi, om man kan säga så

svarta converseliknande skor från h&m 129:-


en morgon med jordnötsringar



Ligger här och äter upp de sista jordnötsringarna från igår. Det är det jag älskar mest med söndagar, äta upp allt gott från lördagen, på morgonen! Allt bli rå mycket goare då, speciellt innan frukosten.

Nu ska jag titta på The basketball diaries innan jag ska sätta igång med städning och pluggning. Det är det som är så tråkigt med söndagar, då gör man allt tråkigt.


om det bara vore julafton nu


..

Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är.
Vart jag mig i världen vänder står min lycka i Guds händer.
Lyckan kommer, lyckan går, du förbliver, Fader vår.


jag hälsar godmorgon med en superfin bild



Godmorgon. Jag ska dra mig ner till köket och fixa frukost. Sedan studsar jag upp igen och sätter på en film på den härliga lördagsmorgonen.


sitter och tittar på fredags tv - idol



Sitter och tittar på idol, som jag verkligen hatar. Har alltid hatat idol men vad ska man göra. Det är fredag och inget annat bra på tv. Även om alla sjunger näst intill kasst så är det bättre än ingenting visas på tvn.

Btw har glömt berätta att jag såg Peter Jihde och hans fru när jag var i Sandhamn. Han satt bordet bakom oss på restaurangen och så får vi inte glömma att jag ramlade precis framför honom. Jag gick längs hamnen och ramlar, tror jag är själv men ser peter och hans fru gående på en romantisk promenad några få meter bakom.


några dystra låtar i dystra tider




jag älskar b&j, vilken är eran favorit?


lyckan kommer lyckan går



Jag vet att bilden inte är den bästa. Koftan ser inte riktigt ut så här men bättre den bilden än ingen alls. Har köpt en del  kläder men har inte visat någonting, här är en sak jag köpt i alle fall. Om jag får bättre bilder visar jag mer inköp!

lila/grå stickad kofta från Lindex 349:-

hungerspelen

Kompisarna tipsar, eller läser en bok som heter hungersspelen. Det är en serie av böcker. Är riktigt sugen på att läsa den jag också, har saknat en bok som man verkligen inte kan lägga ifrån sig och den verkar vara en sån bok.

Tyvärr tror jag att det är dags för mig att läsa en biografi om någon historisk person, som typ hm. . Napoleon. I alle fall om jag vill ha högre betyg i läsningsdelen i svenska. Och tyvärr så vill jag det.

Boken jag pratade tidigare om ska i alle fall komma ut i film. Men jag kommer vänta att se den tills jag läst alla tre böckerna. Jag älskar att skapa egna bilder och figurer i huvudet. Det är det som är roligast med att läsa böcker. Så jag kommer vänta att se filmen. Men efter jag läst ut böckerna kommer jag helt klart se filmen, då blir det en jättebra bokrecension också. Super!



trailen till filmen. hungerspelan - the hunger game

en liten hälsning från mig



hej!

ps.  ni skulåker på träning nu .ds


helt plötsligt blir orienterarna ens bästa vänner

På orienteringen igår fick man ju lite nya vänner! Nej, så var det inte.

Ett undantag från det som gick bra var att vi letade efter kontroll 11 och 17 hur länge som helst. Det visade sig senare att vi bara skulle letade efter kontrollerna 1-10. Förutom det klarade vi oss ganska bra själva. Vi kom i mål!!


LLLLYYYYYYYYCKA TILL!!!!!!!!!


älska eller hata västerås


taggar inför sverige - holland naaat



Tänkte berätta kort om min dag. Var nämligen ingen vanlig skoldag idag. Det började med bowling nere på stan. Kul att jag kom sist även om jag hade staket runt banan. Åt sedan med Ardita nere på stan och vi tog oss vidare till där vi skulle orientera. Två och två tog vi oss ut i skogen med det blev lite större grupper under letandes gång.

Är hemma nu och har vart och köpt b&j och mjöklchoklad, känner mig så nyttig denna tisdag. Jag är i alle fall riktigt glad över att jag kommit bra igång med no arbetet! Ett ganska fritt arbete, bara att det har med nervsystemet att göra.

Ligger och taggar inför Sverige - Holland, naat. Det är i alle fall vad pappa vill att jag ska göra men det är nämligen så att jag ska titta på Desperate housewives. Får verkligen inte missa det den här gången.

har testat en ny glass från mcdonalds



Har testat mcflurry magnum classic. Och ja, den var supergod men favoriten är fortfarande mjukglass med chokladtopping, sviker dig aldrig!

Åt även lunch på donken idag och tog en ny hamburgare, som såg köttig och mättande ut så jag ville bara ha hamburgaren oc inte menyn. Hamburgaren gick åp femtio spenn. Kul. Om jag lagt till femton kronor hade jag fått en liten milkshake(ville ha det men tyckte det skulle bli för dyrt) och en mellan pommes.

Lyckad jag känner mig. (y)

äntligen en tidig kväll, som jag längtat

En hel helg med handboll är nu avslutat. Jag är så trött att jag verkligen vill lägga mig och sova nu på momangen. Självklart kan jag inte göra det för jag skulle i alle fall behöva börja på no hemprovet. Inget måste men. Försöker hitta något roligt i arbetet, som skulle göra det  lite roligt att jobba med. Men nej jag hittar ingenting som kan vara roligt nu att göra. Jag vill bara ssova, halv åtta på kvällen. Är det normalt för 15-åring?

Kankse ska sova ändå. Det behöver jag verkligen efter en helg som denna. Tidiga morgonar och massa matcher. Nej nu ska vi inte klaga om jag nu är trött så måste jag sova. Får jobba som bara den på lektionerna istället, och ta igen denna tid!


min älsklingfisk är helt klart Doris

 




en scen med svenskt tal

så här ser min dag ut idag


..


jag älskar mina vänner

 

du är speciell, precis som du är



Nu ska jag iväg på träning sen ska jag hem och äta. På kvällen blir det mys med film, The basketball diaries. Jag älskar verklighetsbaserade filmer, specillt om det har något med sport att göra. Det är en perfekt dag för film, önskar det kommer börja regna också. Något som också är perfekt en dag som denna är att läsa tidningar. Men har ingen ny så jag får nöja mig med min bok, som jag äntligen kommer att ha tid att läsa. Wiihoo.
(bilden tog jag innan sommaren från sofis mode tidningen)

nu när dagen lider mot sitt slut

Nu har vi den sisita delan av min torsdag kvar och det är pluggdelen. Engelskaprov imorgon och så ska jag hinna göra matte också, prov i det nästa vecka. Jag skulle hemsk gärna hinna läsa lite innan jag går och lägger mig och det utan att jag sommnar med boken i handen som händer jämt!

Hörde nyss att det kan bli risk för snö typ snart. Det känns som att de va någon dag sedan man gick ut i shorts pch inte behövde sätta på sig en jacka. saknar det

en till dröm man har

En annan lite annorlunda dröm, eller mål kanske man kan kalla det är att kunna rita jättebra med paint. Jag tycker det är superroligt att sitta och trixa med det och jag använder mig utav paint i nästan varje inlägg på olika sett där jag har en bild med. Det skulle vara otroligt att kunna göra något som det här.



Nu tror jag, vet jag att jag inte kan bli så här duktig men det skulle vara ganska coolt att bara kunna rita i paint som kissie kan. Inte bara och bara men om man gemför med videon är kissie inte så mycket att tala om även om kissie är hur duktig som helst!


min alldeles egna älskling



Så här sitter jag just nu. Jag och min älskling Django. Ska titta på greys anathomy som jag självklart missade igår, sen iväg och äta hos mormor min och så avslutas dagen med plugg.


kul att pappa alltid vill mitt bästa



Igår var jag hos läkaren. Hade tid kvart i sex. Åkte iväg med pappa dit och det är jag jätteglad för. Självklart så ska han sitta och skrämma upp mig. Om de sa hurt i en låt påpekade han det, allt allt gjorde han för att jag skulle bli mer rädd. Men räddast blev jag när han nämnde sprutor.
Då kom tanken upp att jag kanske skulle få lov att ta sprutor. Jag fick en stor klump i magen som inte gick bort fören läkaren lovade att det inte skulle bli några sprutor.


så här pluggar jag bäst

1. Sitter antingen i köket eller i min säng
2. Har inte på tv, data eller något annat som distraherar mig
3. Jag pluggar allra bäst på kvällen
4. Sitter allra helst med ett äpple(grönt) och ett glas mjölk



Sandhamn 2/10


kan man själv tycka man är så dum

Jag har längtat i månader på att desperate housewives ska börja igen. Det är mitt absoluta älsklingprogram, har sett varenda avsnitt. Jag har i princip räknat ner till säsongspremiären idag, och vad händer då? Jag glömmer helt bort den..

m m m m alin



Skulle igentligen lagt upp det här imorse men tiden räckte inte till mer än att ta bilderna. Det skulle väl ha stått något i stil som hejsan svejsan äntligen en lungn och skön morgon där jag har tid till allt. Underbart. Men nu börjar det dra ihop sig och jag ska iväg till skolan.

Istället publicerar jag det nu och nu blir texten följande. Har inte tid med mer än att skriva det här, kul med plugg i stora lass glass. // nä så mycket pluggande har jag inte med så pass mycket att jag inte har tid att sitta hät just nu.
hörs ikväll istället!

maten på sandhamn



Den här läckra maten fick vi på sandhamn.
förrätt - bröd och speciellt smör  varmrätt - oxfile med friterad flyftpotatis, bearnnaisesås  efterrätt - jordubb/passionsfrukt sorbet

Kankse kommer lite mer bilder imorgon från i lördags i Sandhamn


sista lektionen nu

Nu är jag inne på sista lektionen på dagen. Satt och tittade lite kläder och skor innan jag ska börja jobba nu. Riktigt kul naat.

allt är från modekungen.se   //   699:- 699: 399:-  599:-

kanelbullensdag

Idag är det kanelbullensdag, mums och ett stort plus för det. Ett minus är att jag inte har en kamera, det gör att jag känner mig handikappat på något sett. ogilla

barcelona 29/5 - 3/6 bokat


allt göra jag tillsammans med spotify

Godmorgon. Jag sov inte alls gott så jag hoppas att det ni inte heller gjorde det. Idag blir det en dag med tätt schema så det blir att ligga på. Ska städa rummet ~ packa ~ städa kaninburen ~ åka till ikea ~ plugga(mycket). Men jag ska även ta kort på kläder jag köpt som jag inte lagt ut och kanske ta kort på mitt rum nu när jag gjort om lite som jag lovat för ett bra tag sen.


riktagt till en alldeles speciell papperspåse



Ida Hentunen din papperspåse slet sönder min plastpåse och tog över min hjärna.


min bästa låt just nu


nu ska vi till .. stockholm?

Klockan är just nu fem över sju på en lördagsmorgon och jag är uppe iordningdfixad. Det är så att mamma väntar utanför och vi ska åka till Sandhamn. Vi ska äta lunch med släkten på någon restaurang. Kommer hem sent ikväll så då hörs vi då, ha en trevilg söndag! 

   


en tid för mig själv



Ska titta på my sister keeper (igen) som jag totalälskar och ska sedan ta och skriva av mig lite. Får se vad jag skriver men det var länge sen nu.


vi har en tam fluga hemma hos oss

Man kan knappt tro det är sant men jag har en fluga som kryper runt på min hand. Den är inte skadad för då och då flyger den iväg men kommer jämt tillbaka. Okej då, just nu hittar jag den inte och har inte sett den på ett tag men jag har aldrig varit med om en fluga som setet kvar mot handen när man fläktar mot den.

my new lovely bff!

säsongspremiär av desperate housewives den 5/10



På tisadag börjar mitt absoluta älsklingsprogram. Desperate housewives. Det finns inget program som är lika bra som det, jag bara älskar det. Karaktärerna, handlingen allt är super mde programmet.
Något som inte är lika kul är att det är sista säsongen. Och att denna säsong kommer en ny hemmafru som kommer spelas av Vanessa Williams och hon och jag funkar inte direkt ihop, jag tycker inte om henne som skådespelare och tror inte hon kommer matcha in blande de andra.

Det väntas och ses för på tisdag 5/10 är det säsongspremiär klockan 21 på kanal5.


jag hade fullt upp igår



Min dag var inte annat än stressig igår. Därför ber jag om ursäkt att det inte blev någon bloggning alls. Men idag  kommer min dag vara mer än lung. Så tid med bloggning har man verkligen. min dag igår:

skola ~ träning ~ ner på stan ~ göra no-rapporter


RSS 2.0