Gotland 1-8 augusti



om fyra½ timme vaknar jag, om fem timmar åker jag, om åtta timmar sitter jag på båten och om  tio timmar är jag på Gotland. Och inte med vem som helst utan med jojjo i en vecka.

Är ganska säker på att det inte blir någon bloggning eftersom att jag tvivlar på att det finns trådlöst i en stuga på Gotland. Så vi hörs igen nästa lördag. och om ni inte fårstår så är bilden från google och inte tagen av mig ;)
Ha det superbra alla för det ska jag ha

musiken kommer pumpa i mina öron imorgon under bilresan

Musik, musik, musik jag älskar musik. Musiken kommer spelas nonstop i mina öron imorgon de timmar i bilen, bara om jag hittar min hörlurar typiskt. Några bra låtar får ni tills vi ses när jag kommit hem från gotland.



min idol nalleh puh



Här får ni några citat från nalle puhs klokbok. Han är min favoritbjörn och har alltid varit så det kanske är han jag fått mina ibland väldigt dumma ord ifrån. Det är som Puh säger det låter så smart i hjärnan men när det kommer ut var det inte alls så bra, i alle fall inte enligt andra.

"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig."

"Puh såg på sina två tassar. Han visste, att en av dem var den högra, och han visste, att när man hade beslutat sig för vilken som var den högra, så var den andra den vänstra, men han kunde aldrig komma ihåg, hur man skulle börja. "

"Kom inte för sent till det du vill komma i tid till. "


jordgubbarna byts ut mot hallon




Nu har vi kommit till det stadiet att det är hallon det äts mycket av istället för jordgubbar. Jag båda älskar det och hatar det, för i och med det här börjar sommaren lida mot sitt slut. Men än så länge är det sommar och vi får ta vara på även om vädret inte är det bästa så är det ändå lov.

Älskar hallonpaj, tur att det fanns hemma. Det gjorde min dag lite bättre.

sommar sommar sommar




bjuder på två styckna riktigt sommriga bilder. Utanför mitt fönster är det klarblå himmel ena gången jag tittar och kolsvart den andra gången. Hoppas blått vinner mot svart, har saknat en fin sommardag.

I know you are somewhere out there


8 roliga filmer utvalda



Nu när vädret är så fint om jag och tänka på att jag lever i hus med över 150 filmer i. Så jag började min jakt och letade ut 8 roliga filmer, riktigt bra är dom, rekommenderas att titta på i detta regninga väder.

50 first dates
smekmånaden
HITCH
shes the man
17 again
good luck chuck
the holiday
prinsessans dagbok 2


snacka om åskväder

Denna natt var det inte bara lite oljud. Att vakna upp av otroligt höga muller är inget jag föredrar, höll på att skita i byxan så högt som det var. Kändes som att Västerås skulle gå under men när jag vaknade var jag, min data och min mobil kvar, allt som betyder något.


självutlösare ~ alltid misslyckat




Jag har väldigt tur att jag kan ta 10 kort med min självutlösare för de första ser alltid ut som den längst upp. BJuder på två till knasiga bilder.

de här låtarna packas med i resväskan





De här låtarna ska deffentift få följa med mig på resan. Ligga på stranden och titta upp mot himlen eller sitta på en brygga och titta ut mot havet tillsammans med de här låtarna, den chansen får man inte missa.

komma in i en annan värld



Jag älskar verkligen att läsa böcker, speciellt en bok som man inte sett på film och som är riktigt bra, då kan man skapa en egen värld och bara skjunka in i boken, låsa ut omvärlden och njuta. Det är det jag ska göra nu

denna är inget att leka med



Denna stora feta goda chokladmilkshake är inget att leka med, mmh love it.
Morgonen startade med några matcher i fifa och fortsatte nere på stan med min älskade johanna.

till mitt linne



En ja jag vet inte vad det heter ens, men det är om en bh typ. Den är i alle fall superfin. Bilden är inte riktigt rättvis, visste inte hur jag skulle ta den så det blev bra, så det fick lov och bli den här. Köpte även en par mysshort och cykelbyxor.

den på bilden är från vero moda för 89:-

äntligen härlig sommar igen, i alle fall för en dag



Solat ett tag, underbart skönt. Hoppas verkligen att det håller i sig nu.

love you my friend



Det här enkla men väldigt söta armbandet köpte jag i stockholm. Jag köpte två ett till mig och en till min underbara jojjo, som ett vänskapsband. Men självklart glömde jag det till jojjo på hotellet i en påse som jag trodde var skräp, typiskt. Det får väl bli att köpa nytt i Gotland och lägga den på hennes handled direkt så den inte har chans att rymma..

it goes up and down

Har varit lite smådålig på att blogga men det blir lite bättre och lite mer imorgon. Kommer upp lite inköp då också. Tänkte visa en före och efter bild på mitt rum istället för att visa sakerna jag köpte till rummet men det kommer senare.

Här får ni en låt medan jag tittar på Alice i underlandet, sover, äter frukost  och sen återkommer jag med ny information ;)

extreme malins room makeover



var och handlade, vips så försvann mina 1500:- jag ägde men men. Fick någonting att göra hela dagen i alle fall.

snyggt linnne från monki



En av de sakerna jag fick med mig hem från stockholm var det här snygga linnet från monki.  150 :-

mat mat mat och återigen mat



Jag har lagt märke till typ häften av mina bilder jag lägger upp finns det något man kan äta med på bilden som en glass, dricka eller en bild på vad jag har ätit. Ja vad ska man säga, väldigt intressant och veta vad jag äter om dagarna, kul att ta kort på mat är det i alle falloch väldigt gott att äta .

heron city




Om man räknar bort några timmar från gårdagen då vi var på värdlens största ikea så tillbringades hela dagen på heron city. Stora spelrum, affärer, matställen och bio är det som finns där. Jag gillart

Tittade på eclips som var förvånadsvärt superbra. Tycker inte om dom tidigare filmerna men den här gillade jag starkt, så rekommenderar den.

misslyckat gånger två plus två

Mitt s på tagentbordet är förstört. Riktigt kul, hoppas det går på försäkringen, jag fick lite damp när detta hände men de behöver inte de i butiken få veta.

Mitt virusprogram är avslaget. Vet inte vad eller hur jag gjorde det och vet inte heller hur jag ska få på det igen, det ända jag vet är att min data känner sig exposed, rädd och nervös.


hemma från stockholm



gäsp, gäsp Är hemma från stockholm nu. Mer bloggning blir det imorgon, mitt internet är så segt just nu så har inte orken att vänta på varje bild som ska ladda hur länge som helst. Lägger mig och tittar på 13 snart 30 som jag älskar så mycket att det är min älsklings gammal going film.


I just dont get it



de finaste bilderna från fredags

suck suck suck*

Shopping, shopping, shopping. Ja det var så jag trodde det skulle vara den här helgen. Har tillbringat två dagar i Stockholm centrum och gallerior ändå kommer jag bara ha med mig ett fåtal klädelsplagg hem. Hur kan det ske? Ja det är frågan jag ställt till mig själv väldigt många gånger under kvällen. Vad var det om saknades, pengar?nej.Shoppingsugen?.nej. Snygga kläder? det här måste svaret vara nej för i hela stockholm måste det finnas mer än tre plagg jag får uupp ögonen för.


mitt saknade kinderägg



Glömde säga att det finns trådlöst internet, så det var riktigt tur att jag släpade med datan i alle fall. Kinderägg mums mums mums säger jag bara.

Drar ner till baren nu och sen får vi se vad som händer i denna spännande stad.


jag älskar det här



Framme i Stockholm, har hunnnit shoppat och ätit. Vi bor precis bredvid stockholms största shoppingcenter, riktigt härligt. Jag älskar det här, vi bor på underbart grymt hotell. När man kommer in är det som ett palats och på Thessies och mitt rum finns allt, underbart.

stockholm över helgen

Nu har jag vart duktig och kliva upp ur sängen redan åtta på morgonen och hoppat in i duschen. Även lagt ner några till saker i resväskan och nu ska jag äta frukost klä på mig och sen bär det sig av för en stockholmsweekend. Dagen kommer börja med shopping i stockholm största shoppingcenter, det gillar vi.

Vet nite om det finns data på hotellet men om det finns det så blir det nog vanlig uppdatering annars blir det nog en mobilbloggning om dagen.

ha det så himlans bra alla


väskorna är packade och klara nu



Hoppade ett tag sen av träningscykeln efter en lång tur, man kommer ju verkligen någonstäns så jag satsade på stockholm men misslyckades. Cyklade i en 40minuter. Målat naglarna nu, den lila på bilden.
Väskorna är packade och imorgon bär det sig av till Stockholm över helgen


mike posner cooler than me



jag älskar den här låten

I wish I only remember the days I was laughing



Alla brukar säga att man bara vill minnas de bra stunderna, stunder man varit lycklig. Men de dåliga minnerna får oss att skapa fler bra minnen. För allt man gör lär man säg av. De beslut vi tar gör oss till den vi är. För att fatta rätt beslut behöver vi använda oss av alla våra erfarenheter, goda som dåliga.

små änglar




Grillkväll med massa gott att äta. Småkusinerna var lika söta som vanligt, söta Sofia på bilden. Nu ska jag titta på Dirty dancing innan jag ska sova.

glass och kortspel



Molenen har sakta dragit sig bort och en härlig blå himmel är det man ser nu. Pappa och jag passade på att spela kort i det fina vädret i väntan på att kkusinerna ska komma. i love sandwich

my sisters keeper ~ otrolig film



Det ända jag säger är att du kommer upskatta de du har efter det. Du kommer skicka ett sms och förklara hur mycket du älskar den som står dig närmast.

älskar dig otroligt mycket min syster

några till bilder från göteborg





slänger upp några bilder till från partille, saknar

Veckans horoskop ~ inte bra alls



Pengar: Se upp med råd och tips du får av andra, annars kan du stå där m ed en hel rad inköp som du ångrar. Ingen lyckad shoppingvecka egentligen.

Neej! Vad ska det här menas? Jag som åker till Stockholm med en hel del pengar och sksa shoppa loss. Får se hur det här slutar..

bjuder på denna finfina bild


en superfinbild från igår
Tack för den jätte roliga kvällen/natten. Skrattar hela tiden när jag tänker tillbaka. Ludde, Max, sockerzwim zwum zwum och malin överdriver allt!!


music all over the place

Vaknade upp av idas väckarklocka upptryckt i mitt ansikte kvart över tio, mysigt mysigt. Efter ett tag kom vi upp ur sängen och fick i oss lite frukost och nu sitter vi här, precis gjort klart Idas fläta och lyssnar vi såklart på musik,
I really like it.

Angående musik får ni några låttips här som jag hoppas ni gillar, det är det här som spelas i mina öran dag in och dag ut.



det fina vädret har återvänt




Nu när det fina vädret  har återvänt så passade jag på att åka och bada och tillbringa lite tid med min pappa. Så när man slog ihop det blev det att...åka och bada med pappa och äta en stor fet kladdig och framför allt underbart god mjukglass.


jag älskar barn



Det blev varken ikea eller bio med ida idag. Istället fick jag tillbringa lite tid med mina grannar. Sötaste Hannes på bilderna.

enjoy what you have



Nu när rummet är färdigstädat belönar jag mig med annanas i det faktist fina vädret. Det får väl duga att solen kommer fram ibland och att man får några strålar på sig under dagen tänkte jag när jag såg himlen imorse men nu är det lika mycket blått som det var vitt imorse . Ikväll blir det antingen bio med ida eller en sväng till mitt älskade ikea som jag har saknat massor, det visara sig sen vilket eller kanske blir det båda. hörs senare

underbara låtar när mörkret fallit

Kramade för ett tag sen om Johanna och vinkade hejdå när hon försvann i mörkret. Jag vände mig om och gick åt motsatt håll, hem till mig. Sängen väntade in mig och nu har den väntat tillräckligt, ska somna nu till de här underbar låtarna.


JAG REKOMMENDERAR



Just nu står solen i moln och kommer formodligen göra det hela dagen här i västerås men efter regn kommer sol. Vart toppenväder och kommer fortsätta så tror jag så jag måste bara rekommendera sololja med solskydd, då får man både en fin färg, får en snabbare bränna och skyddar sig så att man inte bränner sig och i och med det får man en brun färg som håller längre. Den återfuktar även huden och finns i olika höga faktorer och finns även utan faktor alls om man vill ha det.


grillning innan åskan kommer



Familjen passade på att grilla en underbar dag som denna. Imorgon blir det regn och åska riktigt kul så det är bara att se till att njuta och få så mycket sol så att det räcker tills morgondagen också.

ida ida och .. jag



Dagen spenderades med ida, ida och så lilla jag såklart. Varmt och skönt riktigt härligt säger jag bara.

you rock my world



Jag har rört på samma ställa michael rört. var på liseberg

bara för att jag älskar dig



sol och bad ~ film och mys

så har min dag sett ut och kommer vara.

Jag delade med mig av solen och vattnet med jennie, zhyar och hans kusin. En god daimstrut och fanta lemon blev det också. En promenad med Django, oc avsnitt och filmen 2012 vänter med älskade syster.

värme värme värme sommar sommar sommar



Älskar dom stekande heta dagarna men även de svala kvällarna så man hinner svalka av sig innan nästa heta dag kommer.

lev en dag i taget

pappa: Vad har du gjort idag?
jag: Bara tagit det lungt.
pappa: Då har vi haft det lika roligt. Själv sitter jag i kalsonger på framsidan.
jag: Jasså ingen fotboll inget liv.

Så tillbringades förmiddagen men sen blev det lite fart när Feff och jag rullade in mot stan köpte bikini till mig tappade bort mobil, solade på löga och en massa prat på donken och en sväng med "cyklarna" runt coolaste kvarteret.

partille 2010 2 av 5



En sista bild får ni från partille. De bilderna som togs av mig var på liseberg och de flesta får hållas som minnen säkert på datan.

partille 2009 *****
Allt är roligast första gången. Allt nytt, inga höga förväntningar
partille 2010 **
Andra gången, . Sett allt förut, högre förväntningar än som uppfylls. Plus sjuka och en saknad efter syrran som kommit hem blev det inte bättre. Hade ändå kul de dagarna jag var uppe på benen och tackar underbara tjejerna för det.

vinnare spanien (fan)

Slagit mamma i en omgång poker, tittat på o.c, blivit livrädd av larmet som helt plötsligt sats igång och hör just nu mamma snarka. Då är det enda som saknas på dagens eller igentligen gårdagens lista att somna, så godnatt.


Vet att alla lagt upp den men det är ändå partille~VM2010låten sommar10 är det här


sschteeek uppskattas inte av alla



Någon som inte tycker om när det är kokhett ute är min lilla gosing Django. Stackarn, så tog med honom till mormor där han svalkade sig i en balja och jag tillbringade en tid med mormor och hennes goa mat.

Nu är jag slut och orkar verkligen inte göra någonting av denna värma, knappt så att jag orkar sitta framför datan så får undersöka huset nu på jakt efter den svalaste platsen.

bilder från liseberg



här får ni fyra bilder från liseberg juste glömt berätta att jag är hemma

just in case



Jag älskar verkligen att packa men vill aldrig lägga bort någonting som hamnat i resväskan, om jag satt i den så satt jag i den av en anledning även om jag inte kommer ihåg anledningen, allt ska med
just in case.

återigen Göteborg, återigen härliga minnen



En månad sist jag var i Göteborg, ett år sedan jag var där under partille cup och nu är dagen kommen igen. Nu åker vi till den underbara staden, ängnar oss åt den underbara sporten handboll och skapar en stor hög av minnen. 

Jag lyckades, trodde jag

Jag tror det inte går att förstå hur lycklig jag är eller var, i alle fall för några ögonblick. Jag lyckades packa allting inför imorgon i en väska. Jag var påväg att ringa Guinnness rekordbok, ringa och göra min pappa förvånad att jag någonsin lyckats göra någonting bra och det bästa känna mig riktigt stolt över mig själv. Det blev inte längre än tankar då  jag såg att jag glömt packa i alla sovsakerna *suck*, det som tar mest plats.


fixar musik inför resorna fram och tillbaka, underbara låtar

sommarens härliga kvällar



Sitter ute på balkongen i denna härliga svala kvällen, ändå så är jag invirad i en filt. Njuter av choklad och grannen som spelar gitarr, då och då kommer en underbar lung och sommrig låt som gör att chokladen smakar ännu godare och kvällen blir ännu härligare, love it so much


min kamera har sett döden

Min kamera har ärr som aldrig setts förut, har klarat vanligtvis dödsfall och har till och med sett döden. Klockan 1457 den 3/7 hände en fruktansväd olycka, kameran faller i vattnet och när den hittats så är det försent. Kameran får flera ryckningar och brutala psykutbrott och tillsist, faller in i döden. Tio minuter efter dödsförklaringen märks det flertal tecken på liv och ja det är sant den har vaknat till liv.

Älskar dig kamera trots omständigheterna, tyvärr har allt ett slut och ditt har kommit. Imorgon ska min nya bästa vän utses med hjälp av johanna..


en riktig sommardag



En hel dag vid gropen idag, mer än bara mysigt men den värmen som vart idag. En riktig sommardagverkligen som avslutas med grillning hos mormor.

Och jag är så himla glad, hittills har jag bara sett rubriken på texttv tyskland körde över Argentina, väldigt intressant blir det att läsa hur det gick, sorgligt nog missade jag matchen. 


med viking line idag



alla bilder är från http://ellenjosefina.blogg.se/

kvällens outfit



jeansshorts     gina tricot
linne           ginatricot
kofta           vila

Ska ta cykeln nu och möta jojjo och hennes pappa och sen rullar vi iväg till önsta på middag.


Västerås City festival



längs linnets kanter

Från vila på västeråsmarknad, allt 50:- var


Undrar vart jag ska?

Nu ska jag iväg på ett vikingline uppdrag, undrar vad det kna vara? Kanske ska på kryssning eller ett möta med dom, hoho nyfykna, det borde ni vara. Hade nog vart så Kissie Pissie hade skrivit det men nu handlar det om mig då blir det inga mysterium, jag ska dela ut reklam för viking line på marknaden. Ska faktist bli kul, kommmer hem.. ingen aning faktist.


jennies studentfoton är hämtade




Tio olika foton i ett album blev det plus massa tack kort. love u siss

partilleshoppingen snart avklarad



ska köpas till partille:
(x) strumpor                               (x) tofflor
(x) vattenflaskor                          ( )  sportbh:ar 
( )  mat och smågott till resan            (x) smågrejer som shampoo, hårspännen

Igår inköptes det mesta men inte allt så ska snart iväg och köpa in resten på hälla, lämna tillbaka böcker på bibblan och följa med mamma och hämta ut bilder från jennies studentfotografering.

I am not afraid to chase my dream



I am sure that I´ll find my way. Cause I am not afraid to try. Even a world of love and hope, can´t guarantee that price.


there are days you just want to take it easy

Nu ska jag göra någonting jag inte gjort på riktigt länge, lägga mig framför tvn och bara ta det lungt i någon timme och titta på de här typiska programmen RachelRay och våra bästa år. Det gjorde jag jämt på lov men nu har inte tiden räckt till för det, så jag får passa på nu när jag har lite tid över. Ska hämta några jordgubbar och njuta av det samtidigt.


en hel dag in the city



En rolig dag med Lia in the city. Det började inne i stan med shopping, godis och glass och senare mot kvällen rullade det vidare mot hamnen och tillslut kämpades det hemmåt.

JAG REKOMMENDERAR THE BODY SHOP BODY BUTTER


Måst bara rekommendera detta body från the body shop. Det är superduper bra, man får len och gosig hud direkt och långt frammåt och så luktar det superdupergott utan att få känslan att vara byggd av kemikalier. Jag vet inte om ni får den känslan men när jag har på mig billigt gott luktande body lotion känns det som att min hud gråter. Lite konstig beskrivning men det jag vill komma fram till att den är gjord av bra produkter som är bra för  huden, från naturen,  då lite dyrare för plånboken, 160:- tror jag den gick på. Men om ni har en tripp förbi stockholm är det halva priset nu, ligger på stora gatan. the body shop har också massa andra bra varor

RSS 2.0