ska jag ha kvar den gammla eller göra nytt?


Har märkt att alla börjar göra ny design nu när vintern kommer och jag funderar på att göra samma sak. Jag älskar designen jag har nu så om jag gör om så kommer jag nog bara göra headern lite mer julig. men de är ju ändå ni som läser min blogg så, vad tycker ni ?

Ska jag göra en ny design, vill ni ha lite förändring?

my dream is to fly over the rainbow

Sitter och myser framför tvn, fastnade framför barca - real madrid matchen, riktigt underhållande. Ska snart bege mig mot sängen, fixa ett eller två tidsinställda inlägg och få min underbara skönhetssömn. Den kommer behövas.


Bruno Mars - Grenade

i - landsproblem



jag är nästan hundra på att det är så här det kommer se ut imorgon när jag kommer på att man behöver ha någonting i muggen också. very very good


mini michael jackon



Idag upptäckte jag den här videon. Ingenting kan mäta sig med michael jackson men första klippet när han dasade själv var inte alls dåligt. De andra var väl inget att skryta om precis. rip michael

10:43



Studiedag idag, sköönt. Eller inte särskilt denna studiedag kommer mest bli som en söndag(städning&plugg) om det inte blir så att nina och momo kommer förbi. Hoppas!

skitskor för endast 200:- kronor



Ett rent utav riktigt par skitskor som jag köpte i fredags. Men tvåhundra kronor var inte mycket och om sulan går bort kommer jag få pengarna tillbaka eller att par nya skor.
Jag sprayar dom och hoppas att dom håller så länge som möjligt!

svart fakeuggs från skopunkten 200:-

1:a advent

Nu har vi kommit fram till 1:a advent, äntligen. Första advent.. grejen? har kommer upp på bloggen. Jul/vinter tipset kanske man kan säga.

Kategorin är varmt. Så här nedanför har ni massa saker som är bra, som jag tycker är extra snyggt, nödvändigt eller du får mest för pengarna för. Alla saker värmer något, eller är varmt, precis det som behövs på vintern. Bra julklappar är det också, något för alla.


varma ytterkläder


varm och goiga prylar till hemmet



Och så får ni mitt allra allra bästa vintertips. Till alla som gåt i skolan. Gå jämt och bär på en vanta. Där kan ni lägga, nycklar, mobil, penna, sudd, allt som behövs! Superbra, då tappar du inte bort något för allt är samlat på ett ställa.

Så ja, det här var specialiten som jag hade och bjuda på första advent, andra advent kommer nytt och helt annat, men en ledtråd jag älskar kab.


original malin vs tomte malin



Snön singlar ner utanför, det är redan kolsvart och varma julfilten är framme. Igår på stan var det julpynt, julshopping och glada människor. På ica bjöds det på lussebullar, glögg och julmust, alla vara jätteglada och det var extrapris på jultomtar. Man märker verkligen att julen är påväg och att imorgon är det första advent. så härligt och så bra.

Julen kommer första advent närmar sig och jag håller på att klura på en sak till bloggen. Varje advent ska jag tipsa om något speciellt som såklart har med julen att göra. Det kan komma upp något från en liten serie, litet rysseltips till en kort film eller en lång lista över bästa julklappstips!



Så håll i er nu för det här kan bli riktigt kul !!!

11:53



Just nu sitter jag och kollar i kataloger och en massa skit omhar kommit med i shoppingkassarna och posten. Provade min termosmugg för första gången igår och jag kan inte säga mer än att jag älskar den, den var så bra att den till och med gjorde oboyen goare!

Snart ska jag iväg på ett öppet hus på ett gymnasium här i stan, ABB gymnasiet.

min alldeles perfekta dag på stan igår

har har jag radat upp tre huvudsakliga punkter varför den var så perfekt:

* Jag tappar bort min plånbok(hittar den sedan efter att gått igenom en del affärer och frågat om den)

* Jag går rätt in i en glasruta, ett stort tjong lät det i en av stans glasrutor och inte bara några blickar riktades mot mig.

* Ett möte med en tjej på stan som är ganska ny i vårt lag:

Tjejen: Heej malin !
Jag: HEJ KLARA! Hahaha jag såg dig inte först!

tystnad

Tjejen:  Men jag heter Julia.

tystnad

Tjejen & jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA.

för se vad denna kille har att bjuda på !

Läste om en kille med namnet Fred på Isabelles blogg som tydligen är hur stor som helst, speciellt i USA. Hans klipp ses av miljontals människor och han har till och med gjort/fått en egen film. Och de är den jag ska titta på nu. Fred the movie

Killen verkar inte mer än lite knasig men man har väl inget bättre för sig denna trevliga fredagskväll(allt bättre än idol).



termosmugg 75:-


Jag såg en tjej på bussen här om dagen som hade en sådan här mugg. Jag levde mig in hur det skulle vara att ha en sån och sitta och dricka te/varm choklad på morgonen genom min busstur. Helt underbart mysigt. Såg sedan att de kom ifrån åhlens och gissa vad jag ska köpa imorgon. Japp ni gissa rätt en sådan där mugg ;)!

med hälsningar från Doggelito



Just nu är jag hemma och mellanlandar. Kommit precis från skolan och ska snart ta bussen ner till träningen. Innan de ska jag ta mig en liten tupplur för ny energi.

btw. I am back, just so you know ;)

svar om mina klädes collage




sv; jag använder paint, det är gratis och jättebra tycker jag, i alle fall när man vänjer sig vid de, de tar lite tid men de kommer. Så då klipper jag ut med hjälp av frihandsmarkeringen och sätter ihop de. Teckenskrifer jag använder är impact label, calibri och någon gång ibland


laddar upp inför match imorgon




M står för allt bra på denna jord som Malin!

Ska äntligen få klart mina förbaskade bokrecenioner. Så här ser det ut när jag sätter betyg på en bok. snyggt va, i alle fall lite grymt?

Legenden om Darren Shan och gryningsmördarna 4/5 M:n

Utan ett ord 3/5 M:n

 

inte alls illa med en kille med de här kläderna


i helgen ska jag ta igen min lathet



Något som jag är väldigt bra på är att skjuta upp saker och den ända som straffas av det är jag. Så jag måste börja skärpa mig, det ska jag verkligen!

(hopppas ni förstod att det kommer bli mycket plugg i helgen) 


nu ska jag ge mig ut i mörkret

börjar traska mot Jojjo nu, lite ändrade planer. Möter mörkret med glädje.


efter en lång skoldag



Måste börja ta lite kort även fast man knappt har något att ta kort med men om man har riktigt tur löser de sig på julafton. Måste bara säga att min önskelista är i princip klar, har några till saker jag ska skriva upp bara (y).

Kvällen. Nu ska jag åka med mamma och köpa gott till kvällen. Först bär det av till Nina och Momo sen vidare till Johanna där jag kommer vara ända tills imorgon.

welcome back grease




Hur länge sen som helst jag såg Grease, så det kanske börjar bli dax igen. Jag kan inte säga att jag älskar filmen sådär superduper mycket men det är en klassiker som måste ses med gämna mellanrum.
Nu vet jag vad jag ska göra på lördagskvällen i alle fall

undrar vart man kommer vara om ett år?



De här med gymnasieval har det blivit en del tjat om nu på den sista tiden. Samtal i skolan, häften kommer med posten och kompisar frågar. Jag vet inte vart jag ska gå men jag ska ju bli arktitekt så jag är inte orolig att inte kunna bestämma mig.

Kanske ett gymnesie i Göteborg? skulle vara riktigt härligt


några mer som spelar?

         

De flesta tycker jag är helt efter som kommer med det här nu, blip.se(spelsida). Många har visst haft det ett bra tag men äntligen var det min tur att finna "lyckan". Mitt nya älskade beroende.

Spelar ni också på blip.se eller på någon annan sida/spel ni är fast för?

uptäckte just att min favoritbok är till för tioåringar



Just nu håller jag på att skriva en bokrecension till en av Darren Shanböckerna, tittade runt och ser att boken är lämpad för tioåringar och jag är 10 11 12 13 14 15 år! den är i alle fall bra, jag gillar väl "barnböcker" ..


allt under 300 kr (y)


jag rekommenderar det bästa lypsylet



Nueva lypsyl 23:- från apoteket använder jag och jag tycker den är allra bäst. Nu när det börjar bli kallt blir läpparna lätt torra och det är bra att ha ett lypsyl med sig så det alltid är mjuka oc fina.

Själv så har jag "pimpt my lypsyl" lite kul och alla vet att den är min då. 


svar från inlägget "det här är verkligen jag"


sv; Den kommer från monki! kostar 300:-

Btw,  jag gör så att jag besvar era frågor i ett inlägg men om ni har blogg så skriver jag svaret där eller om ni önskar att jag ska skriva det i ett inlägg.

Idag ska jag ta igen min lathet



Den här dagen kommer från och med nun bestå av plugg ändå till jag bli klar med allt jag ska bli klar med (y). Ända tills natten alltså. Det ska bli så himla kul, håller ni inte med mig, att plugg är så kul?

ps. glöm inte att rösta på mig till veckans blogg här, jag är nr.2 .ds


äkta eller falskt?

Michael Jacksons "nya" låt. Men frågan är om den är om den är falsk. Själv tror jag det, i början är den precis som smooth criminal och och resten av låten är inte alls i samma stuk som alla hans andra. men ingen vet


snyggaste klänningen under EMA?



Visst hade Emily Osment hur fin klänning som helst på EMA galan. Gud vad jag gillade den, så kände mig tvungen att lägga upp den.

jag kan inte tro det är sant ..

Det känns som om jag har vunnit på lotto eller något. Det är precis som reklamen: plötsligt händer det(trissreklamen)helt otroligt. Som ni ser är kommentaren av Fannystaaf, ni borde veta vem det är, en av mina favvobloggar. Titta hennes blogg.
Så snälla gå in och rösta på mig nu! 


hata eller älska Justin Bieber?



Ja . . . vad ska man göra med denna lilla pojke, älska eller hata?
Jag har ingen aning, tycker han är för överskattad, han är i alle fall inte så snygg som alla säger, vad är det som är så speciellt? Men där i mot så verkar han vara ganska skön som person.  Hans låtar är ju också helt okej så det blir nog mer älska än hata. älskar videon ovanför, kan titta på den om och om igen ..

"She actually sad, or Kim sad I think Justin Bieber should date my sister. And I was like, I should date you"

Något jag vet riktigt säkert är att jag älskar Chelsea Latley show, den är ju hur bra som helst, hon är störtsköni alle fall de klipp jag sett. Verkligen synd att hennes show går här i Sverige.

"I am sorry, did I spit in your eye?"

det här är verkligen jag

En oversizatröja, converse, leggins och en svart mössa som sitter lite på sne sådär och till det ska det vara plattat hår. En stor mysig sjal till det skulle inte heller sitta fel.

hemma från träningen nu



Då är man hemma från träning nu då. Bilderna är från ellen. Just nu tittar jag på SHD, kvällen kommer fortsätta med kvinnors hemliga liv och sen laddar jag för morgondagens arbetsdag. Blir säkert att läsa lite också, älsklingssysselsättningen


barnen är som barn ska vara



Gud vilken bild men vaf*n nåt måste man väl bjuda på. Har glömt att säga att jag har praovecka nu så jag praoar på mitt gamla dagis. Barnen är, barnen är ju liksom barn så det kommer bli en väldigt barnid vecka för mig. Nu ska jag iväg på träning. hörs sem

Daniel Adams Ray förlåt att jag aldrig sagt förlåt



Kärlek till denna låt. Helt klart den bästa av hans låtar. Helt klart den låten jag kommer somna till ikväll. Härligt.

Daniel Adams Ray - förlåt att jag aldrig sagt förlåt


there was a time

Det kom ett till inlägg (y)  Haha men nu kan jag lova att det inte kommer några mer, tyvärr.
Ja vart kan jag vara nu.. har faktist ingen aning men hoppas att jag har kul i alle fall. Nu hörs vi på söndag.

wiiiiiihoooo



It is get hot in her..

Ett litet tidsinställt inlägg inte dåligt alls. Nu när jag kommer vara borta ett tag måste jag ju ha något smarrigt att bjuda på, så hugg in ! Om ni har riktigt tur kommer det komma något till tidsinställt inlägg !


duktig malin lilla



Jag har börjat spara mina naglar! Jag skäms lite för att säga det här men jag biter på mina naglar men de goda nyheterna är att jag inte gjort det på ett litet litet tag så de börjar växa ut och bli någolunda fina (om man jämför med förut)

Kanske kan man börja använda nagellack igen, för att göra hösten lite rolig


det här är jag / mina favoriter / drömmar och mål

mitt fullständiga namn : Malin Ella Linnea Eneroth.
födelsedatum : 1995 05 16
tre ord som beskrkiver mig : det här var för svårt 

min favoritblogg :
Kissies.
min favoritserie : Desperate housewives(som går på tv nu), O.C.
min favoritlåt : Det går i perioder men MJ:s låtar tröttnar jag aldrig på.

länder jag varit i/länder jag vill till :
Findland, Danmark, Tyskland, England och Grekland/ USA, Frankrike och Thailand.
min dröm med livet : Gå ut gymnasiet med så pass bra betyg så jag kommer in på arkitekt/ingenjör linjen. Innan de vill jag iväg till USA och jobba som nanny i ett år. Sen vill jag lyckas inom mitt yrke och ha en bra och fin familj.


jag får känslan att jag och webbis kommit nära varandra



Jag har haft min data i ungefär


håll i mig och släpp aldrig taget


tre vill ha från monki



      300:-   ~   400:-   ~    300:-


någonting ni kanske inte visste om mig



* Jag älskar att rita, rita allt möjligt, från små små blommor till människor i stora format. Lite roligare är det nog att rita på ganska små ytor. Jag älskar även att färglägga med såna där färgpennor som man använde när man var liten.

Vad är det roliga med att rita egentligen?
Kanske är der att skapa eget, inte vet jag men jag älskar det i alle fall.


RSS 2.0