You can only be free when you got nothing to loose.




Did you know that blondes have more fun?

* Enligt tyska forskare kommer blondinen att vara utdöd inom 200 år. Detta då allt
  för få människor för generna vidare.
* Finland är det land som har procentuellt flest blondiner.
* Enligt en undersökning föredrar amerikaner att bli betjänade av blondiner när de
  handlar mat.
* Blondiner har cirka 140 000 hårstrån, brunetter 108 000, rödhåriga 90 000.

There´s nothing you can see that isn't shown.



Sysselsättning på  lektioner med vikareier. Snacka om att det var underhållande, tror vi höll på mer än en halvtimme. Så när vi skulle gå hem och jag tittade in i datan på mig själv blev jag lite fårvånad.

malin: Är den konstig eller är den normal nu ?

The notebook.



Såg The notebook här om dagen och måste säga att det är en av de bästa filmerna jag någonsin har sett. Blir nog att kolla på den minst en gång till i helgen igen.

I don't want a romance, don't wanna dance, I just wanna forget you.


Grillade hamburgare, skinande sol och stora skratt.

Grillade hamburgare, skinande sol och stora skratt. Våren är verkligen här nu, det är glädje. Som jag har längtat, den gör livet perfekt för tillfället.


Something keeps me holding on to nothing.




I could cry a thousand tears. But that won’t keep you here.


Chris Brown- Last Time Together 

Trey Songz - Can't Be Friends

Everyone knows we set the trend, are you really surprised we done it again?

Hello everybody, idag skulle jag igentligen på bortamatch, men den blev inställd. Så då skulle jag ha fixat nytt pass, id, bankkort och köpa skor men det blev intsällt. Så vad ska man hitta på denna träningsfria tisdag?

Kommer säkert sluta med att jag tittar igenom varenda liten tidning vi har och dunka musik. Men det älskar jag, så varför klaga. Do you know what this is, thats life.


There's nothing you can do that can't be done. Nothing you can sing that can't be sung. ~ It's easy.


A little outside of reality.

Laddar upp med godaste hamburgaren nu innan träningen. Sedan när jag kommer hem ska jag försöka läsa ut boken "Född en blå dag" och bara ta det lungt.


Girl you are never alone.



Håller på att kolla på den underbara filmen The notebook.


" Hey apple, you looks fruiti. "

Inspirationen till rudbriken, älskar det. Idag har det blivit att plugga, läsa, kollat match(härlig vinst) och hjälpt till systern att flytta. Härlig söndag.


It won't be long yeh, here am I sitting all on my own.


old pic

Nu drar jag iväg med Ida på herrmatch. Sista matchen för i år, så är riktig taggad inför det men även för att få lite tid med min saknade Ida. go, go



Bor det för mycket invandrare i Sverige? 17 procent svarade ja, 12 procent svarade nej och 71 procent svarade و انه واحد من عيالنا كان سطره كف

And now the time has come, and, my love, I must go.


Hahaha .. Django, såg du ett spöke eller?

Yesterday, all my troubles seemed so far away. Now it looks as though they're here to stay.



     //modekungen 499:-


Det är insidan som räknas.



Förvara, göm undan .. Sitter och tittar på alla ikea tips. Längtar tills jag flyttar in i det nya rummet. Ska nämligen ta över min systers rum som flyttar hem i från.

I'm not half the man I used to be, there's a shadow hanging over me, oh yesterday came suddenly.



Nu ska jag ta och hoppa in i duschen efter ett handbollspass på lördagsförmiddagen. Sedan ska jag ut och sätta mig i solen i det underbara vårvädret. En bok och ett glas saft får hänga med.

When the night has come and the land is dark.


" it goes round and round. "

Det här är helt klart det roligaste jag sett på länge. Den nedanför är trailen nedanför & här den riktiga, verkligen superroligt.



http://www.kanal5play.se/klipp/play/ballaravstal-s03e02-mandag-rullstol

It´s time to take a ride.


Why had she go, I don't know.



Hahah, låt bilden tala för sig själv. Drar mig ner till skolan snart, vill inte, vi har nämligen natioenella kemi-labb idag. Men inte ens det kan göra att en fredag blir dålig. välkommen underbara fredag.


Shit happens, things goes wrong, people changes and then, life just goes on.


Beskrvivning hur jag vill nya rummet ska vara.



Här är en del av de sakerna jag vill ha i nya rummet. Jag ska ha en grå fondvägg, ungefär som den färgen i texten "I know it´s hard..". Och den minsta väggen där sängen ska stå kommer nästan bli som en fondvägg, men av tavlor. Kommer bli as ballt.

Some friends become your enemy. Some friends become your family.



Hoppas hinna iväg idag och åka och köpa lite gott. Vill ha massa naturgodis och lite gräddkola. Det skulle sitta perfekt till hemresen imorgon. Ska nämligen åka en bra bit till en bortamatch imorgon och då skulle det inte sitta fel med att ha något att mumsa på till hemresan.

How could you be so heartless.

Här nedanför har ni min favoritlåt. Den är så bra, i alla tillfällen och hela tiden. En låt jag aldrig tröttnar på, har lyssnat på den i nåt år och den är lika bra då som nu. Det kallar jag en riktigt bra låt.


Heartless - Kanye west

My lovely little thing.


Min älskade hund, Django.


Har vart på en lång härlig promenad med Django ute i vårvädret. Tog för en gångs skull med mig kameran ut, så fick några bilder på honom. När man kom hem väntade pizza på och snart ska jag kolla på greys anatomy som sedan följs av off the map.

Rekommenderar off the map, faktist en riktig bra ny serie.  

18 : 24



why am i fighting to live, if im just living to fight
why am I trying to see when there aint nothin in sight
why am i trying to give when no one gives me a try
why am i dying to live, if im just living to die
                                          
                                                              ~ 2pac

My dream is to fly over the rainbow.


källa

finally

Äntligen är jag klar med min design. Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga, den blev inte riktigt lika bra som jag hade hoppats på. Men lite småjusteringar kommmer nog göras, speciellt i menyn.


Life is hard and tough.

baajjsss, som ni ser är min blogg helt knas. Helt misslyckad. Allt blev fel och jag har ingen lust att rätta till allt nu så det får bli någon annan dag, förmodligen tisdag.


I really miss those days. I count every second who is left.


Why am I trying to see when there aint nothin in sight.


Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i

What I like.



Jag måste ta och rekommendera denna paj, det är verkligen den goaste paj jag ätit. Det ända fikat jag tycker är värt att betala för. Finns på chicco, ligger vid indiska  här i västerås. Njammi, njammi.

And you just gon' keep hatin' me.



Riktigt besviken efter en dålig match. Något som piggade upp mig rejält var när vi kammade hem 3 poäng i premier league, så min dag är räddad. Kvällen kommer tillbringas med min godispåse samtidigt som det blir att träna till två redovisningar som jag har på måndag/tisdag.

Somewhere far along this road, she lost her soul.


källa
På senaste tiden har jag börjat kolla lite mer modebloggar. Hittar en hel del grymma grejer som man själv skulle kunnna tänka sig. En sådan här liten drömfångare tillexempel , hur ballt hade inte det varit. Man kan hänga den på vskan(skitsnyggt) eller om man vill vara lite småtråkig bara ha den i sitt rum.

Every day create your history.



Det här är det jag ska göra om ett tag. Jag längtar verkligen få komma ut på plan och spela match. Men direkt efter matchen gäller det att skynda sig rejält, ska hinna hem och se andra halvleken wolves - villa.

Måste bara updatera er om att det inte blev någon klippning. Jag kom ner på stan och tydlligen hade jag klipptid nästa fredag så det blev att bara ta sig hem igen.




She says she loves you and you know that can't be bad.

Uppe med tuppen, vaken med kycklingen eller hemma med hönan, jag säger det ni vill, är i alle fall uppe nu. Klockan elva har jag klipptid och det långa håret ska nu av. Vill inte, vill inte, vill inte, men vad ska man göra kan inte heller gå runt som ett fågelbo i håret.

Angående bilderna kanske ni känner igen dom men det är andra än de jag la upp förut. Tänk att det där håret inte kommer vara lika långt om 2 timmar.


Här är två bilder gamla bilder som jag inte lagt upp förut!


Update fredagskväll: bio med mina bästa tjejer.


14 : 45

Mamma vill trycka upp den här bilden till en tavla, vågar man gå med på det?





Yesterday was such a easy game to play.

Har varit nere på stan nu flera gånger och kollat efter en jeansväst men jag har inte hittat någon jag fastat för. Så nu har jag kommit fram till att jag köper en till jeansskjorta och gör om den till en väst istället, tror det kommer bli snyggast.


Så mycket bättre.

Har kommit hem från träningen för ett tag sedan och nu sitter jag nere i köket med pappa som är framför datan och har fotbad och Chanette som fixar kvällsmat. Själv ska jag ta mig tiden att fixa det sista inför spanskaredovisningen och leta fram något jag kan laga imorgon till middag. I bakgrunden spelas "så mycket bätte" skivan.


September - Mikrofonkåt

September - Vem ska jag tro på

With a love like that you know you should be glad.



Hallå världen, I´m back. Tillbaka med ett avklarat kemintionella. Lättnad. Förövrigt så har mina de här senaste dagarna inte vart bra alls, fullt upp hela tiden, har vart så stressad och har haft konstant huvudvärk. Det har varit så mycket oh sådan press.

ps. I love you Nina d.s.


Life is hard but hell it´s good.






Källa


This is my life my friend.

Åh vad jobbigt. Har inte tid för bloggning just nu överhuvudtaget. På onsdag är det nationella i kemi(344 sider att läsa in), stor so redovisning på gång, imorgon ska spanska arbete in och så är det en sån här vecka då det är mycket med handbollen dessutom. Match/träning varje dag den här veckan, två träningar och hela fem matcher.

Tar därför en paus med bloggningen fram till på onsdag, då nationella är över för den här gången. 


                              

Sometimes i wonder what the future holds.

Vänta doggy vänta, har vart ute med min älsklingen en snabbis men nu ska jag skynda mig iväg. Blir upphämtat strax inför match.


I kissed away my problem when I went insane.


Life are good.

Nu är det så att mamma har sagt att jag får göra om hela mitt rum om jag vill det, och gissa hur exalterad jag är inför det? Happy till 100% i alle fall. Har ingen aning hur jag vill ha det, men jag vet att slutresultatet kommer bli perfekt, det blir det jämt när jag göra saker.


The parts of you is the best part of me.

Hade en jättebra kväll med Ida igår. Idag har jag varit en yttligare sväng till bibblan och så har jag pluggat i princip hela dagen. Städningen som skulle göras fixade mamma till, tror hon hållt på i två timmar fö att rensa mitt rum. Tur att jag slapp det haha.
Så nu är det flesta sakerna på min listan jag fixade innan helgen avbockade, även om mamma tagit hand om det mesta..


Undvik den fina dubbelhakan jag fick på den här bilden haha..

Hi it´s Malin! Vill bara uppdatera att jag och Ida älskar när Fred slår sin badring.






Nowhere you can be that isn't where you're meant to be.




Det finns en artist jag verkligen beundrar, som jag tycker är helt och hållet otrolig, någon som tar mig med storm. Det är Michael Jackson. Det har det varit i nåt år men på senare tid har Justin Bieber skickat lite samma vibbar till mig. Och nu efter jag gjort ett arbete om Beatles har de tagit mig med storm. Jag har upptäckt hur jäkla otroliga de är. Inte för att jag tycker deras musik är så bra men deras känsla som grupp är otrolig, och Paul McCartney vilken känsla alltså.

Så här har ni min nya lista på personer/grupper jag beundrar:

     1. Michael Jackson
     2.
     3. Beatles
     4.
          ~
     9. Justin Bieber.

Man måste dö några gånger innan man kan leva.


Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva


  Något mer som står på måste göra listan är att baka något till på måndag 
        ska säljas i personalrummet. Tur att jag kom på att det måste göras.

Going to meet this girl now.



Senare kommer denna tjej hit. Gemensamt plugg står högst upp på listan. Men visst ska vi hitta på annat också. Lite kul kan man inte undvika.



Tåg mellan Oslo och Stockholm

En pappa, farfar och två barn sitter runt ett bord på tåget. Efter ett tag börjar pappan och farfadern diskutera de mest onödiga sakerna de hade med sig på semesterresan, både snöskyfflar och grillar nämns. Samtidigt sitter flickan ~8 och hoppar upp och ner i sitt säte och viftar med handen.

Flickan: Jag vet, jag vet! Jag vet det onödigaste!
Pappan (suckar över att ha blivit avbruten i samtalet men vänder sig mot sin dotter): Vad var det då?
Flickan: Det mest onödiga på hela resan, det var farfar.



Köra mattebok, väx upp och lös dina egna problem.

Igår var det plugg, plugg, träning, plugg, plugg, film, plugg. Idag fortsätter det väl ungefär på samma spår men istället för att träna blir det att åka ner till bibblan, men sedan kanske träffa Ida, men det hör hemma i pluggkategorin, ska nämligen plugga tillsammans. Morgondagen kommer se lika dan ut den också.

Man får trösta sig själv med sen är det bara att slappna av och förmodligen får man belöning för det man gjort. Ett vg ska jag fixa till, högre tackar man inte nej till.


There's nothing you can make that can't be made.



Härlik, härlik med fredagskväll. Tacos och glass med hallon nu efter träningen. En fredag kan inte se bättre ut.

Förresten någon som har något bra tips på en själv en självbiografi, en som ni tycker är bra uppbyggd eller tycker är bra skriven, som var rolig att läsa?

Some friends become your enemy. Some friends become your family.



Nu åker jag iväg på träning, sedan blir det att ladda inför en härlig hemmakväll.

Shit happens, things goes wrong, people changes, life goes on.

Det här hade varit ganska grymt va, kan bli hur snyggt som helst. Några enkla diskrata slingor med fjädrar i håret, skulle till och med jag kunna tänka mig. Det hade nog varit ganska populärt, men nu är det ju så att det inte finns i Sverige än.


Bilderna har jag inte tagit sjäv, de är lånade.

Min måste göra lista i helgen.





19 : 58

Nu måste jag verkligen jobba på, dagen börjar lida mot sitt slut och jag är inte klar. Plugget jag skulle göra har jag inte hunnit klart med. I helgen ska jag läsa, läsa och återigen läsa ännu mer kemi inför nationella på onsdag.


Try to make it work, but man these times are hard.



Oj, oj, fel, fel. Ingen kanske bryr dig men skrev fel pris på byxerna förut. Bjöd på en annan bild för att möjligtvis göra det lite roligare. Här är länken till byxorna, där visas det bland annat de tre olika färgerna som finns.

 Militärgröna/grå/beigha bysor från Lindex för 299:-

Start to smile and fake a smile. It's all the same after a while.





Idag är det underbara tordag, känns som att jag säger att alla dagar är underbara men det är de, alla på sina egna sett. Som jag sa idag före träningen:

malin: "Omg, imorgon är det, imorgon är det fredag. Jag älskar att säga det, för då är det fredag nästa dag. Men i och för sig så kanske fredagar är bättre då, för då kan man säga, idag är det fredag."
"
Ska pallra mig iväg till skolan nu, och jag måste erkänna att det känns skönt att träningen är inställd imorgon. Då hinner jag med allt eländigt plugg som behöver göras till fredagen. Det här är  livet!

When the night has come and land is dark.



Kenzas skjorts // blus från Lindex // virkad hatt från Lindex // grö tröja från H&M


Dagens outfit



*  Ljusa militärfrärgade byxor från Lindex

*  Enkel vitt linne från Lindex

*  Svart ganska stor väska från Accent

Just go with the flow cause the best is not always good.



 Att köpa någonting mintgrönt till våren/sommaren.


The best thing with a picture is that it never changes, even when the people in it do.



Lite aggresiv bild sådär, men den får duga. Men måste bara säga att min blogg kommer "komma igång" igen. Kamerasladden är laddad och kameran laddad. Lite mer uppdatering och framför allt bättre inlägg.

En gång är ingen gång två gånger är två gånger för mycket.

Jag har haft ont i huvudet hela dagen, ingen aning varför. Hatar huvudvärk, irriterande sak det där. Dagen avslutades med att kolla på en film med Beatles och nu ska jag dra mig mot sängen, ska börja lägga mig tidigt i säng hädan efter.

Imorgon blir det förmodligen lite roligare bloggning. Tid och ork är något jag har haft ont om idag.


"Life is what happenes to you while you’re busy making other plans"



Är klar nu med min redovisning, kommer kännas underbart att få det överstäkat imorgon. Redovisningen kommer handla om John Lennon med inriktning mot hans död.

"Life is what happenes to you while you’re busy making other plans" ~ John Lennon

15 : 49

Världen, I'm back. Idag är det den sköna dagen tisdag. Det betyder ingen träning, bara en massa  slapp. Men idag står plugg högst uppe på schemat. En redovisning jag måste ha klar till imorgon måste jag i alla fall fixa. Ska börja nu så jag hinner klart nån gång idag, ja gvet hur seg jag kan vara ibland.


Happines hit her like a bullet in the black

Aloha! Sovmorgon idag, härligt. Men ska ändå ge mig iväg till skolan snart, tar bussen så det tar lite extra lång tid. Ikväll ska jag simma med laget, jag hatar att simma men man får stå ut. Det är jättebra motion. Kanske ska börja simma en gång/veckan?

Kommer inte blogga mer förren imorgon, har ingen data förren då. Bjuder på en slumpad låt så länge:


Rihanna - Complicated

Life as we know it.



Bilden är från någon helg sedan tagna av jennie.



Söndagens filmtips: Life as we know it.

Den handlar om två ensamstående vuxna(som inte tycker om varandra) blir vårnadshavare av barnet till deras bästa vänner som dör i en bilolycka. Typisk rolig film med lite kärlek. Här är trailern.


You alwayss need to make it work, just make it work.

Jag har setat och funderat lite idag, bara för att jag inte kommit på något att blogga om. Och jag har kommit fram till att jag vill göra något sorts av projekt. Antingen ha tex 30 olika ämnen jag ska skriva om under en period på 30 dagar. Då ska jag försöka komma på roliga ämnen! Eller att jag börjar videoblogga, och inte då tja tja bloggen utan roliga videor som tex "my crib", roliga videor med kompisar och annat. 
Är jag helt ute och cyklar, eller skulle det vara kul?





Just take a hold of the hand that breaks the fall

Det blev att lämna tillbaka den även om alla sa att jag inte skulle det. Kommer äkert ångra mig senare, så är det jämt med mig, jag fattar ofta fel beslut.




I'm going to lead a short, wonderful, sleepless, fast, beutiful, fucked-up life.

Även denna dag började med en promenad, gick längs hamnen, kollade på folk som åkte skidor, njöt av solen och pratade med pappa. Vasaloppet ~ världscupen i skidor ~ liverpool - united ~ wolves - tottenham är det som står/stått på schemat i dag i sportslig väg. Min egen match idag har ställts in så får kolla på annat istället.  

Både städning och lite plugg står också på schemat.


      

When I am left alone

Det här är tre av mina älsklinglåtar just nu, alla är lungna och det är jämt de här jag somnar till på kvällarna. På spotify är alla bättre, så lyssna där.


Superman - Robin Thicke

Rejected Love -  Lars Eriksson (bäst på spotify)

Parts of You - Ron Pope

I've found I'm scared to know I'm always on your mind.



Bjuder på en nice bild denna lördagskväll..

Min dag har varit så skön. Vid tio gav jag mig ut på en timmes promenad i det underbara vädret, solen sken och det var så varmt och skön (om man jämför med de -15 man är van vid).  Kom in och gjorde några magövningar och sedan blev det en skön ducsh. Från två - sex har jag pluggat konstant, så det känns så härligt. Stolt må jag säga.

Fortsätter denna sköna lördag med slapp, nötter och film.

I dont want to think ahead but Im terrified to get stuck here.



Vad jag vill ha inskaffat inför våren/sommaren :

* något mintgrönt. Helst en stickad tröja eller en fin, stor t-shirt.
* en fin vit blus, lite genomskinlig. Har letet massa men hittar ingen som sitter bra.
* svarta eller gråa converse.
* en mc skinnjacka, har inte hittat en bra på ett år snart. Kanske slår till på en 
  skinnväst istället ?

dagens outfit




Min kamera är som sagt död. Så bilderna får duga.


peacelinne från jc
svarta jeansleggins från h&m
militärgrön jacka från jc
halsduk från ginatricot(flera år gammal)
svart väska från accent

tips på fredagsfilm


I'm that star up in the sky.


Hann bara ta en bild innan kameran dog, därför är bilden inte den bästa.

Vilken härlig dag, det skulle ha blivit i alle fall. Började med en riktigt härlig frukost, läste Aftonbladet, Vlt, Sofis mode, allt jag kunde hitta. Fortsatte med att titta på film och sedan på Desperate housewives, men där avbröts det. Åkte iväg på stan och ikväll blir det träning. Inte så lungt som jag trott haha.


spara eller lämna tillbaka ?



Funderar över om jag ska spara den här eller om jag ska lämna tillbaka den. Mamma köpte den åt mig i tisdags men är riktigt osäker .

Vad tycker ni, spara eller lämna tillbaka?

Give all shit away and start living


Bild i repris. Hittade ingen bra att lägga upp.

Gissa vad jag ska hitta på nu? Jo jag ska iväg med ett par kompisar, bland annat hon ovanför, Ida och vi ska till Björnön och hyra spark och åka där i två timmar. Har ingen aning om det kommer bli roligt. Men om man aldirg testar kommerjag aldrig få på det. Kommer bli riktigt spännande i alle fall och jag nästan slå vad om att det kommer blir tiktigt mysigt.

Blev tyvärr inte såhär. Planena ändrade.nu inga planer alls. Jag ska ha den första slappdagen under lovet, som jag uppskattar mycket, denna fredags-lov-dag kommer bli toppen.


Ain't a woman alive that could take my mama's place


 mamma // hennes bästa kompis Meta

Nu är det dags att säga grattis till min underbara mamma också. Grattis mamma.

new in



svart väska från accent för 349:-

There's a million people underneath the sun. Where is the right one?



   There's a million people underneath the sun
   That can find a million more and never find the one.


En dag där man gör alla måsten. Inte dom roligaste dagarna.






every night I thank the universe that I found you


johanna P // towe // jojjo

Snabb uppdatering. Har umgåtts med dessa tre tjejer idag, kom hem för ett tag sen. Nu ska jag äta och sedan bär det sig av på träning. Hörs när jag kommer hem.


21 : 31

Sitter just nu med Johanna pch kollar på A walk to remeber, en riktigt bra film som jag rekommenderar starkt. Vart stan idag och fick med mig några saker hem, en lite present åt pappa, present till Thessie, en jacka och en väska. Jojjo följde med mig hem efter och stannar här över natten. Med grönsaker+ dipp kommer kvällen bli toppen. 

                         Rekommenderar film:
A walk to remember


I just want you close. Where you can stay forever.


You can make a moment a memory in a glance


jag och ida på bild

All the things I've done before this. They don't mean a thing.

Trubbelsnubbel har vi här. Min gymnasiumlapp är helt borta. Kollat överallt hos pappa och åkte även igårkväll till mamma där mamma och jag letade under varje liten sak. Borta. Så ska snart ta och rulla ner mot skolan  för att lösa det här, passar även på att träffa kompisar som är på lovskola. På vägen hem snappar jag upp Johanna så drar vi hem till mig.

Jag har glömt bort säga att jag har lov, jag har lov allesammans, sportlov!! jippiiii


RSS 2.0