In summer, the song sings itself.

Har haft så mycket att göra så att jag inte har haft tid/orkat blogga. På måndagen åkte jag ner på stan med Momo och träffade senare Robbin, vi hade det såklart bäst. Efter det var det bara hem och mellanlanda och sedan ner på träning.

Idag har jag haft en underbar sommarlovsdag
, sov ut riktigt ordentligt och vaknade till klarblåhimel, sol och värme. Jag begav mig till Johanna och sedan vidare mot framnär för bad och solande i den härliga värmen. Tog en lång och svettig promenad hem och nu har jag setat i solen och läst och jag vet inte hur mycket jordgubbar jag ätit.. nu på kvällen har jag haft egentid. Har duschat, haft hårinpackning och så vidare+ pumpat musik.


Känner att det blev en j*kla massa text där så bjuder på två bilder som togs innan skolavslutningskvällen.

I'm happy to be alive, I'm happy to be who I am. ~ MJ.

Är hemma från stugan nu och medan jag var där, igår, var det två år sedan MJ gick bort. Ska ut och träffa Nina nu, sen tar jag fram filmen "This is it" ur Mj-samlingen och kollar den.


Det var någonting där som drog i mig, ett smile, några ord och jag dog för dig.

Bild från weheartit nedan och imorgon bär det av till stugan så blir inget mer bloggande.

Medina - Sann romans.

Somewhere over the rainbow, skies are blue and the dreams that you dare to dream, really do come true.


See You had a lot of crooks tryna steal your heartNever really had luck, couldn’t never figure out How to love.

Tänk vad dagarna flyger iväg, redan haft en veckas sommarlov. Försöker njuta så mycket som möjligt av lovdagarna för helt plötsligt är de slut. Två facebooks från häromkvällen.You know those day when you was young and having fun.

Fick önskemål att visa massor av bilder och berätta om Barcelona resan jag gjorde med min spanskaklass för någon vecka sedan, och det har jag inte glömt bort. ¨
Jag ska lägga upp en hel del bilder och berätta mer vad vi gjorde och oförglömliga minnen.


Två bilder från ända dagen på stranden, men blev ganska fort mulet och började spöregna.

~ It's time to let go.
Lets take the step, let it go crazy.Just nu ligger Ida bredvid mig, tjejen ovan. Hade det galet kul igår och gjorde massa. Vi träffade även massa ute på Enhagen igår så det blev en fartfylld kväll.

Every time you say you dont believe in fairies, a fairy dies.


Seriemaraton att checka av under sommaren

     


I know I'm meant to be where I am, and I'm gonna be standing right beside her tonight.


The end is not near, it's here. ~ O.C.Har haft en underbar dag på flera olika vis. Allt började med skolavslutning, förvälet av grundskolan och allt som har med barn att göra. Var inte bara lite sorgligt oh motvilligt gick man där ifrån. Tillsammans med mina tjejer startade vi lovet med familjepizza och massa annat kul och tillsist avslutades allt för min del med bio tillsammans med Nina och Rawand.

After all your dreams, who's gonna bring you back to life?


Save The World Tonight Cover


What goes around comes around.Hade nämligen bal igår, blev en härlig kväll och kommer sakna alla så mycket. En perfekt avslutning med en Barcelonarea och en bal för en underbar tid tillsammans.

I don't want to be the one left in there.

Fullt schema idag, ska bl.a. ner på stan och köpa specialbh och fixa naglarna, hörs senare.


The crazy things that comes around.Allt går upp och ner, en riktig big berg och-dalbana, jäkla tonårsliv haha. Ska i alla fall avsluta den här dagen med ett Pairets of Caribbien maraton, smörgåstårta och jordgubbar, bara drömma mig bort från allt.

Alla drömmer vi om lyckan, som om livet blivit fel.

Nedanför har ni en bild från Spenien , wiihoo. Fullt upp idag, njuter av sista dagarna i skolan, vart nere och shoppat, kollat på studenten , vart i lilla staden köping och nu avslutas kvällen med att ta igen alla missade avsnitt från Off the map.


Det du kan få vill du inte ha och det du vill ha kan du inte få.


What happens in Barcelona stays in Barcelona.

Kom hem igår från en oförglömlig resa i Barcelona. Julia och jag började rensagt nästan gråta när flyget lyfte och vi var på väg hem och visste att denna underbara resa var slut. Det har lätt varit den bästa veckan i mitt liv och jag skulle dö för att uppleva denna vecka 1gång till, tyvärr går ju inte det. Ska försöka komma tillbaka till verkligheten nu.

RSS 2.0