äntligen

Hejsan hejsan idag när jag skulle upp för trappen i trappuppgången var det helt mörkt.Jag märkte ingenting först men sen så blev det helt svart verkligen svart. Läskigt vara för jag såg inga trappsteg eller om jag kom hem till rätt hem. Så jag var jätte orolig att jag skulle kliva in i fel hem.Nu är jag i alle fall hemma och de gick bra itrappen.Har äntligen lämnat in mitt hemprov så nu slipper jag det och kan ängna lite tid åt annat.Ska göra lite läxa, byta om och sen så drar jag till träningen och sen så blir det tisdag. Då jag ska få tilbaka mitt spanska prov, får se hur det gick det var ett jättesvårt prov.
Aja nu får ni ha det så bra.




//kramisar maliN


28-09-09

Sitter här i skolan, vi har något arbeta så jag, elin och nina är i datasalen.
NI får ha det så bra för nu måste jag måste jag fortsätta


//kramisar maliN

ÖRJAN LAX var de!!!

Ska igentligen plugga men har fastnat vid örjan lax avsnitt,
snacka om att jag älskar de.
MALIN GER ETT STRORT+TILL ÖRJAN LAX




24-09-09

Kom nyss ifrån köket där Django sov i min famn, så gullit. Har studiedag idag men det kommer bli mest plugg plugg plugg. Hoppas alla får en skön ledig dag som som har ledigt såklart:D


//kramisar maliN


23-09-09






Idag så sprang vi 5.4km med skolan, det gick rättså bra kom först in i mål, dom i klassen är ju världens vältränade också men endå:)
Fick sluta efter de så det blev en kort dag till kvart i ett. Elin och jag cyklade hem till mig och hämtade Django så fick han komma till skolan
ha det så bra åker tilll träningen nu.


//kramisar maliN


22-09-09

Idag var det skolfotografering, som vanligt ville fotografen att jag skulle le no waay!!!!!Mig får ingen att le så är de bara, försökte göra ett självporträtt lite likt förutom att det är längre än mitt hår.Nerå det är inte likt alls hihihi. Som tur var hade vi inget hemkunskapsläxa idag för fotograferingen som tur är hade inte tränat och så hade vi ingen spanska som jag inte heller hade tränat till. Engelskaprov blev det i alle fall (som jag också inte hade tränat på)gick endå okej.Nu har jag lite brottom till träningen
ha det så bra

























//kramisar maliN


Gomorgon allihoppa

Gomorgon gomorgon sitter här i pjamas och ska snart äta frukost. Hann inte skriva igår för jag hade match sen tog jag ett varmt skönt bad och hade lite tjejkväll med mig själv:D Lite mobbat men man behövde ju fixa till sig eftersom att det är skolfotto idag. SÅ jag hade ansiktsmask och hårinpackning och tog min DKNY hudkräm.
Nu har jag lite panik vad jag ska ha på mig och hur jag ska se ut, ojdå nu måste jag äta frukost för ardita kommerstrax.+ det går inte att lägga ut bilder, vet inte varför:(
ni som har skolfotto hoppas ni blir snygga;)


//kramisar maliN


malin och mammsen+top model=sant

jag och mamma älskar topmmodel så har nyss kollat på de då. längtar såklart till nästa söndag malin och mammsen+top model= så sant
sov så sött


//kramisar maliN


jojjo påväg

Jag kom inte så lång men hemprovet, såklart. Jag måste verkligen jobba på om jag ska hinna lömna in i tid men jag har verkligen ingen lust. Aja det får bli någon annan dag oj då nu kommer jojjo hon ska fixa sig och sen åker vi till ida.


shopping

Åkte lite efter tio med mamma till stan där vi shoppade lite. Hade inte så mycket tid så hann inte prova jeans som jag hade tänkt köpa, men det får bli någon annan dag så. Ska göra dag ett av mitt hemprov så vi hörs senare.






















kofta:cubus 299:-
skor:radical 899:-
+ present åt ida som ni inte får veta vad det är nu. senare


grattis

jag glömde säga att det är min mammas och hennes mans 5:e bröllopsdag så graTtis och ett grattis till ida som fyller 14 år idag grattis grattis grRATTIS. Ska gå och lägga mig nu imorgon blir det shoppping md mammsen


//kramisar maliN


18-09-09

Då har jag nyss kommit hem, följde jojjo en bit hem och lilla Django var så klrat med också. Hade en jättekul dag vi laga pizza, tittade på idol såklart och så gjorde vi flygplan hahahaHA. Mitt flygplan blev självklart bäst not!Den flög typ en centimeter och sen rätt ner. Inte så lyckat alls.

Uppsatsen som vi skulle göra och träna på igår på hemstudiedagen gick rättså bra såklart.Nerå men det gick helt okej och jag hoppas jag kommer få ett VG på den men man vet aldrig. Nu ska jag krypa ner i sängen och tita klart på en film jag och jojjo började titta på.ha en så bra helg


//kramisar maliN

 


<3<3<3

HAr tittat på idol och gjort klart skoluppgiften. Och så har jag planerat när jag ska göra ett hemprov vi fått. Har kommit fram till att jag inte alls kommer hinna , så jag ska försöka göra så vi kommer få mer tid på oss :)


hemstudiedag idagdå

JO idag är det en helmysigdag som jag bara kommer älska!!!! NEeeeeeeeeeej det är inte riktigt sant men bättre än en vanlig skoldag faktiskt. Vi har fått en uppgift som vi ska jobba med hemma istället för i skolan. Det låter jättekul, göra de hemma och sen bara vara ledigt hela dagen. Tyvär så är edt inte så kul uppgift och så är det ju så typiskt mig attt skjuta upp saker. Min plan va att titta på våra bästa år och sen göra klart uppgiften på en halvtimme och sen ska jag bara ha en mysdag med mamma som också är hemma. Nu är klockan snart två och jag har fortfarande inte gjort uppgiften. Aja bättre än en vanlig skoldag i alle fall.
Nu måste jag sätta igång och ni får ha det så himla bra.


//kramisar maliN


16-09-09

Kom hem dyngsur idag efter träningen. Det öste ner,
så hemfärden i shorts och t-shirt blev kall och våldigt blöt!!!!  
Så nu har jag ätit varm och go mat och har nyss kommit ur en varm och skön dusch.
Sittar nu här i mammas morgonrock koch väntar på att ida ska skicka
 ett sms för hon ska fixa min blogg:)


<3<3<3

Nu är jag klar med spanskaläxan. Jag hatar verkligen spanska så det är skönt nu när den är klar. Så nu ska jag byta om och cykla till träningeneller jag ska försöka få mamma att skjutsa mig istället.Ni får ha det så bra allihoppa.



tröja: jc 199:-
vitt linne: cubus 2 för 129:-
jeansleggins: cubus 199:-


//kramisar maliN


14-09-09

Jag fattar inte bara hur man kan sätta skit på någon som  inte gjort någonting. Bara gå fram till en och kalla den massor med saker utan att gjort något alls. Men så är det i vår lilla värld vissa är helt cp-skadade och har nåt fel i huvet.Jag hatar verkligen såna människor.


13-09-09

hade tänkt att gå och lägga mig tidigt idag för jag är så tröttttttt.!!!!det blir man ju efter 16 timmars träning på två dagar så jag är helt sluuuut.

Som vanligt så blev det inte som jag tänkte.Först skulle jag gå och lägga mig men sen ändrade jag mig och skulle skriva ett snabbt inlägg först, men sen blev det att jag satt framför datan ett tag. Det är såklart så typiskt mig så nu ska jag verkligen gå och lägga mig!!!!


gulligullgull


Nu är det spring hitan och ditan när lilla gullis valp har kommit.Lilla django som är helt klart sötast av allt och alla!Är så glad inte allltid allting vad han gör men det är väl en del av valplivet. Så en stor pössiluss på min Django sötisgull älskar dig!!!!!!!!





kramisar maliN


idolmys

sitter nu och myser och tittar på idol.

Jag älskar verkligen uttagningarna, det är så roligt när vissa skämmer ut sig totalt.Så när uttagningarna är klara så: idol suuuuuuuger!!!!!
pusselilussi


//kramisar maliN

09-09-09

Idag är de då an jätte cool dag, jo för det är ju 09-09-09.
plus att det kommer bara bli tre såna år till!!!!




rosa adidaströja: från thailand(fick av kusinen)
vitt linne: bik bok 99:-
svarta jeansleggins: cubus 199:-

wannabe

Idag började dagen med att jag låg insvept i tecket placerat i soffan där det blev någratrötta och mysiga timmar framför tv:n. De va jätteskönt, såg några filmer och lite annat.Sen förstördes de mysiga och det blev dax för något jag verkligen hatar stääääääädning!!!!!!!!!

tråktråktråk.......Det är tyvär saker man också behöver göra så hade inget val. Dagen slutade i alle fall med annanas hallon och grädde, hur mumsigt som helst. Det satt väldigt bra efter pappas försök till matlagning. Pappa= wannabe cock. Han hade sett något på tv som han  skulle göra men det blev inte riktigt lyckat. Det var bara att låtsas tycka de va gott och se glad ut hahaa.
Ha de så jättebra


//kramisar maliN
 

kläderkläderkläder...

Har nu kommit hem fån mormor där kusin carolin och jag provade
massor av mormors kläder.Det var hur kul som helst.
Vi hittade jättemycke roligt hahaa(bilder koommer senare.)
Massor med konstigt och annorlunda och fint så klart. Tänka säg att min mormor hade så
mycket kläder två hela rum, vart man än vände sig om var det kläder
Hon har också några garderober i sitt rum kom jag ppå:).
Nu ska jag i alle fall gå och göra mig i ordning




sov så söttt


//kramisra maliN

bara om det kunde bli som förut...


     Förr hade föräldrar många barn,
nu för tiden har barnen många föräldrar.

    Bara om det kunde bli som förut...


daaaamp

Idag har jag varit och klippt mig för att försöka rätta tillgårdagens misslyckade klippning,men gick inte så bra:( Aja lite bättre blev de men har aldrig varit med om någon så jävla dålig frisör i hela mitt liv, förlåt att jag svär men så dålig var han!

Jag sa att han inte skulle klippa på längden men det gjorde han ändå. sen så är det lite hår som behöver växa ut så det blir bra igen, det sa han till och med självmen ändå klipper han det kortare. Så höll han på en timme och då stod han och tittade på mig halva av den tiden. När jag satt där höll jag på att dö för att jag var så arg!!!!!

och för den här skitten fick jag lov att betala 370:-



bild från so:n

RSS 2.0