Be the change you want to see in the world.



Angående min älskade lista så är inte det som står där det ända, jag ska bland annat ut och springa, behöver läsa ut en bok och åka iväg och leta efter en tröja jag vill ha.


Make you list short.


Life is not about what I've done, what I should've done, what I could've done... it's about what I can do and what I will do.



Saknar mitt gamla hår, längden. Men om jag har riktigt tur fortsätter det att växa som ogräs, det har det nämligen gjort de senaste fyra månaderna, vilket det vanligtvis inte gör.

Well you know how men are they think no means yes and get lost means take me i'm yours

Har en lång lista av saker jag behöver göra, en av sakerna är att skriva upp smyckan jag vill ha från cocoo.se, har fixat det så nu är det bara att fortsätta att bocka av listan. 

Det vackraste i livet är illusionerna om livet.

Sitter och kollar på en värdelös beatles dokumänter på tvåan, ska snart ut och ta en härlig promenad i det fina vädret. Sen blir det fredagsmys.


April 28, 2011 ~ Torsdag.



Jippi, fick välja ett par skor från ellos och det blev dessa par(igen). De jag beställer kommer inte förrens i july, men då har nog mina nuvarande converse blivit lagom slitna.

Sitter och kollar handboll nu men snart ska jag iväg på en powerwalk, sen blir det plugg.


I found out that music is always there for me. People is not.

Har vart med pappa och kollat på cykel och ätit på pizza hut. Är så mätt man bara kan bli, två timmar senare. Bjuder på en komstig/underbar/skön/annorlunda blandning av några låtar. Favoriterna i denna samling måste vara "Treading water" och "Delelelelelelikat".


Lupe Fiasco - Out Of My Head Ft. Trey Songz

Jason Derulo - Stupid Sayings

Jahron.B Feat. Wiz khalifa - Till im Gone

General Knas - Delelelelelelikat med Kapten Röd

Chris Brown - Treading Water

I'm a big tough girl. I tie my own sandals and everything.


Others may walk it with you, but no one can walk it for you.



Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.


Take what you need but don't leave me with no direction.

Mina favoritartister i en låt, kan absolut inte bli bättre. Vart nere på stan och nu ska jag sätta mig ner och plugga tillsammans med musiken och sedan ska jag iväg på träning.


Can You hear us coming Lord.



Got you! Äntligen kassade jag hem dessa, de har redan kommit till användning en hel del.

svarta solglasögon från gina för 59:-

I've been dreaming of a true loves kiss, and a prince I'm hoping comes with this.


That place between sleep and awake, the place where you can still remember dreaming, that's where I'll be waiting.

Måndag, sista dagen på det underbara lovet. Jag orkar inte göra en sammanfattning av alla dagar som jag sa att jag skulle men jag gör en kort sammanfattning av sammanfattningen.

Man kan verkligen säga att det varit ett mini sommarlov, det har varit långa promenader i solen, grillning, stek vid hamnen, cykelturer, grodjakt, premiär av ikea, vart och kollat på fotbollsmatch och umgåts en del med släkten under påskhelgen. Underbart lov.


Some forever, not for better.

Har varit en jävla massa godisätande, men gott är det. Träningspass blev det nu på kvällen med pappa och tidigare var jag åp stan och så var jag och klippte mig. Trodde jag aldrig skulle ha så här kort hår igen.


When I wish upon a star, my dreams do come true.



Vill så gärna ha de ovanför, och skulle inte heller tacka nej till en del av linnnena hos kandee. Grymt snygga grejer hon har alltså.

Påsken är inställd detta år, de har hittat kroppen.

Hahah roligt citat jag hittade, för er alla som vet varför man firar påsk kommer förstå. Just nu ska jag fortsätta äta mitt påskägg, för en del ägg är ju i alle fall jättegoda.


Forget them, Wendy. Forget them all. Come with me where you'll never, never have to worry about grown up things again.



Jag har nyss kollat på filmen Finding Neverland med Johnny Depp. Den är inspirerad av Peter Pan. Och jämt när jag kollar på den här filmen börjar jag gråta, en sak för att den är så sorglig och en annan att jag inte vill bli stor, jag vill vara barn föralltid.

"So come with me, where dreams are born, and time is never planned. Just think of happy things, and your heart will fly on wings, forever, in Never land!"

Never regret anything, because at one point it was exactly what you wanted.

Ska snart ta en promenad till mormor för påsklunch. När jag kommer hem måste jag ta och städa rummet och sedan blir det antingen myskväll eller lite party, får se vad jag orkar.


bjuer på två glammiga bilder.

Fantasi är viktigare än kunskap.



Wowowo, äntligen har jag köpt en dagbok. Har redan satt igång och skriva för fullt, vill ha mycket att läsa om mitt tonårsliv när jag blir gammal.

dagböcker från ackedemibokhandel(finns andra texter på framsidan) för 79:-/st

Livet består inte bara av att ha bra kort på hand utan av att spela dem man har väl.

Desse solglasögon måste jag ha, just dom här från ginatricot. De är så snygga och man får dom för endast 59:- men är tveksam om de fortfarande finns kvar. Man får hoppas. 

 


My mama told me that we all born superstars.

För tillfället sitter Ida och jag och diggar låtarna nedanför. Igår var en superkväll, tänk så mycket man hinner med på en kväll, underbart.


Ulrik Munther - Born this way
Jamie T - If you got the money

Way up high or down low, I'd go wherever you will go.



Dålig update, jag vet. Jag kan göra en summering av veckan imorgon. Men nu ska jag iväg med ida till nya ikea, som jag längtat. Sedan blir det myskväll men ida och jojjo hos min systers place. Jag övernattar där också.

You may say I'm a dreamer...but I'm not the only one.


The more you think, the more you realize that there is no simple answer.




allt från monki // förutom shortsen från bik bok

Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see.

Som jag längtat att se den här filmen, Nowhere boy, äntligen ska det bli av. Det blir sista filmen för idag och sen blir det att sova.


There always is an answer, maybe not so simple and in you way.



När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig. 
 
                                                                            ~ Nalle Puh


I will fight till forever, make it right.



Never say never var inte så bra som jag trott att den skulle, hade höga förväntningar efter jag sett trailern så lite besviken är jag. Men den är helt klart sevärd.


A smile is the best makeup any girl can wear.

Fortfarnande sjuk.. tröstar mig med att lyssna på mj och äta mariekex.  


Jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag.


Pappa är iväg på håkan Hellström medan jag ligger hemma och gör ingenting.

Will it make it easier on you now?



Sjuk, roligt nu till påsklovet. Trots att jag var sjuk fick jag ändå in 6 baljor på matchen i onsdags, så det ska jag i alle fall inte klaga på.

23 : 34


‎''Immature'' is a word that boring people describes fun people.

Just nu sitter jag på bussen påväg till Linköping för säsongens sista seriematch. Måste få en hel del plugg färdig under bussresen, lycka till.


gästbloggning!

Momsen häär vi gör en enkät just nu och malle är riktigt koncentrerad;) Vi hade näp tidigare som gick superb!


When you try your best but you don't succed, when you get what you want but not what you need


källa
Ska börja mitt arbete om rymden just nu, har valt att jobba om svarta hål. Jag tycker det är väldigt intressant med rymden, och svarta hål tycker jag är lite extra kul men hur kan allt helt plötsligt bli så tråkigt när man ska göra ett arbete om det? 

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här.



Hade en underbart rolig dag igår, kvällen avslutades med vsk:s premiärmatch i superettan med jojjo, pappa och andra vänner.

Whatever you want to do, do it now. For life is time and time is all there is.


Happiness is the key to life.

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment. I told them they didn’t understand life."
   
          ~ John Lennon

‎''Immature'' is a word that boring people describes fun people.



Går från nio till två varje dag denna vecka, härligt. Något annat härligt är det underbara vädret. Ska möta upp jojjo snart och ta en god vårglass.

Söndag 10 april 2011

Här är en bild från igår, men den är lånad från ig, alltså blev det inte särskilt många bilder av mig igår. Ska försöka ta lite mer idag.


Sometimes you put walls up not to keep people out, but to see who cares enough to break them down.

Aloha hann fixa ett tidsinställt inlägg imorse lite fort. Tänkte meddela att jag tar med mig lille kameran idag så förmodligen hamnar det lite bilder här ikväll. Men med mig vet man aldrig hur saker slutar. Hanboll för hela slaten blir det idag. bye


The old stuff which always come new in.



Äntligen har jag pallrat mig till en affär och skaffat ett par vita(snyggaste färgen enligt mig) converse. Som jag älskar dem, bästa köpet jag gjort på länge.

vita converse från stadium för 699:-

So hold your head up, girl and you you'll go far.

I helgen kommer det vara fullt upp, Irsta blixten, handbollscup som är här i Västerås. + ska jag plugga så vet inte hur mycket tid det kommer finas över till bloggen, make it work.


Make it work.

Hello! Två delar av engelskan är överstökat nu då, även om det inte gick så bra som jag hoppats på. Har även fått reda på mitt resultat i kemi-nationella. Ett vg+ blev det där, glad men ändå så besviken, om jag vetat att bikarbonat och citronsyra var pulver hade jag haft ett solklart mvg. Life goes on..

Livet är verkligen orättvist men ibland är det orättvist till din fördel, glöm inte det mina kära. Nu ska jag njuta av mina enda lediga timmar denna helg, adios.

This is it.



Vaknade idag av mig sjäv, det var tyst i huset, solen lös för fullt och jag kom som vanligt inte ihåg om larmet ringt tidigare. Då märkte jag, jag hade försovit mig, snacka om att jag fick panik. Jag skojar inte när jag säger att jag nästan börja gråta för att hur kan jag vara så dumma och försova mig under nationella?

Som tur var hade jag visst inte försovt mig, som tur var och nu ska jag dra mig ner mot skolan för nationella i engelska. Med mig tar jag det här snasket.

It's like having a dream and then realize it was only just a dream.

Har varit på musikal med skolan idag och på eftermiddagen var det träning.
Nu ska jag kolla film för att få lite inspiration för att skriva. En självbiografi är deet jag håller på att skriva just nu. Roligaste svenskauppgiften jag har haft under mina 9 år i skolan. Till sist bjuder jag på en låt från idag med Frankie J.
 


Nothing is real and nothing to get hung about.


Favorittidningen ~ Sofis mode.

Min favorittidning är Sofis mode. En bra blandning av allt, billig och kommer ut varje vecka. Kan det bli bättre? Nu sitter jag och läser "sommarspecialen" som är på hundra sidor, perfekt sysselsättning fram till träningen.


You can't lose what you never had.

Älskar bilden, i allle fall, har kommit hem från skolan, ska strax ta och äta något och sen drar det iväg mot träning. Det är min härliga onsdag det.


källa.


Let us dream of tomorrow where we can truly love from the soul, and know love as the ultimate truth at the heart of all creation.




Finns det någon snyggare än MJ i denna video?


Colorful happiness.



Är med och tävlar om denna grymma goodiebag hos Natti. Var med du och tävla också HÄR.

Friendship is the golden threat that ties the heart of all the world.


I don’t have a clue what to do when it comes to you.


Chipmunk - In The Air (Ft. Keri Hilson)
Up To You - Chris Brown

Hold me tight.

Här är en bild från i lördags, mer på mig och ida kommer imorgon. Nu väntar sängen och imorgon blir det den vanliga älskade dagen måndag. nart fredag.


18 : 46


This wind is blowin' my mind.

Aloha, igår var jag ner på stan med Felicia för att prova balklänning. Blev inte mycket utav det, tittade runt i andra butiker istället och fikade, och när vi skulle gå och prova klänningar hade de stängt. Underbart.

Kvällen fortsatte hos Ida med filmkväll och övernattning med ida och ida. Det där lät lite konstigt men så var det. Snart ska jag iväg och kolla på våra IVH herrar.


You can only be free when you got nothing to loose.


I do not want to be buried, I want to live forever.


 

    ~ Michael Jackson

It's hard for the one who left. but it's harder for the one who's left behind.

 

I hope you don't mind that i put down in words.

Hellu, snabb uppdatering nu då. Har vart på stan med mamma för att fixa nytt pass och köpa converse. Nu ska jag dra mig ner till bussen förr att träffa några tjejer från klassen.


Ellie Goulding - your song

RSS 2.0