Rest in Peace Michael Joseph Jackson 1958-2009

29 augusti 1958 föddes en liten kille i Gary, Indiana som skulle bli så stor som det inte går tänka sig. Om det är någon på denna jord som har födits till att bli stjärna så är det den här lilla killen som döptes till Michael Joseph Jackson.Som femåring upptäcktes hans otroliga sångröst  och han blev ledarsångare i Jackson five. Redan då hade han ett mål med sin karriär, make the world a better place. Sedan dess har han bara blivit större och större.

I USED TO DREAM, I USED TO GLANCE BEYOND THE STARS. NOW I DONT´T KNOW WHERE WE ARE, ALTHOUGH I KNOW WE´VE DRIFTED FAR.//earth song





Michael gjorde inte bara bra och de var de sidorna som vi fått sett, genom media. Vi  har inte fått sett varje gång han hjälpte andra, som var hans mål. Göra världen till en bättre värld det var vad Michaels budskap var. Han gjorde allt för att alla skulle förstå hans budskap och alla skulle få del av det på det sett de tyckte det var roligt. Han använde varje del av sig själv för att förmedla detta och försöka få folk att förstå att om alla försöker få världen till ett bättre ställe att leva på kommer det bli så. Han skapade saker som aldrig setts förut och som aldrig kommer glömmas. Men kommer vi komma ihåg och ta efter det vad Michael Jackson hade haft som mål ända från början, som han ängnat hela sitt liv, hjälpa andra och få de att .

I WISH I COULD DO MORE ~ I JUST FEEL SO BAD THAT I DON`T DO ENOUGH, I REALLY DO.
// Michael Jackson



Världen förstod inte hur mycket kärlek han spridit förren det var försent, Michael Jackson dog av hjärttillstånd 25 juni 2009, nu är det vår tur att uppfylla hans dröm om en bättre värld. Han startade det vi måste avsluta det.

I FEEL THE SPIRIT OF THE ENTIRE AUDIENCA BEFORE I EVEN GET ON STAGE.. AND THEN THE MAGIC TAKES PLACE.//michael jackson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0