snyggaste outfiten från hm just nu



skjorta 99:-  leggins 149:-  kängor 299:-  väska 199:-

Super snygg outfit från hm. Och hur billigt blir inte det här, en hel outfit (utan väska) för mindre än 550:-. Skjortan finns i flera andra färger och måste köpas in


happy birthday



Igår var det min älsklingsfödelsedag. Så ett stort grattis till honom. Och
så bjuder jag på några favoriter med honom som ni kan lyssna på innan ni
somnar. önska att du fortfarande fanns med oss



turneringen/träningslägret



bilderna är från skövde tagna av jennie


upp och hoppa ligg inte och dra dig



         

Det blir en ganska lång träningsvecka med många pass efter en hård helg som denna. Som tur är har vi i alle fall ledigt idag. det ska bli riktigt riktigt skönt

träningstips: Det finns många som har svårt att komma igång och träna, så ett tips från mig är att sova i träningskläderna så är det mycket lättare att springa eller gå powerwalk på morgonen. Då har man det överstökat och resten av dagen ledig.

Och ta musik i öronen också, det blir så mycket lättare då.


titta in på måndag så är allt som vanligt igen!

Hejsan svejsan alla söta. Jag åker iväg till Skövde nu och där kommer det var full fart hela tiden för jag ska på handbollsträningsläger. Så ingen bloggning mer nu fram till söndag för jag är inte den tjejen som gillar mobilbloggning. Tycker det blir fula inlägg och då blir det tråkigt att läsa för er. Det blir som vanligt igen på måndag och kanske lite bättre och lite mer av allt!



bilderna är från partille cup 2010 och är tagna av ellen


some new stuff




Och btw glöm inte att titta på filmen  Du, jag och Dupree som går imorgon kväll klockan  2100 på 3:an. Det är verkligen en superfilm som jag älskar, se den!

 


typsnitt jag använder



Har fått nån fråga om vilket typsnitt jag använder och var jag fått det ifrån.

Det är sketch block font och det har jag fått från google. Så jag sitter och klipper ihop mina ord jag skriver. Fattig som jag är, eller kanske snål så laddar jag inte hem som också går att göra.

Här är en sida som det går att köpa från.


två stickat i olika färger



två första från modekungen de två andra från monki

Gud vad jag älskar stickat det är så skönt, härligt och fint. Vill bara ha mer och mer. Köpte en superfin stickad mössa idag också,  kan visa det någon dag.

Har haft en upptagen dag. försovit mig - skolan - stan - träning -läxa

vampyrer suger vs twiligt



Såg nyss klart vampyrer suger. Den var megakul och jag kunde inte sluta skratta, solklara träffar i filmen. Föredrar den här istället för de stela twiligt filmerna som alla är störtkära i. men alla borde titta, love it 

 


dagens



oversizetröja hm jeansleggins jc baslinne ginatricot 


det här är vad jag kallar underbart

Har lyssnat igenom ganska många av Coffey Andersons klipp. Och jag kan inte säga annat än att jag älskar det. Lyssna på klippet, han börjar sjunga 00:35



Ni kanske undrar vad jag gör nu? Jo, nu sitter jag och försöker lära mig denna låt på gitarren. Frågan är om det kommer bra och tyvärr jag inte säker. 
Vid såna här stunder är det bara att hoppas på det bästa!

Titta på mer av honoms Coffey Andersons klipp

ett tips till hösten



ge ett litet tips vad som ska handlas in nu till hösten, som tyvärr är påväg.
Ett måste är stickat, stickat med stärre hål. Kofter eller tröjer spelar ingen roll men väldigt fint i ljusa färger som beight och ljusrosa.
Älskar stickat, mysigt till hösten/vintern då det är kyligt så man har något att värma sig i. Ovanför har ni lite grymt från modekungen, vanliga luvtröjer, lager på lager och mycket skinn kommer också.

a walk to remember



wooohhooo, kommer hem från första skoldagen, inte så glad. Då får jag se att jag blivit en av finalisterna mkarlstrom.blogg.se. Verkligen superkul. Så nu får ni ta och rösta på mig här, jag är nummer tre. Skulle uppskattas väldigt mycket.

så rösta på mig nu


pirates of the caribbean maraton



Sista lediga dagen ska jag ängna mig åt städning så att dagen inte går så fort. Mot kvällen ska jag avsluta sommarlovet med pirates of caribbean maraton.

Jag älskar pirates of caribbean filmerna och det är på grund av Johnny Depp som är så otrolig. Så fort jag tänker på han börjar jag skratta, jag avundar verkligen han. Hans karaktär är så speciell, så rolig och så otrolig och den skulle inte spelats så bra av någon annan på denna jord. Tur som jag har kommer det komma fler av den filmserien och den första kommer ha premiär i maj 2011. jag verkligen längtar

 


It was so easy and the words so sweet



Hittade den här härliga låten på fannystaafs blogg. En låt värd att lyssna på och en blogg värd att titta in på. Superfin tjej som jag följer dagligen, tittar i alle fall in med jämta mellanrum, inspireras och njuter av en jättebra blogg.

lär dig livets stora gåta, älska glömma och förlåta



Vaknade klockan sju idag för att ge mig iväg till tandläkaren. Den sista vardagen man skulle få sovmorgon och bättre blev det inte när man fick reda på att man hade ett hål. Har aldrig haft hål så lite rädd är man för att laga det nästa gång man kommer.  

sommardagar



de dagar du vill ha dag efter dag livet ut


ny design

En stor del av dagen har spenderats till bloggen. Ny design fixad och nya kategorier tilllagda. Trixade hit och dit och fick fram något lite annorlunda vad jag haft förut hope you like it.



Här är de nya kategorienrna och vad som kommer finnas där:
Musik: Det som spelas i mina öron dagarna in och ut. Tipsar nya låtar men ibland kommer gamla goingar med också.
Kläder: Visas snygga kläder jag hittat på internet, kap jag sett, fina kombenationer eller saker jag köpt.
Tankar: Här skriver jag vad jag tycker om saker, viktiga saker som jag vill förmedla eller om jag bara vill skriva av mig.

Jag hoppas det blir bra i alle fall bättre än förut.


rekommenderar böcker


Tänkte ge några boktips nu när skolan börjat dra igång och lärarna tjatar om böcker. En del har lätt att hitta något bra för dem och vissa inte. Jag är den som har väldigt lätt att hitta böcker och tänkte därför dela med mig av böcker som är väldigt uppskattade av mig.

min favoritserie i böcker:
Legenden om Darren Shan. Älskar den här serien så mycket! Darren som det handlar om får vara med om saker vi männnikor inte kan tänka sig. En annorlunda bok på verkligenett bra sett. 

min favorit bok:
Audrey. En av de bästa böcker jag läst. Audrey blir känd när hennes expojkvän skriver en låt om henne. Grejen är att hon inte alls vill vara känd och försöker unndkomma det på alla sett. Riktigt underbart underhållande bok.

bok jag vill läsa nu:
Utan ett ord. Har läst de första sidorna och den verkar megabra. Cynthia är 39 år och ställer upp i ett tv program för olösta fall. Hon vill veta vad som hänt med sin familj som är spårlöst försvunna sedan 25 år tillbaka. Då Cynthia vaknar upp och huset är tomt. Ibland kanske det är bäst att låta det förflutna vila. den måste jag bara läsa!

BACK TO SCHOOL



På måndag börjas det igen. Inte alls kul men verkligheten börjar då och det är den vi lever i tyvärr och får också göra så att den blir så bra som möjligt. Sista året, sista året det får muntra upp en.

bilden är på två klasskamrater tagen på en av de sista dagarna innan sommarlovet.

dags att vända på dygnet?

Har bestämt mig för att idag, is the day. Dagen då allt ändras och chansen för nya möjligheter kommer. Dagen då..

Att jag alltis ska överdriva, så typiskt mig. De är så att en vecka kvar till skolan börjar och det är dags att vänja sig vid tidiga kvällar och tidiga morgonar. Tidiga kvällar ska jag i alle fall börja vänja mig vid.



slänger upp en bild på mig från tidigare i somras också


wolves - stoke



Snacka om att jag var förberedd inför säsongspremiär. Slutade med en vinst, 2-1. Trodde det inte kunde bli härligare än en vinst men det blev det, snyggaste målet av David Jones och att vi ligger på en champions league plats bara för en dag gjorde det super. verkligen super



hi ho wolverhampton

låttips

Här får ni tre små låttips från mig. Sitter fortfarande i mina träningskläder, efter träning och direkt efter det en kräftskiva i samma svettiga kläder,mysigt.



en dag in the city



Minglat runt på stan, alla som ska smygfota såå jobbigt.  Nerå stämmer inte riktigt, var på stan, åt en piggelin och såg förvirrad ut med Ardita vid min sida. Det var tyvärr sanningen.


fredag den trettonde



Idag är det fredag den trettonde. Så vi får hoppas att ingen kommer och anfaller mig som jojjo gör på de här bilderna eller något annat konstigt sker.

nina in the house



Sitter med nina i min säng just nu i, i mitt rum som blev städat idag för en gångs skull. Glad jag och min feta tunga verkar.

modekungen

Jag går in på modekungen och tittar vad som finns, har sett jättemycket fina kläder därifrån på andra bloggar. Jag hittar inget. Idag går jag in igen och hittar mycket mer, annorlunda och roliga klädesplagg, blir superglad och bestämmer mig när barnbidraget kommer blir det swhopping här ifrån. En stund senare märkar jag att jag denna gång vart inne på herr, fan också.

när det börjar bli sent



OHoooh när mörkret tar över på gotland börjar livet, det riktiga livet. Närå men riktigt härligt är det med de svala kvällarna som kryllar av turister.


JAG REKOMMENDERAR SKOJSIDOR

Två sidor jag brukar titta in på när det bara är datan som gäller är fanformittliv och felsms. Det går att titta i flera timmar och när man har en riktigt dålig dag, då kan man titta in och inse att ens dag inte vart så dålig ändå. Rekommenderas i alla tråkiga stunder då man vill få underhållning.  

felsms.com
fanformittliv.com

"Idag sträckte jag ljumsken, när jag satt och sket."

"Idag, hängde tamponsnöret ut från min bikini. Min kille trodde det var en lös tråd och drog i den. Min pojkvän slet ut min blodiga tampong på badhuset."

ny älsklingströja



Det här är min nya älsklingströja, skulle kunna ha på mig den varje dag. Den är inget speciellt men den är superskön. vet att det är en dålig bild

199:- på ett outlet i gotland

en la playa



själutlösare på en jättefin strand i gotland. tofta strand, besök den om du är på gotland någon gång!

allt hänger på det här

sten, sax påse kan vara avgörande, eller inte. Mina beslut över dagen hängde på om jag vann, men jag förlorade.
Skulle vart med ida och jojjo idag men tiden bara rann iväg, så ensam blev jag kvar. Städat rummet och träning blev det idag. Min syster kom hem från Riga också

oj oj fel där

Märkte nu att jag hade publicerat samma låt två gånger i inlägget FRIHET, några inlägg ner. Den andra låten skulle  igentligen vara beatles med in my life. Har inte hört mycket av beatles genom mina år men denna låt var över mina förväntningar vad som skulle spelas utav dom, trodde det mer skulle vara.. eeh jag vet inte lyssna och titta vad ni tycker.


bland vattnet och båtarna



Svängde in på en liten hamn efter att varit på stranden. De här små hamnarna hittar man överallt där man åker i Gotland.

ätit lite för mycket sushi?



Snacka att den här grabben har fått i säg lite väl mycket sushi. Han är lite konstig, lite knasig, lite söt ,och talangfull på sin lilla gitarr,  en riktigt härlig blandning hahaha aawh

i gotlands krokiga träd


walking on sunshine



Django där vi bodde i gotland,  mycket mer bilder från gotland kommer dyka upp dagarna framöver också, några ikväll. Just nu power walk med Django, full fart

FRIHET

Sitter och tittar igenom alla bilder från gotland, rensar dem och skrattar åt dem. Snacka om minnen där ifrån. I bakgrunden hör jag mamma som lyssnar på sommarprat med Annika Östberg som suttit i fängelse 28 år i USA. Hennes dom är att hon inte gjorde något för att stoppa två mord som hennes dåvarande pojkvän gjorde och det här skulle hon få dödsstraff för men ändrades sen till livstid. Det är riktigt sorgligt att höra på när hon berättar att hon inte bara skulle få sitt straff utan också verkligen skulle känna det. Allt som betydde skulle inte få existera i hennes  liv..



en bild från gotland & några underbara låtar som spelas imellan Annikas berättelse
det bjuder jag på tills återkommer
 

första dagen




Här fick ni några bilder från första dagen. Valde mellan 150 olika sorters glass, inte så lätt.

malin: Och så vill jag ha en chokladkula också.
expediten: Vilken choklad vill du ha?
malin: Vilka finns det?
expediten: Ja det finns massa olika, vill du ha mörk choklad ljus choklad, eller med chokladsås och nötter i, marshmallows i, bla, bla, bla..
malin: finns det vanlig choklad med kanske chokladbitar i typ.?

Hon rabblade upp hur mycket som helst, snacka om att jag var förvirrad men riktigt riktigt lyckig.
 

hemma

är hemma nu efter en ganska lång resa. Det kändes i alle fall så med allt läskigt regn och en hund liggande på en. Och i allt regn utlöstes blixtar stora som jag aldrig sett förut, det var riktigt coolt att se blixten dela sig som ett träd,  i tre hela sekunder sekunder. Skriver när jag vaknat och det kan dröja ett tag för jag är hur trött som helst. 

RSS 2.0