utstyrseln för ikväll



* ganska enkel sminkning med de vanliga, mascara, eye dip(heter de så ??)
   osv + kanske man bjussar på lite svartglittrig ögonskugga också
* vågigt/lockigt hår, av inbakta flätor
 
* svarta kilklackar
* linnet på bilden
* svarta tajta jeans
* svart kavaj


sista dagen på året


dagens godnattsaga skriven av malin eneroth


Ungefär såhär ser jag ut innan jag ska ut med Django på promenad ..

Nu till(pam, pam, pam, pam, paaaamm!!) Historien om Django och Malins vante. De va en fin vinterdag, snön låg perfekt och Malin och hennes underbara hund skulle ut på promenad i detta väder.
Eh, skippa i skitsnacket, jag tar det fort och enkelt. Django och jag var ute. Han var lös och snodde båda mina vantar när jag hade tagit av dem och skulle filma honom. Han lägger båda på samma ställe men tar ena och springer iväg med den ena. Men helt plötsligt är den vanten som han lämnade kvar spårlöst försvunnen. underligt? Ja det kan man säga. Letade i nästan en halvtimme utan resultat.


Ja typ såhär sne ser jag ut efter vanten försvann, helt skockad, confused..


victoria secret show 2010

 
Sitter och kollar på Victoria Secret showen nu efter träningen. Jag säger bara en sak vilken otrolig show, vilka otroliga tjejer, vilken dröm. Oj, de blev tre. Aja vem bryr dig, vad jag än säger menar jag att det är fantastiskt. Der är mer än en bara modevisning. Det här sa Candice, nåt liknande:

" Då förstår jag, det här är världens största modehow och jag är med i den"

Såg Malin Åkerman i publiken, min idol. Tänk att komma från Sverige och lyckas som hon, sitta & titta på den här modevisningen, bland de här mäniskorna. Obeskrivligt



Alla borde kolla, nu på tv3 ni kommer inte ångra er

spring season 2011



Känns lite konstigt igår när hm VÅR katalog ploppade ner i brevlådan!! Gud vad härligt, våren kommer komma. Men jag ska inte förneka att det var lite sorgligt, insåg att min älskade högtid julen verkligen är slut.
Sitter och bläddrar igenom katalogen nu, prickar för det jag vill ha tillsammans med musik och hunden bredvid en. Ni ska bara veta vad han gjorde idag, suck* .

från och med nu döper jag dig .



På bild har ni min älskade ipod. Har märkt att den är mer än något man kan lysssna musik på, den är f*n i mig bättre än min data. Man kan göra allt på den, allt, allt, allt,  förutom att smsa och ringa men de behövs inte här heller. De fixar min skruttiga samsung.

Aja ville bara rekommendera ipod touch massa, och bjuda på en liten låt också:


wishing the person were there right with you



Missing someone isn't about how long time it has been since you've seen the person. It's about that moment when you do something and wishing that person were there right with you

20:20

Summering av dagen: Har bla. fixat och trixat med alla julklappar man fått, packat upp, placerat ut, granskat osv. Förvånad men ja, jag har även vart & åkt skridskor och haft en film/spel efterskriskor tur med Ida och Jojjo. Inte dåligt alls.

Planera nyår och låter en av alla filmer jag kollat på idag är vad som händer nu.


mina julklappar (del 2)



Del 2 nu då. Jaa, jag har inget bättre för mig än att berätta exakt vad jag fick.

Svart överkast till min säng
Underbar svart och vit pläd, typ ull på ena sida
Clinique set(typ), mascara, eyeliner och rengörning av ögon
En mysig beigh halsduk
Helsvarta koss porta pro hörlurar
Ett silverarmband med ett ganska stort hjärta
 O.C box säsong två+ tre
Presentkort på Kicks för 200 kronor
Pengar, jag köpte den nya Ipod touch för de

shopping för julklappspengar


mina julklappar (del 1)



Här är julklapparna jag fick början på julafton, visar er resten imorgon gott folk

Legenden om Darren Shan bok, första boken
godis, svenska gräddkoler+ stor påse diam & chokladtomte
marinblå mjukisbyxor
vit skitgo filt
vita sängkläder med ljusa ränder
desperate housewives box säsong 1
smink, mascara, 2 olika sett ögonskuggor, läppglans

musik in the building

Håller på att ladda en viss ny sak med massa musik. Några låtar som får komma med:






Rihanna - Love the way you lie(part 2)

T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls
The Script - For the first time

tjugofjärde i tolfte år tvåtusentio



De här är typ den ända bilden jag hann ta på den stressiga julaftsmorgonen, den får duga. Det här är alltså vad jag hade på mig. Hade en superjul i år, verkligen.

svart kavaj från bikbok
peacelinne från jc
svarta jeansleggins från h&m
svarta kilklackar från skopunkten


dagens skor


Här är en annan bild på skorna från sko punkten, på den här ser man klacken mer. Just nu sitter jag förmodligen afoch kollar på Kalle Anka och umgås med släkten, precis som alla andra julaftonar.

det är det ända jag hinner säga nu ..



.. och det ända som behövs just nu, ha en riktigt riktigt god jul allihoppa!!


it is christmas baby



Bilderna tog jag och min syster Jennie innan vi åkte iväg på fake julafton. Fick med mig hem massa smink, en skål och godis som julklappar.



Idag på "fake julafton" körde jag på svarta chinos, ett peacelinne och vågigt hår. Imorgon på riktiga julafton blir det svarta tajta jeans, svart kavaj(vitt linne), halsband med fjäder och platt hår med luggen/framhåret i en inbakad fläta.

Endast 11 minuter kvar till julafton. Ladda men bästa julfilmen, this christmas.

julklappslistan



Så nu ska jag bara fixa klart Johannas present, är halvklar med den, därför jag gjorde lite halvtjusigt genomskinligt(y). (paketen är inslagna också!


svarta kilklackar


De här snygga skorna köpte jag idag, åkte ner efter skolavslutningen och kriga efter dom. Jag verkligen älskar dom! De är så snygga, bekväma och billiga. Man kan ha dom till vardags och till fest, super. Rekommenderas starkt!
På julafton lägger jag up en annan bild på dom, man ser inte riktigt hela skon här

svarta kilklackar från sko punkten för 399:-

shopping is cheaper than a psychiatrist



Klockan är just nu 0707. Jag har duschat, ätit min gröt och nu ska jag göra allt annat som behövs göras innan det beger sig iväg till sista skoldagen. Awesome.

Undrar om jag är laddad inför julshoppingen imorgon, mer än laddad !!


4:e advent

Nu har det rusat iväg ända till fjärde advent och bara fem dagar kvar till julafton! Så vad passar inte bättre än julklappstips. Här nedan kommer ni få jultipps till hela familjen.



Kökssaker som stekspade eller osthyvel är något som alltid behövs, så det är en av saker jag tror föräldrar uppskattar mest. Annars är en bok ett bra förslag, böcker finns det för alla, till de som gillar sport, laga mat till vanliga litteraturböcker.



Jag tror att den bästa julklappen till i alle fall pojkvännen är något du valt själv, tex en t-shirt eller en parfym. För då vet han att det är något bra, du har ju valt de!

 
Den allra bästa julklappen till flickvännen är tex en film eller gå ut och äta super, alla tjejer blir glada av egentid med dig. 



Om du ska köpa något lite till tex mormor, fastern eller någon annan kan du köpa en trisslott, choklad och bodylotion/handkräm.

"extra jultips: jag vet att det kan kännas lite tungt att köpa julklappar, pengar bara ryker iväg men en bra tanke att ha när du just betalar och ser plånboken bli tunnare är att man får i alle fall tribbelt så mycket tillbaka!"

En sista sak! Vad jag utser till årets julklapp, och de är fårskinnstofflorna. 


här är jag just nu


världens bästa plattång



Jag måste bara rekommendera denna plattång, om ni köper en ny köp den här! Gama. Värms upp på ca.20 sec och plattar lika bra som lockar. + ett bra pris ca.700:-

Man kan ha den hur länge som helst, så priset är ingenting alls.

gamla tider goa tider saknade tider



Bild på johanna och mig år 2005. Obeskrivligt hur man kan sakna något så mycket, man ångrar verkligen att man inte tog vara mer på tiden som var. Det var så lätt, så kul och allt var så galet roligt barnsligt.

Minnerna växer mer och mer fram när man kollar igenom gamla skolkataloger och foton. Saknar verkligen allt. Jag vill inte bli stor, jag vill förbli ett barn.

Jag har anmält mig till veckans boll hos Sarah, gör de du med här

Kan dee shop



Gissa vad jag mer önskar mig, de här supersnygga tröjorna. Alla kommer från Kan dee. Alla är så himla snygga och jag måste bara köpa den där tjocktröjan som det står fuck off på, lite oversize och den blir mer än perfekt, vill ha vill ha!!

julshopping ~ de allra bästa med julen

Till alla Västeråsbor, eller ni som bor nära, som ska in till västerås och shoppa julklappar. Åk ner på antingen måndag eller tisdag då det är tomtenatta. Gud vilken härlig julstämning de kommer vara!
De är då jag kommer köpa alla mina julklappar, så hoppas att jag hittar till alla annars ligger jag risit till. (värsta fall åker jag ner dagen innan julafton igen)

tomtenatta västerås City öppet ---> 2100

Måste bara dela med mig av den fina upplevelsen fär några år sen på tomtenatta: jag råka försäga mig i vlt(västmanlans tidningen) vad jag skulle köpa till papa(y)

" Friendship is the .. "


Norlmala tjejer ni har här som sitter och myser med ansiktet i glassen/tårtan.


Här är två bilder ifrån helgen, lördagskvällen. Var hos Towe och firade henne. Vi gav lite presenter, hade lite lekar och massa annat. De va kul de, grattis Towe!

Friendship is the golden threat that ties the heart of all the world.


julpyntat på några sett

Har kommit till mamma och lagt fram adventsstjärnan och ska även sätta fram några tomtar, så lite förändring behövdes även på bloggen. Och de blev de ju. Så en liten juldesign, vet inte om jag ska vara nöjd eller inte, blev lite mycket, lite ändringar kanske kommer i helgen om jag ångrar.

 

framåt, bakåt, åt sidan ..



Framåt, bakåt åt sidan, alla sider får ni ifrån.
Linnet från jc på bild, denna gång får en bild bakifrån så den tjusiga ryggen syns

idag är det otursdag



" Omg nej, de kommer hända något riktigt dåligt idag, det är den trettonde .."


malins önskelista

  

heal the world



Det här linnet fick jag med mig hem i fredags när jag var på stan. Köpte även present till en kompis då också. Vad säg om att ha på mig det här linnet på nyårsafton tillsammans med en kavaj, tajta svart jeans och kilklackar?? snyggt va

peace linne från JC för 199:-

hoppas det smakar lika bra imorgon

Min kära pappa häller upp chips i en skål:

jag: Pappa, bantar inte du?
pappa: Jo. De är därför jag bara tar halva chipspåsen , resten sparar jag till imorgon.


a reason to cry



Har nyss kommit från ett öppet hus med Nina. Jag ville så gärna att John Bauer skulle ha ett program som skulle intressera mig även om jag visste att de inte hade de. De var värt ett försök, knappt. Ska nöta in spanska fraser nu och sörja att jag inte kommer få gå på John Bauer. kul kul.

 John Bauers öppna hus


2:a advent

Nu har vi kommit fram till 2:a advent(dagen efter andra advent till och med) och ni kommer ihåg förra gångens ledtråd va? jag älskar kab? jag älskar bak(baklänges= kab). Så här nedanför har ni mina två älklingsrecept, de är mammas och de lussebullarna och pepparkakorna är alltid godast och alltid lyckade.

Recept på lussebullar
Det här behövs för 30-35 lussebullar
15dl vetemjöl                50g jäst
1-2 paket saffran            2dl strösocker
1 tsk salt                   1 ägg
150g smör eller margarin  

Gör såhär:
Smält matfettet i en kastrull och häll i mjölet. Värm till 37grader. Smula sönder jästen i degbunken och rör utnlite av spadet. Tillsätt resten av degspadet, saffran, socker, salt, ägg, och drygt hälfen av mjölet. Lår degen jäsa övertäkt i bunken i 30-40 min. Tag upp degen på mjölat bakbord och arbeta med den några minuter. Baka ut degen till lussebullar. Jäs lussebullarna i 20-30min på en bakpappersklädd plåt.


Recept på pepparkakor

1dl vispgrädde          1dl socker
1dl mörk sirap          ½ msk ingefära
½ msk kanel             ½ msk nejlikor
½ msk bikarbonat        6dl vetemjöl

Gör såhär:
Smält smöret i en gryta. Dra grytan ifrån plattanRör i grädden, sockret, sirapen, kryddorna och bikarbonatet. Rör i mjölet och blanda väl. Lägg degen i en plastpåse och låt den ligga i kylskåpet tills nästa dag.
Knåda degen, kavla den och ta ut kakor. Lägg kakorna på en smord plåt och grädda i mitten av ugnen 4-5min i 200grader. Låt kakorna svalna på ett galler efter det.


* Och så ska ni få mitt allra allra bästa baktips. Om ni vill göra något gott bara till dig själv som går fort gör en muffinssmet och lägg i en kopp och värm de i mikron. Snabbt, enkelt och gott.
* Ett till lite gottetips får ni. Ta en smakrik ost och lägg några skivor i en liten hög och grädda i ugnen.

min nya älskade halsduk



Kom på att jag glömt visa denna som jag också köpte förra fredagen. Så tog en snabb bild men den ser mest ut som en stor fet knöl, misslyckat. Ni får en ny bild på måndag som blir tagen i dagsljus.

halsduk från Cubus för 149:-

Fakta slutar inte existera bara för att man ignorerar de

Önskar att rubriken inte stämde men jag känner mig riktigt tolt över mig själv, har verkligen kommit igång med arbetet nu och ska fortsätta med det nu så jag får en bra, fint och färdigt arbete innan dagen har tagit slut. 

en bild ifrån fredags



Kul var det i fredags, vi hittade inte bobben så det blev att åka kickbike ner från backen istället. Jennie sov över också och på lördagen började dagen med en vinst mot irsta. ignorera att  jag ser mer än bekymrad ut.

den allra "bästa" thriller covern




(ironisk) naaat

avgång 18:17

Ska ta bussen som går 18:17 till Felicia och Ida. Kommer hem inatt någon gång och är det pluggning som gäller. Så ni får adventstipsen och sen försöker jag klämma in något inlägg till. ha en bra lördagskväll!


" som om jag inte skulle existera. "

Vilken känsla jag hade igår. Jag skulle leta mig ut genom hela sjukhuset och ut på andra sidan, det kändes verkligen som om jag var med i en film, det är svårt att förklara men jag ska försöka lite i alle fall.

Ni vet på skräckfilmer? När någon är på ett sjukhus? För varje steg de tar tänds yttligare en lampa och man ser att korridoren aldrig tar slut. Inte en människa syns till och om någon dyker upp går det inte att prata med den personen, den är som i sin egen liten värld som om jag inte skulle existera. Man har ingen aning vart man ska ta vägen och man vill bara gråta, blunda, öppna ögonen och allt ska vara borta.

ja det var precis så det var, obeskrivligt ..

tre bästa jullåtarna


Mariah Carey - All I want for Christmas is you


John Lennon & Yoko Ono - Happy Xmas


Christina Aguilera - Have Yourself A Merry Little Christmas

sitter här och gömmer mig pga .



Alldeles strax ska jag iväg till mamma på jobbet. Mamma ska kolla om min fyllning i tanden har gått sönder. Om jag äter eller får luft på den ilar det så att jag lyfter från marken. Aj. Sitter här och gömmer mig sålänge, försöker jobba på en teknik uppgift så tiden går så sakta som möjligt..


btw. filmtips: Fat Albert


Öppet hus jag har/ska på

  27/11 ABB industrigymnasium   
  1/12 Design and construction collage     
      6/12 Rudbeckianska    

äntligen äntligen äntligen !!!



Jag säger bara äntligen, äntligen har jag fått hem dig Köpte den här efterlängtade foundation i fredags när jag var med Elin på stan. Historien bakom den vill ni inte alls veta, eller jo de vill ni nog men men.

foundation från åhlens 149:-

RSS 2.0