tidsinställt inlägg


Hejsan svejsan. Har inte tid med bloggen hela dagen idag, så tidigare idag satt jag och mixade ihop ett inlägg som publicerar NU. Tänkte mest säga att rittipset/rittipsen jag skulle ha kommer komma imorgon, har nämligen inte haft tid att ta någon bild så det får vänta.

Sen måste jag säga en sak, det går ganska bra med "godisförbjudet". Jag måste säga att det går minst någolunda bra med alla mina löften. Även lagt till ett igår:

     * sluta bita på naglarna ..

måste göra saker i helgen





ska göra det jag älskar allra mest



(rita)Har suttit minst en timme för att hitta en bild att rita, har tittat på allt möjligt, från kompisar till kändisar. Men tillslut blev det en bild på mig. Ja, får se hur det går. Vi får vänta tills imorgon att börja rita. Ska nämligen krypa ner i min säng och titta på film denna mysiga fredagskväll.

vet, måste säga att det känns lite ego att rita av sig själv haha.




ps. imorgon kommer något litet tips om ritning, om jag hittar det jag söker .ds

and I was stuck in the middle



Har vart nere på stan idag efter skolan. Hade en riktig trevlig stund med mina underbara tjejer.

Underbart med fredag idag. Vi har gäster över helgen och imorgon är det 50-års party för mammas man. Hundvakt hela dagen ända tills festen. Där fick ni lite fakta om mitt intressanta liv. Men det bjuder vi på. Bjuder även på en liten låt:


något ni inte visste om mig

Jag tycker på en skala 1- 10 en tio om rymden. Jag avgudar det, om man kan säga så. Lite konstigt kanske det blir men men. Jag tycker det är så coolt, allt är så otroligt. Min allra allra högsta dröm är att åka till rymden, när jag var mindre trodde jag alla kunde göra det men med tiden har jag förstått att det inte är så enkelt, tyvärr. haha..
Det är en plats som ingen annat en "normal" människa kan nå, uppleva. Därför är det nog så intressant, det är inget man knappt kan föreställa sig.


angående rymnden, har nyss tittat på "i rymden finns inga känslor". Den var så bra. Helt klart den bästa svenska filmen jag sett.  rolig scen från flilmen:

Simon ligger på marken efter att krockat med en man.

Jennifer: Jaha, här ligger du.
Simon: Det är ditt fel att jag ligger här!
Jennifer: Vah, hur kan det vara mitt fel?
Simon: Jag skulle springa in i dig igen så vi skulle kunna prata, men du var inte här som du brukar.

vårshopping bokad 22/2

Nu har mammi och jag bestämt ett datum och allt. Jag känner mig riktig taggad för vårhoppingen. Har hittat en hel del snygga grejer på internet så jag hoppas verkligen jag hittar en del på stan nu också!!

bara jag som saknar sommaren ??



Efter att kollat på Sveriges förlust i handboll har jag inget bättre för mig än att titta på gamla bilder. sommarbilder. Ny när julen är slut vill jag inget mer än att sommaren ska komma så fort som möjligt.

Ska bland annat åka till Spanien två gånger, det kommer bli helt awesome!


jag kommer bli nästa typ eeh, mästare!

 

Jag har börjat spela gitarr. Eller i alle fall övat, har både gitarrer och ackord hemma så det vara ganska lätt att börja. Får se hur det går att lära sig själv men tror det kommer gå bra, om man behöver har man en före detta gitarr lärare hemma, så någon hjälp kommer man kunna få om det behövs.

Det som insperarade mig, vf jag börjar är för att jag vill kunna spela denna låt.


   hallelujah - jeff buckley

måste du gömma dig på så svåra ställen.??



Welcome back min älsklingmössa. Har verkligen saknat dig, det är du som brukar rädda mig när jag har "bad hairday" o hjälpt mig de dagar jag försovt mig o inte hunnit duscha håret. Två veckor har du vart försvunnen, men äntligen är du funnen

Pappas tjej hittade den i påslakan när efter hon tvättat den.

      undrar hur den hamna där. haha

nu har jag bestämt mig

 

  tror jag i alle fall, och i alle fall för tillfället.. hoppas jag.


typiskt att det alltid ska bli fel(och i fel läge)



Dom där byxerna jag köpte från Rut m.fl för 300:- förut, jag var så himla nöjd över dom, dom var perfekta. Men..efter att gått en hel dag på stan i stockholm tog jag en extra titt på dom, dom är ju för fan gröna !!

Alla ba:
har du inte märkt det förren nu? jag: nejj !! :o

vaknar ~ städar ~ pluggar ~ nördar tv



Haha jag vet att ni sett bilden förut, men jag bara älskar den. Den är så kul, jag fattar liksom inte hur man kan se så himla sne ut men inte helt mongad ut. någon som fattar vad jag menar?

I alle fall ville bara säga att jag är tvärt imot alla andra, jag nämligen älskar söndagar på ett hatningssätt. Hatar det på grund av att nästa dag är det skola men älskar det för rutinerna, man göra samma sak varje söndag och det tycker jag är ganska mysigt. vaknar ~ städar ~ pluggar ~ nördar tv

vilket typsnitt .. ?

  

Det finns så många olika typsnitt.. Jag försöker välja ett eller max två som jag ska ha som "tema" på bloggen, med det går inte så bra. Skaffar nya favoriter hela tiden. Har ni någon som ni tycker är snyggast, eller passar min blogg bra??

den nya skrivbordsstolen



Här är skrivbordsstolen jag fick i julklapp. Är jättenöjd, den passar perfekt till mitt rum. älskar den mer och mer ju mer jag ser den. wiihoo jag är så nöjd!

gregor arbetsstol från ikea(stockholm) för 899:-



ps. filmtips: idag klockan 1455 är det filmen "finding nerverland" på tv4+. En bra film med min underbara Johnny Depp.

jag vill vårshoppa nu på momangen



Kollar runt på olika sider efter kläder, har noll öre jag kan handla kläder för just nu, fun. Det kanske börjar bli dags att boka en shoppingrunda med mamma snart, om en månad skulle bli perfekt. En stor fet vårshopping.

det här är min må bra låt

Det här är en låt jag blir så glad av att lyssna på. Man vill bara liksom hoppa omkring, sjunga med och le. En riktigt må bra låt, i alle fall för mig(y).




one day u wake up and understand that u are missing me



Har vart sjukt trött hela dagen, ska vila nu och sedan fortsätta min fredagskväll. Min trötthet har bidragit till en del idag. Säg något jag inte hann göra idag på den långa genomgången.
hahha elizabet fick lov att avbryta sig för att be mig sluta ha min penna i ninas näsa.. nej gud asså. normal eller icke normal, här är jag!

nina: kolla en död fågel!!
Jag kollar uppåt mot himlen. var?


Har aldrig längtat till fredag så här mycket förut


mest använda just nu (favoriterna)



* min ipod touch, stor kärlek till dig min bästa vän..
* aco handkräm som räddar mig från torra händer.
* parfymen Christina Aguilera Royal Desire som har blivit en ny favorit!!
* clinique(superdefense), världens bästa dagkräm som i lovee.

woow 2011 it's beginning !!


Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull
Britney Spears- Hold it against me

You can pretend u care but u can’t pretend to be there



När ni ser den bilden ovan kanske de förtår vad jag kommer bjuda på ikväll, jo en dagens outfit. Misslyckat som vanligt.
Dagen rullar vidare med plugg. Här är vilken jäkla skolstart jag får. Har (det nedanför) + vi ska skriva en berättelse på spanska, skriva en engelska recension, skriva en labbrapport och så läxor som skulle in innan idag. Allt denna vecka.
  matteprov
     no prov
     hemprov om andra världskriget


Oskar Linnros - Genom eld

                    
            

bara jag som får känsla av att man är med en film i början..? men ganska härligt

en gång softpotatis alltid softpotatis

(en riktig sjukis outfit blev det idag i skolan)

Jag just nu. Ska läsa om förintelsen och sedan ska jag se på filmen Battle of Britain och sedan rullar det på om att läsa om andra stora krigshändeler, får se hur kul det blir på en skala ett till tio. Hoppas på en fyra i alle fall. Min lärare bryr sig inte särskilt mycket om det blir en etta, ens än gång så det är väl bara att börja och ta sig igenom denna dag.

Vad du än har för mål kan du uppnå det om du är beredd att kämpa och jobba hårt.


om man ska börja skriva dagbok?

Dagbok. Dagbok, dagbok, dagbok. Skriva dagbok, inte skriva dagbok, skriva dagbok .. inte  skriva dagbok ??

Ja det är något jag verkligen funderar på. Tänk och sitta och läsa det när jag har blivit störra, bara ha för mig själv och läsa, skratta, tänka tillbaka, och visa mina barn. Här är utskrifter från dagbok när jag var mindre, skrev ofta dagbok då.


nu kan det inte bli bättre



Har pluggat i princip hela dagen! Kan säga att jag är riktigt stolt över mig själv. Mina mål för 2011 är verkligen på gång. Det verkligen känns som om jag har fått en nystart det hår året, har aldrig riktigt haft det så förut. Det har blivit nytt år, allt har rullat på som det gjorde året innan, allt har vart som vanligt. Men nej! inte i år. Detta år är speciellt, det kommer bli nytt, spännande kul, underbart och inte alls som alla andra år.

Hoppas ni har haft en slapp och skön söndag!!

the person you wanted to be - the person you are

Älskar dig pappa, över hela mitt hjärta. Du betyder allt för mig. Min bästa vän!



Nu

fem pluggtips

Det första och det allra viktigaste är, planera. Det finns inget bättre än att planera och följa det såklart. Så lätt och så smidigt blir det då. Lägg upp plugget jämt så du slipper de här dagarna du bara pluggar och det känns som om du itne kommer någon stans.

Det andra tipset är sitt inte i ditt rum och plugga. Gå ut i köket eller någon annan plats där du inte brukar slappa och det finns andra saker att göra. För mig går det bäst att plugga i köket när mamma eller pappa håller på med maten.

Det tredje tipset är använd nya grejer. Tex om jag har fått ett nytt block längtar jag verkligen efter att använda det. Kanske bara jag, but i love it..





Det fjärde tipset
är, vet inte om det bara gäller mig men jag pluggar mycket bättre med musik. Man kommer liksom in i någon slags "pluggstämning"? Känns mycket lättare i alle fall för mig!!

Och det sista tipset är två olika sett att lära sig på förutom att bara läsa. 1. kolla på filmer, hittas lätt på google om allt. 2. sammanfatta dina texter du har i boken(funkar megabra för mig).

Att bättra sig är aldrig för sent.

Låt allt plugg brinna i helvetet.. amen. Nej, så ska jag inte säga, det lönar sig ju sen, eller?? Såklart det gör. En eftermiddag full med plugg idag, men det är ingenting om man jämför hur min helg kommer se ut. Då de kommer vara 3x så mycket.

Ska beta av mina tre timmar nu och sen är jag klar, så härligt, sen!!

     
(bilden är här ifrån)  Btw. blev att vara hemma från skolan idag ändå.


den bästa mascaran



Den bästa mascaran är helt klart clinique. Den är helt super, så den borde alla använda! Superglad att jag fick den i julklapp, bra pris annars och megabra märke.

Clinique mascara går att köpa på (tex) kicks för ca. 169:-

tjuvlyssnat.se

flicka 1: Vad heter rödlök på engelska om gul lök heter onion och vitlök heter garlic? Heter den red onion eller redlic?
flicka 2: Åh, vem funderar på vad rödlök heter på engelska egentligen?
flicka 1: Hm, jag tror i alla fall att det är redlic



En man ~55 läser högt ur en tidning för sin fru ~50.
Mannen: Kvinnor använder 30 000 ord per dag medan män använder 15 000.
Kvinnan: Anledningen måste vara att vi kvinnor måste upprepa allting för män.
Mannen : Va?

2148



(Har inga bilder, så bjuder på en för typ tre år sen).Imorgon blir det back too school, tror det kommer gå ganska bra. Känner mig helt ok faktist. Orkade sitta och plugga nån timme nu i slutet av dagen så visst orkar jag med skolan imorgon, om jag inte vaknar upp medvetlös imorgon eller så, såklart.




Btw saknar hanbollen redan. Så hur jag än känner mig på måndag ska jag ner och träna ändå. Som jag sa till Jojjo när hon fick ett skott rätt i ansiktet under en match på cupen.

malin: Jojjo, jojjo tänk man!!

bara för att jag är sjuk (från filmen Juno)



Juno: What? Ah... can you just hold on a second? I'm on my hamburgerphone. *shakes it* Okay, yeah now I can...


här har ni tre små tips från mig

Idag får ni tre små tips av en sjukling.

Första tipset tycker jag är skitbra(kanske är det bara jag som tycker det är bra..)!! Har kommit på det själv och kommit fram till att det verkligen funkar. Så till tipset.. om du känner dig sötsugen eller liknande, borsta tänderna. Oftast går man hemma och vankar och stoppar i sig några kakor bara för att. Så ta tandborsten och borsta dina små gaddar fort så försvinner det. Man är ju aldrig sugen på att äta något när man borstar tänderna.

Bra eller inte, inte vet jag. men rena gaddar får man ju i alle fall!


 


Andra tipset är en handkräm från apoteket.(den på bilden ovanför). Den är obeskrviligt bra. Man blir len som bara den hur torr man än är, och det är det som behövs nu på vintern när man är lite extra torr.  

Och så sista tipset. Denna webshopping. Har bara ett ord att säga bäst bäst bäst!!




här har ni mig

Bjuder på en gammal bild(från nyår). Vet inte om jag lagt upp den förut?



I alle fall. Alla mina planer har blivit förstörda. Gårdagen skulle ha blivit en riktig pluggdag, men det sket sig.. Mådde så dåligt att det knappt gick att läsa, inget gick in i min lilla skalle och det slutade med att jag sov, sov och sov. Somnade 1630 och vaknade 1830. Sen låg jag och vilade och somnade igen vid 2000 för natten.

En riktig hemsk natt hade jag också.. suck*. Hemma från skolan idag och vet inte hur mycket jag pallar blogga. Ska ta en dusch och se om  jag vaknar till liv.

en stor fet kram till alla // hälsningar skuklingen

1520

Hårdstart med två prov och ett hemprov den närmsta veckan. Så det är det ända jag kommer hålla på med idag och det mesta jag kommer hålla på med en vecka frammåt. Men lite tid för bloggning blir det ändå, men tyvärr inte idag. Skriver imorgon.

Tummen upp till att jag börjar bli sjuk och orkar knappt tänka..

HAHAHA är man oteknisk så är man


halsband med fjädrar



Det här halsbandet köpta jag innan jul och skulle ha till nyår. Men riktigt så blev det inte, ångrade mig helt(passade inte alls) och lämnade tillbaka det istället. För er som skulle vilja ha ett sådant såå :

halsband från ginatricot för 149:-

Hemma från årets första cup

Hemma. Har till och med hunnit åkt iväg och köpt naturgodis och umgås med kusinerna som var på besök. Nu där i mot är jag så trött att jag bestämt mig för att låta hunddukarna möggla i väskan. Är obeskrivligt trött. 

Resultat: Vi kom til semifinal i a-slutspel. Åkte ut av ett lag som är bland de 8 bästa i Sverige, f-95. Även om vi inte gjorde en bra match så får man lov att finna sig de som tröst. Resten av cupen har varit super, allt från spelet till stämningen och antal timmar skratt.

jag är påväg hem (tror jag)



Just nu sitter jag nog på bussen hem, eller i alle fall påväg någonstans bort från Falun. Hoppas vi tog hem lite skiten, man får alltid hoppas.

Skriver igen senare, när jag påriktigt är hemma. Så ses ikväll mina kära.

älskar de här nya byxorna



Köpte de här innan jul och de var de jag hade dagen innan julafton också, älskart.

svarta chinos från ruth m. flera för 299:-

tidsinställt inlägg (filmer i mängder)



Så här har ni ett av alla tidsintällda inlägg ni kommer få. I alle fall, jag tog med en del filmer till bussresan till Katrineholm där vi är på kopparcupen som den heter. Men undrar vilken film det blev nu i slutändan, jag hoppas verkligen det blev Dear John, den är såå bra. En av alla mina älsklingsfilmer. 



En lista på andra bra filmer, så har ni något att göra dom sista dagarna på lovet:

* My Sisters Keeper
* Yes man!
* Seven pounds
* Easy A




vad jag vill ha från nya hm kollektionen


Heja på mig !!

Ligger och sover nu, om det inte är så att jag inte kan sova, byter possition hela tiden och försöker räkna får för att någon gång falla in i sömn. men så hoppas vi inte det är. Det har varit en ganska hektisk dag(borde det har varit). Kommit fram, bökat med alla väskor, åkt hit och dit för att äta, spela matcher och så har vi väl kämpat att få upp för packning, madrass och allt som ska fixas innan man ska sova.

Nog om vad jag gör nu(förmodligen), här har ni några blandade låtar som är bra:


Jeremih ft. 50 Cent - Down On Me

Michael Jackson- Much too soon
Swedish House Mafia Vs Tinie Tempah - Miami 2 Ibiza

här har ni honom, min älskade hund



sv; Ja självklart, har typ bara bilder från när han var liten eller med jättedålig kvalite så den här bilden får duga så länge. Jag får ta att gå ut och fota med honom någon dag. min lilla älskade Django.






mina julklpappar (del 3)



Det fick  bli en del 3 på mina julklappar också. Har nämligen ramlat in några till nu efter julafton. Tack för alla fina julklappar i år(oj de blir ju förra årets).

* Christina aguilera parfym
* Christina aguilera bodylotion +  duschkräm
* 300 kronor presentkort
 (köpte av presentkortet):
* Vantar från Åhlens
* En svart plånbok med nitar från Åhlens 


nu drar jag iväg på handbollscup

Det är jullov, klockan har precis överstigit sex (på morgonen) och jag är uppe. 
Dubbelkollar att jag packat ner alla saker, för hur hämskt skulle det inte bli om jag märkt att jag glömt något som trosor hemma och gå bar om rumpestumpen hela helgen. Det skulle inte vara så kul.. Men tror jag har allt med mig!!

Jag har ängnat timmar åt tidsinställda inlägg flera dagar denna vecka inför denna resa. Bara så ni vet det också. Inlägg kommer. 

Önska mig lycka till. 


the dreams that you dreamed of

Imorgon bär det sig av på årets första cup. Hoppas det kommer vara bra alla möjliga sett. Det gör jag verkligen, ni kan inte förstå hur mycket jag hoppas det, och varför. Men det är så det är. Klocka ställt på 0545 imorgon, kul, riktigt kul 


låten jag kommer somna till varje dag.


Har satt upp mina nyårslöften

Mina nyårslöften är fixade och klara, ordentligt genomtänkta och jag vill verkligen lyckas så de ska följas mer än bra, de ska följas slaviskt. Så här har ni mina löften(kanske man ska kalla en del mål) aja neranför har ni dom alle fall:


*
Som nästan alla har varje år. Sluta äta gosaker jämt och ständigt. Men skillnad från andra ska jag verkligen lyckas med denna punkt, jag måste!!

* Börja planera. Planera allt från skola till att gå ut med hunden. Det är så otroligt viktigt, allt blir så mycke lättare om man planerar & följer de såklart.

* Bättra mig i skolan. Om jag gör det ovan kommer jag lyckas med den här punkten.

* Sist men inte minst få bättre kondition. Något som behös på min sida.

Me and my beutiful friend, best friend



Missing someone isn't about how long time it has been since you've seen the person. It's about that moment when you do something and wishing that person were there right with you.

Desperate housewives maraton!! yes



Undrar hur många avsnitt det blev i slutändan?? Hade nämligen Desperate housewives maraton igår. Säsong 1. De va superkul, eller tror jag, i alle fall till en början, aja det borde varit kul. Har ju inte sett säsong 1 av Debbo för när de visades hade jag inte börjat följa de än, jag hoppade väl in i säsong 2 någon gång.

Blev lite konstigt det här, skrev nämligen det här igår. Är i  jag i Stockholm nu!


Malin Eneroth




FAVORITERNA

Musik: typ. Akon "angel" & Michael Jackson "much too soon"
Film: Finns inget bättre än Pirates of Caribbean filmerna, Johnny Depp loooove
Språk: Engelska, deras dialegt är så härlig!! 
Länder: Usa (inte för att jag har varit där men men).
Städer: Göteborg & London.
Skolämne: Helt klart bild! Mvg satt fint som slutbetyg.
Sport: Handboll att spela & fotboll att titta på!
Såpa: Ung och bortskämd
Tv Program: Behöver man äns svara på den här!? O.C & Desperate housewives. 
Efterrätt: Finns inget bättre än glass, njammi
Band: Öööh band? Då får det väl bli typ.. Black eyed peas maybe
Idol: Michael Jackson, Malin Åkerman  jag har många (; 
Klädesplagg: Mjukisbyxor hihihi 
Affär: Jag älskar typ alla affärer!! men typ h&m eller nåt 
Kex: Vad är ett kex typ?
Chips: Chips är inte min grej (; 
Läsk: Fanta vildabär!!
Bil: svart?? HAHA, nej men jag vet inte
Egenskap hos annan människa: När den bryr sig om en annan, hur den har det

NU TILL SAKERNA JAG VERKLIGEN HATAR:

Skolämne: Lättast fråga hittills! espanol
Mat: Fläsk .. blääh. Men jag älskar fläskfile!
Affär: Finns inga affärer att HATA som har med kläder att göra!!
Artist: Hatar ingen, men Evert Taube är väl inget man lyssnar på exakt
Tv Program: Jag hatar, eller mer ogillar typ program där de visar roliga videosar. 
Filmer: Det måste bli någon film som Sweeney Todd, även fast Johnny Depp är med :(
Egenskap hos annan människa: Jag hatar när folk skryter om sådant man inte har


ända gången på året

Igår var de ju nyår! Så tänkte berätta lite kort om de. Nyårsmiddan var hemma hos mig. Vi fick besök, av bland annat Jojjo. Mat och mat och mat blev det innan jojjo och jag gav oss iväg med bussen till en liten fest för att förbereda det nya året. (En mening måste jag skjuta in här, fint folk kommer sent.) Jojjo, jag och en annan kompis skulle ta bussen till en fin plats här i Västerås som kallas Djäkneberget.Där skulle vi få den perfekta utsikten över hela stan, titta på alla frverkerier där hade blivit awesome. MEn så blev de inte såklart, bussen kom försent och vi villle inte sitta på en buss på tolvslaget!! De blev att traska hem istället och titta på film hos Jojjo. När under promenaden det blev nytt år vet vi inte, allas klockor gick olika och fyrverkerier small hela tiden.

Btw this was the outfit, icke bra bild men jojjo tog bara 1 bild om man inte räknar med..

.. de jag rörde mig på, som denna nedanför. Kände mig tvungen at lägga ut den HAHA


Yes I am a robot

Gott Nytt År på er allihoppa



hejdå världens sämsta år & välkomen 2011 som kommer bli bäst, är nästan 100% på de


RSS 2.0